Trött men gladare :)

Ursäkta mitt depp inlägg tidigare hehe :P Det känns bättre nu, har haft en trevlig kväll me familjen och snackat med Elias =)
Stannar nog här inatt, orkar inte åka hem nu och är ju ändå ledig imorrn :D

Nu ska jag gå upp till övervåningen och låna syrrans säng för inatt :) God Natt!




Everyday I fight a war against the mirror
I can't take the person starin' back at me
I'm a hazard to myself

Don't let me get me
I'm my own worst enemy
Its bad when you annoy yourself
So irritating
Don't wanna be my friend no more
I wanna be somebody else

Valborg!

Japp idag är det Valborg. Känns inget vidare om jag ska vara ärlig. Igår var jag tvungen att såra en person jag verkligen tycker om. En underbar kille men tyvärr inte rätt för mig. Men vänner för alltid, hoppas jag?:)

Har jobbat idag, men inte så länge. Va kul att träffa Marie igen,är så glad att vi är så bra kompisar. Hon gör mig alltid glad :D
På väg hem mötte jag Alan på stan, abooo vad han såg sliten ut stackaren =( Han måste verkligen dra ner på jobbtempot, annars kommer han kollapsa snart. Men jag lovade att titta in till hans jobb nån dag i veckan o snacka lite iaf, alltid trevligt =)

Nu är jag hemma hos mamma, va bjuden på 2 fester men skippar båda. Känner inte för att göra nånting, dom andra i familjen ska ut på nåt men jag stannar nog här framför datorn o deppar hehe.

ha det bra så länge allihopa <3

Unpretty

I  wish i could tie you up in my shoes
Make you feel unpretty too
I was told I was beautiful
But what does that mean to you
Look into the mirror who's inside there
The one with the long hair
Same old me again today

My outsides are cool
My insides are blue
Every time I think i'm through
It's because of you
I've tried different ways
But its all the same
At the end of the day
I have my self to blame
I'm just trippin

You can buy your hair if it won't grow
You can fix your nose if he says so
You can buy all the make-up
that MAC can make
But if you can't look inside you
Find out who am I too
Be in a position to make me feel
So damn unpretty
I'll make you feel unpretty to

Never insecure until I met you
Now I'm bein stupid
I used to be so cute to me
Just a little bit skinny
Why do I look to all these things
To keep you happy
Maybe get rid of you
And then i'll get back to me

My outsides looks cool
My insides are blue
Everytime I think I'm through
It's because of you
I've tried different ways
But it's all the same
At the end of the day
I have myself to blame
Keep on trippin

You can buy your hair if it won't grow
You can fix your nose if he says so
You can buy all the make-up
That MAC can make
But if you can look inside you
Find out who am I too
Be in a position to make me feel
So damn unpretty

I'll make you feel unpretty too

suuuuck!

Jag e fett förbannad! Mamma råkade raderade hela mitt inlägg. Suck!


Uppdatering!

Jag köpte ingen pizza ;)

Träning/Pizza ;)

Jag e helt död. seriöst. Varför plågar man sig på detta sett dag efter dag på gymmet?  Joo för man vill se ut som en jäkla fotomodell. Men vi  får väl se hur det går haha :P Marie o jag kämpar på ;)

Sen lyckades både hon o jag stå emot godis efteråt :D

Vad händer ikväll då? hmm blir nog lungt skulle jag tro. är så fruktansvärt sugen på en pizza men ..jag vet inte. Känns som att jag tränade i onödan  då haha. Mattias ( som jobbar på pizzerian) han gapade på mig när jag gick förbi förut att det va längesen jag va där. Hmm kan ju inte låta stället gå i konkurs , måste ju sponsra lite ;) Vi får se helt enkelt, vart väldigt mycket tjat om pizza nu, sorry :P
( men känns ju onödigt om jag lyckades stå emot godiset på stan o se klämmer i mig en hel pizza:P eller?)

Tro det eller ej, har fortfarande kvar massa att städa. Det blir som en följetång det här haha. " Och vaaad har jag kvar nästa gång" ;)

Nej nu orkar ja inte sitta här, tvn kallar. Byee <3

Torsdag morgon.

Vaknade av att william kom in och började smälla med sina lådor i byrån. Annars är lådorna minsann halv ute men just imorse var det väldigt noga med att dom av helt stängda. Därav ett evigt smällande tills jag fick ett mindre utbrott och sa att JAG fixar det själv sen. men ska inte klaga, jag får ju massa mat när jag e där o hälsar på :P så lite kan jag faktiskt stå ut med.

Ooh idag är det nästan sommar ute :D Så idag blire min rosa klänning med leggings till + ballerina skor :) Kanske kan övertala Marie att ta en glass på stan innan träningen ;) Den tränar vi ju ändå bort sen haha :P

Aboooo Marie hoppas August e där idag hahaha ;) Damn säger jag bara! :P

Nej ,ska ta tag i städningen nu, har iaf lyckats bemästra mitt berg av disk. Bara resten av lägenheten kvar nu. Sen ska jag åka iväg till mina söta barn på jobbet <3

image15 Haha Jag och Banani,Såå het bild :D Båda ser ju helt mongo ut..;)

Slut i kroppen =/

Puh, jag är helt slut. Känns som jag bara har sprungit runt hela dagen..fast på jobbet sitter jag verkligen inte ner 1 sekund..mellis hit o barn dit..:) Och Anna, hon är så gudomligt söt. ååh jag vill seriöst bara äta upp henne ;D och så liten e hon hihi ;)

jaja. Nu ligger både Victoria och William och sover, och jag sitter o kollar på ett av mina  mitt favorit program, Top Model. Ska ta mej nåt att äta tror jag, måste ju passa på och käka när man e hos mamma haha ;) Får väl se när hon kommer hem, men sover nog kvar ändå. Mysigt <3

Haha.Mötte N på stan idag. jag gav han en kall blick och sen fullständigt ignorerade jag honom ;) kändes så bra! Rani, du skulle vara stolt över mig ;)

Nej tillbaka till Tyra och co nu. Puss

 Het som få är hon, Miss Banks.

Good Morning...

Suck. Blev väckt av telefonen en timme tidigare än jag skulle ha gått upp, av en glad och hurtig människa från Försäkringskassan. när jag ahde svarat på hennes frågor om min sjukskrivning kunde jag såklart inte somna om så jag gick upp iställetoch gjorde lite nytta, städade och grejade.
Det är helt otroligt hur stökigt och rörigt det blir när två tjejer delar lägenhet. Det vi lägger på ett ställe, hamnar alltid någon annan stans, fast INGEN av mig och Rani har flyttat på det. Käder försvinner och dyker upp på ett helt ologiskt ställe..aa..jag tror det spökar här. :)

Idag är det LÖN :D så jag ska upp på stan om en stund o köpa lite grejer som jag måste ha. Sen kanske jag ska träna innan jobbet om jag orkar. Tränade inte så hårt igår, pratade mest med folk jag kände hehe, typ Hassan som jag inte har träffat på ett tag :)
Men men, ibland e man inte pepp på att träna och då går det inte.

kvällen ska jag spendera hos mamma och co. Ska visst vara barnvakt, får se om jag sover över eller inte. Jag SKA iaf se Men in threes och Top Model ;D Nånstans..

Nej nu är det dags att leta på vad man ska ha på sig idag, verkar inte bli nån direkt sommarvärme ute idag, synd.

Puss på er!<3

image14                  (Från Tradera.se)Gaaaaah vill ha!:D

Desperate Housewifes <3

Gaaah, älskar den serien :D Äntligen har Bree slängt ut den där psyk Orson. På tiden!
Men min favorit i hela serien e ju helt klart Gabrielle. Hon e föör skön haha. Hon e inte så dum som man tror, hon knäcker dom flest, tjejer som killar. Jag vill ha deras liv. Om man tar bort alla mord, otrohetsaffärerna och skottlossningarna då :P

Nu ska jag o Rani svulla godis o kolla på nån film.och sen ligga i sängen och bara snacka skit om killar. heela natten lång




PUSS

Oväntat samtal

Idag när jag som bäst höll på att städa hemma ringde det i min mobil, och det var ett okänt mobil nummer, och det är ju alltid lika spännande ;)
Jag svarade och vart fett glad när jag hörde i andra änden av luren " heeej det är sebbe" :D
Har inte pratat me han på såå länge,va så kul att han ringde.
Haha han påminde mig om vårat interna skämt - Sebbe: Bella, va kall du är om händerna. Jag: aa jag vet, jag fick ett brev....:D hahahahahaha ( det är en forstättning som gör att man fattar men orkar inte dra det nu:P)

Iaf så var det kul att han ringde, vi har delat mkt han o jag :) mycket minnen och sjuka saker vi har gjort o sagt och aa..:p kul har det varit!Vi ska förmodligen vara här på fredag o sen dra på krogen :)Niiice!

På tal om något hela annat så e jag sjukt trött i kroppen, jag känner mig bokstavligen som en urvriden disktrasa :P Tränade imorse innan jobbet, jobbade och tränade med Marie efter jobbet..sen va jag ute o sprang hemma oxå. applåder till mig tack ;D

Nu ska jag duscha, kolla på The nine, och städa lite till :S

Puss!

Den vackraste som finns!

den vackraste kvinnan p? jorden



Mariah Carey - Bäst!

Love

- Men så kom du med brak och dunder, och min självständighet gick under,
Plötsligt har jag glömt all värdighet -

Alla har vi väl varit med om det..

Söndag

Jag tycker om söndagar :) Dom är sköna, brukar bara ligga i soffan hela dagen med tjockt täcke och glo på alla bra serier som går och dricka den ena koppen te efter den andra, härligt ;)

Idag har jag dock gjort lite nytta faktiskt! Mamma, victoria och william var
och hämtade mig och sen åkte vi till Willys och mamma va snäll och handlade lite mat till mig :) sen åkte vi tillbaka hem till mig och lagade lite mat och kollade på tv. Sen va mamma ännu snällare och skjutsade mig till stan ;) Mötte Marie och vi gick och tränade. Vi kände oss jätteduktiga för vi va verkligen inte peppade att träna. Men vi släpade oss dit ändå ;)

ikväll blir det lungt, ska kolla på OC snart, längtat heeela veckan, haha ;) Ska faktiskt vara ensam, Rani är hos sin mamma eller nåt tror jag. Men det ska bli skönt, att vara själv o kolla på film. Ja, jag tycker faktiskt det är skönt ibland.



"Du har ett skvaller och gnäll-begär
Om hur puckade andra är,
Om du la ner samma energi
På vad du gör av ditt eget liv
Så hade världen sett bättre ut
Så ge dig, för jag är inte du."

Ur Parlamentet - " Vad är en startkabel? - Det första bajset" hahahahahahhaa :P

Mätt och belåten!

Japp, det är jag. Har varit med familjen och käkat på Hellas. Så gott!

Har vart en skön dag annars idag faktiskt, förutom att william väckte mig 5.45 imorse :S Suck. men inte så ofta han är hos mig och sover över så det gör inget.  Vi hyrde Madagaskar igår, haha föör rolig film.

Har varit duktig idag också, var och tränade med Marie i förmiddags, och idag tog vi i ordentligt faktiskt ;) Ska försöka hinna med att träna imorrn också. Nu jäklar laddar vi inför Beach - 07 ;)

Nej, nu hör jag att mamma och syrran gör nått gott ute i köket så jag ska smyga ut o kolla, sen blir det film med familjen innan jag drar hem ikväll. Myys <3


Puss! :)


Suck

Min blogg har på senaste tiden varit ganska deprimerande har jag märkt.Det har inte varit min mening, bara blivit så. Har haft en dålig vecka typ :P. Måndagen var katastrof. Till och med barnen på jobbet sa att jag såg sliten ut , haha då är det illa :P
Men har vilat ut ganska mycket, lagt mig i tid och sådär och, har börjat träna igen efter typ 2 år ;) såå skönt! Tack Marie för att du drog med mig ;D

Helgen blir nog för ovanlighetens skull lugn. Inget krogen (som det ser ut nu), Imorrn har man fint besök, lillebrorsan ska sova här, så då blir det Mcdonalds och film :) Mysigt det med faktiskt <3

En sak till bara. Det känns lite som du tar honom ifrån mig. Vi är bara kompisar, han och jag och det är heelt okej för mig.Absolut.Men ändå. Tänk lite på hur du beter dig och hur det uppfattas och hur det känns för mig. innan det går för långt.

//bellooo

Welcome to my life

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you
Do you ever wanna runaway?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
that no one hears you screaming

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life


<3                                                                                            

Grattis mamma :)

Jaa idag fyller min lilla mamma år, så GRATTIS till dig <3
Nu e man mätt på marängtårta och kakor, och på lördag ska vi till Hellas hela familjen o äta, Mums :)

Träffade Ali på stan idag, va jättekul, har inte snackat me, eller sett han sen höstas nångång. Vi bestämde att ses nån gång snart o snacka lite skit :)

Ikväll blir det TopModel/Greys Anathomy..? Varför måste dom bästa serierna gå preciiis samtidigt? En av livets stora gåtor. Tv och soffan blir det iaf :)
Är för en gångs skulle ganska utvilad, gick och la mig kl 22 igår, tidigaste på mycket länge, men det det behövdes!

Imorrn ska jag ÄNTLIGEN börja träna igen :D ska bli så skönt, och med Marie också, kan det bli bättre?;)
Nu ska jag forsätta och umgås med mamma lite innan jag ska åka hem. Ciaoo <3

Kärlek

Jag tänkte för en gångs skull försöka vara lite djup i min blogg.
Jag låg i min säng inatt och kunde inte sova och då började jag tänka på allt som har hänt i mitt liv, bara det senaste året.
På dom här månaderna,sen i somras har det hänt mer saker än under hela mitt liv.

Varje, varje dag tänker jag på Marcus och det vi hade. Varenda dag. Hur kan det vara så svårt att komma över en människa? Vi har känt varandra i 4 år nu och ändå är vi som främlingar för varandra. Det känns totalt främmande, men ändå så välbekant och nära,att vi låg i soffan och kollade på film tillsammans varje kväll. När vi gick på stan o fikade, när vi låg i stadsparken och solade. När vi på somrarna åkte med Tina och Kjell till Skagen och badade. När jag följde med på hans tävlingar, eller på hans träningar.
Vi delade så himla mycket, han visste allt om mig. Vi kunde prata om allting, och han stöttade mig jämt. Han var världens bästa pojkvän och ibland kan jag forftarande inte fatta att det är slut.

Det är i dom stunderna som jag undrar vad kärlek ska vara bra för. Det orsakar så mycket smärta för så många. Människor slutar äta,människor tar livet av sig, människor blir deprimerade. Pga av kärlek, som ska vara något fint. Visst, när man väl hittar någon att älska,och som älskar en tillbaka, då är man lyckligast på jorden. Det är verkligen underbart. Men tyvärr så tar det oftast slut nån gång och känslan som kommer då är så mycket värre och man kan ibland önska att man aldrig hade träffat den här personen från början så man sluppit att få sitt hjärta krossat.
Jag låter säkert jättedeprimerande nu men det är så jag känner. Men missförstå mig inte. Kärlek kan som sagt också vara det bästa som finns. Och jag hoppas (och kanske tror)att det finns någon för alla därute. Grejen är att inte leta.

Sommar

Ja idag kändes det som juni eller nåt. helt underbart! Satt ute och vaktade barnen på skolgården på jobbet o det va så skönt. Tror jag satt för länge dock, blev lite konstig i huvudet framåt eftermiddagen :P (mer konstig än vanlig alltså)

Men det va skönt att vara tillbaka på jobbet, foten känns helt okej nu, så det är skönt. Snart, snart slipper jag nog kryckorna.

Blev en liten lugn kvällspromenad med Elias också =) Tack för presenterna söt :D <3

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på Seinfeld ( som för övrigt är bland det tråkigaste jag vet, men finns inget annat)

Sov gott vänner!//Puss

Minnen


Seems like just yesterday
You were a part of me
I used to stand so tall
I used to be so strong
Your arms around me tight
Everything, it felt so right
Unbreakable, like nothin' could go wrong
Now I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hanging on

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

I told you everything
Opened up and let you in
You made me feel alright
For once in my life
Now all that's left of me
Is what I pretend to be
So together, but so broken up inside
'Cause I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hangin' on

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

Swallow me then spit me out
For hating you, I blame myself
Seeing you it kills me now
No, I don't cry on the outside
Anymore... Anymore

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes
There are hardly tears alive

Lördag

Nu sitter jag hos mamma och slappar lite. Blev hämtad imorse och vi åkte till Willys och handlade lite, sen blev jag övertalad att följa med hit en stund. Vi ska åka till Marieberg snart och sen skjutsa syrran till hennes kompis på kalas. Då får man äntligen se lilla bebisen som bara är några månader gammal..sööt :)

Vägde mig nyss, duktiga jag har gått ner 2 kilo den här veckan :)) Beror antagligen på att jag har varit sjuk men ändå ;) Ska gå ner ca 10 kilo innan sommaren har jag bestämt, så 8 kilo kvar nu.


Jag,Rani,Elias och Bumbi kollade på "Svenska 2" i förrgår. Shiit va rolig den va :D han e så Skön,den killen alltså. " Och här kommer Shan Atci med Toarulle" hahaha ;)

Hörs sen!Puss


Fredag den Trettonde.

japp, idag är det fredag den 13de. Men för mig brukar den här dagen vara ovanligt tursam hehe :)Förutom att jag har ont i magen så har inget oförutsett hänt.

Får väl se hur det blir ikväll ;)

Provade att gå ut o gå förut utan kryckor men,aj det gjorde ont tyvärr. Suck,jag trodde jag var botad. Men det va härligt att va ute ändå, underbart väder.

Längesen man såg mamma nu, eller, i måndags men ändå :P men hon kommer över imorrn iaf :)
Nu ska jag dricka lite te och gosa ner mejframför tvn, o snart kommer Rani hem också :)

Puss på er!

Hur orkar ni?

Alltså. När ska detta ta slut. Herregud. Elena tror verkligen att mitt ex va kär i henne. Haha. "i eleena??nej för en sekund av mitt liv tyckte jag hon såg bra ut,sen öppnade hon munnen"//Marcus.
Du är bäst Marcus!

Sen har jag aldrig sagt att jag har nåt emot henne. Det enda jag inte gillar med henne är hur hon betedde sig mot Marcus, när hon trodde han va intresserad, Bara playade honom för att komma åt Calle. dålig stil bara.
men som sagt, hon är ju som hon är, hon kanske har växt upp nu, vad vet jag.

Jag hade iaf inget emot henne innan hon började med sitt fjortistrashtalk på bloggen.

Och Hanna. Hon är inte ens värd att skriva nåt om.

För övrigt har jag också ett jobb, som jag älskar, en fin lägenhet, den bästa inneboenden, bästa pojkvännen och bästa vännerna.<3

Gooo Ingmarie :D

Yes idag blev en riktig trevlig dag! Ranis mamma kom o hämtade oss på förmiddagen o vi åkte o storhandlade på willys ( alltid bra att ha en förälder med i såna lägen), sen åkte vi hem till oss ock käkade lite och sen bar det av till staden :) Jag o rani köpte glass o satte oss vid slottet o chillade lite o njöt av solen.

Sen tyckte Alan att vi skulle komma till Mingla o hälsa på han, där han jobbar så vi drog dit o satt o snacka där en stund, sen tänkte vi Äh,det är ju faktiskt sol ute, nu går vi ut. Sagt och gjort, vi drog till bänkarna vid slottet (igen) o där satt Dhani och hans kompis. En lite pratstund där också blev det, och sen åkte Rani till stallet o jag drog hem.

Onsdag = Tv kväll :) så ikväll blir det ligga i soffan. Jag tänker inte röra på mig o onödan, åånej.


Ingmarie till Rani - men asså uhh du mm ååh sff suck (försökte få ur sig nåt vettigt ljud, dock förgäves och tillslut utbrister hon:..VEM E DU? hahahahaha Rani o jag dog seriöst av skratt. Ni fattar säkert noll, som vanligt av mina förklaringar men som man säger: You had to be there!Sjukt roligt var det. Till och med Ingmarie har blivit "Shan" skadad :D

Fika, skvaller och kärt återseende!

Igår blev det en lugn dag för mig, efter jag hade varit på vårdcentralen så låg jag bara hemma o slappade hela dagen. Det är ganska skönt att göra det ibland faktiskt. Jag kan hela tvtablån utantill nu,, hmm.
Anyway, mamma o syskonen kom förbi vid 17 snåret med lite mat :) Snällt!

Fick ett sms av Vickan,som sa att vi kunde ta en fika kl 18, jipppiie tänkte jag, jag får komma ut och träffa folk :D så hon hämtade mig och vi åkte o satte oss på Hälls. " Nu vill jag höra allt skvaller " sa hon och riktigt spände ögonen i mig. Så det var ju bara att börja berätta, och mina vänner ,det fanns en del ;)

Väl hemma, kom Elias över, och vi hade en riktig goos kväll <3 Sen kom Rani och pratade sönder den ;)

Idag blir det stan med Rani en sväng, sen får vi se =)

Ta hand om er!Puss

aboooooo

Abooooooo :D

Tjejer vs Killar

Jag säger bara en sak. Jag gillar inte tjejer i allmänhet. herregud vad dom tjafsar. Ja, jag vet att jag är en tjej också men det är inget jag har valt själv. Det är därför jag mest har killkompisar. Dom tjafsar inte om varenda lite pytteliten detalj. Det är raka rör liksom. Och killar (jag utgår från mina kompisar), blir inte ovänner lika lätt över en tjej som tjejer kan bli över en kille. Har vänner som heelt dumpat sina tjejkompisar för den stora kärleken, för att sedan komma krypande tillbaka när det visade sig att han inte alls var den stora kärleken. Och då ska vi bara glömma allt och öppna famnen igen. För att sedan bli ignorerade och bortglömnda igen , när nästa stora kärlek dyker upp. suck.

En sak vet jag iallafall. Rani, min bästa vän, kommer jag aldrig svika för en kille. Kan erkänna att jag gjorde det när jag var tillsamans med Marcus, och det gör jag inte om för vi kom ifrån varandra så mycket. Och när det förhållandet efter 3,5 år sprack, vem stog kvar och hjälpte mig igenom allting när hjärtat var krossat och jag var nere på botten? Jo Rani Banani <3

Tisdag morgon

Vaknade först halv 8 av att mamma ringde o sa att hon hade sett en ambulans åka mot Varberga och blivit orolig. För vad? Mig eller? Som knappt kan ta mig ur lägenheten ....? ja se mammor ;)
Sen vid halv 10 var det dags igen, då ringde vårdcentralen och så fick jag en ny tid att kolla foten idag. Blä. men jag har iaf planerat att börja jobba igen på torsdag :))

Sen var det ju ingen ide att somna om så jag gick duktigt upp och skulle fixa frukost..men hamnade här. Jag förstår inte varför man dras till datorn så brutalt. Jag liksom sugs ner i datastolen och mina fingrar placerar sig vid tangentbordet och börjar okontrollerat att skriva. Jag är inte beroende av internet, nej då. Fast jag fick nästan ångest igår när vi satt o kolla på film och jag hörde det välbekanta msn ljudet när nån skrev till mig flera ggr. Men som sagt, bara nästan.

Nu ska jag iaf försöka ta mig ur stolen och ut i köket. Jag förbereder mig på en tuff fight.

<3<3
// Over and Out

haha

54936-11




Jag hittade en bild från typ 2 år sen när jag hade kort hår med sprettofs ;) o smal var jag oxå! jisses vad har hänt?

vavavavava?

Vaknar upp,lycklig,vill inte slita mig från den varma famnen, sträcker lite på mig, borrar ner mig i täcker när rösten brevid mig säger : Bella det är massor med snö ute. Jag morrar något om att jag inte tror på det, helt säker på att det är ett dåligt skämt, för att sedan 2 min senare dra bort gardinen och och upptäcka att det är vitt ute. Du, väder guden! Låt mig bara påminna dig om några saker. Det är april. Jag gick i tshirt förra veckan. Återigen, det är april. Och det är snö ute. Underbart. Eller inte.


Saknar <3

Förbannad!

Jag blir så jäkla arg på folk som vill förstöra. Det är nog det värsta jag vet! Jämt, jämt har det varit folk som har velat förstöra för mig, skaffar jag en kille så är det nån som vill förstöra,  Har det hänt nåt kul är det alltid nån som vill trycka ner en, spelar ingen roll vad det är. Och nu får man inte ens ha sin blogg ifred. VEM du än är som kommentarar hela tiden o snackar skit så är du bara en stor fegis som inte ens vågar skriva ditt namn. TÖNT! om den e så dålig, varför då ödlsa tid och gå in och läsa??
Om det är du A, så ska du veta att det här ökar inte dina chanser precis inför framtiden. Jag hatar dig! Fattar du!

Ursäkta detta lilla vredesutbrott, men var tvungen att få ur mig lite.

Hade annars en toppenkväll igår <3 Riktigt myysigt! :D Det känns bra det här.

Idag blir det lungt, ska bara ligga i soffan och göra absolut ingenting,det är iaf min plan.
Nej, nu ska jag gå och äta frukost, jag är hungrig som en elefant, har inte ätit på ett dygn ..//B


Så är det.

Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till, och jag vet inte varför.
Varje gång jag ser dig känner jag att det enda jag vill, är att komma dig nära,
Det är samma sak, varje gång vi ses. <3

Realistiska drömmar?

Nu är jag så TRÖTT på min onda fot. Jag vill också ut o springa, träna och motionera och bli deffad inför sommaren, som alla andra gör. Vill inte sitta där på stranden i sommar och se ut som en flodhäst och grinigt försvara mig med att "jag gick faktiskt på kryckor halva våren.." suck. Jag vill vara den som går i min snygga bikini med feta solglasögon och får folk att vända sig om och säga : Daaaaaaaaamn!

Hahahaha. Ok bella, du kan vakna nu ;)

image9 Ja. Alltså, jag skulle inte precis bli ledsen om jag såg ut såhär.

Äger

54936-8


Vem är Du Idiot?

Hahahahahahahahahahahaha. Hahahahahahahahaha. Hahahahahahahahaha.
Shan " da man" är KUNG! Love him! Hysteriskt rolig, speciellt med sina blatteskämt :D haha Rani och bella gör bästa imitationen: Handen uppe och fetdissar alla " SA han TILL mig? sa HAN till MIG? hahahaha..förlåt, dagens blogg blev väldigt oseriös, men efter att ha suttit med 3 blattar igår kväll (plus att en av dom såg ut som özz, så tillslut kallade alla han för det, även dom som kunde hans namn o kände han)och kört Shan o Özz skämt så pratar jag bara i Stockholm Live termer. Ska sluta med det, kan bli lite jobbig i längden för min omgivning.


Sjukt rolig kväll igår. Alltså förutom det jag nyss skrev om däruppe.

Bella:(lite småpanik i rösten) raniiiii, är det där Peywan??
Rani: Neej bella, det är (ännu mer panik i rösten)..AMIIIIR! som har klippt sig!!!och det är han ,som,
han du, han..Karwan!
Bella: o herregud.

Ni behöver inte fatta. Haha. men kul var det!

Glad Påsk förresten ;)

E - sötis!

Min mamma.

Efter att min mamma hade läst min blogg blev hon mycket förargad över att det inte stod med nånstans hur underbar hon var. Jag fick snällt lova att tillägna några rader åt henne.

Så. Alltså, min mamma. Hon är toppen, det är hon. Jag jobbar med henne varje dag på skolan och det skulle aldrig funka om inte vi hade så bra relation. Vi skämtar med varandra hela tiden, och jag kan ärligt säga att jag aldrig haft så roligt på en arbetsplats förut. Hon är rolig. Störd men rolig :D
Mina kompisar säger ofta " du har så rolig mamma, hon är så skön, hon är som en kompis m.m " och det är ju kul :) Hon har skjutsat runt mig väldigt mycket i sina dagar och ställt upp.
Hon har grejer på gång hela tiden, varje eftermiddag efter jobbet har mina syskon alltid nåt hon måste följa med på, konståkning, cello eller hockey. Även på helgerna. Skulle aldrig palla. Men det gör hon, och tur är väl det. För hur det än är så är det liksom alltid så, att mamma fixar allt. Det bara är så.

Så nu vet ni lite mer om min mamma. Den bästa mamman :)


image7


Glad!

Jag kände mig lycklig imorse när jag vaknade. Alltså riktigt glad, som om det inte fanns några problem i världen. Vaknade utvilad, läste lite i min superbra bok, gick upp o åt en god frukost :)Har haft en skön vecka,iofs varit sjukskriven o haft ont, men skönt o fått vara hemma o slappa iaf. Hade en trevlig kväll igår också <3

Blir förhoppningsvis en bra dag idag, mamma kommer strax o hämtar mig. sen ska vi handla lite och sen ikväll blir det kyrkan och efter det på stan om jag orkar o träffa lite folk :)





Jag hoppas den här lyckokänslan håller i sig, för det behöver jag.

Favorit låten just nu: Snow Patrol - Chasing cars. Har lyssnat sönder den ;D

Ta hand om varandra :)//Belloooo

In Love <3

54936-6



Grymt söt klänning. Vill ha, vill ha, vill ha. Nu!

Holiday spirit

Ja nu är det Skärtorsdag, vilket betyder att det snart är påsk, vilket betyder att jag får äta massa gott hos mamma :D (Jag skäms, men mat är det som betyder mest i mitt liv haha)

Idag....
- Har jag städat hela lägenheten ,puh. OCH med en stukad fot också som gör ont. Applåder till mig :)

- Städat kylen

- Dagens höjdpunkt, Pratat i telefon med Elias ;)

Ikväll...
- Ska jag ha en trevlig date ;)
Har bara bra vibbar inför detta faktiskt ;P

En STOR kram och en STOR puss till min lilla Marie som klarade uppkörningen idag!!!!! GRATTIS!! Love u!<3

Jaooo

Dagens låt: Tomas Ledin - Sensuella Isabella. Behöver jag förklara varför?:D

STAN

Äntligen fick man en skön sovmorgon! Fast jag har varit ledig sen i lördags så har jag blivit väck runt 7 varje morgon av olika anledningar. Dom flesta med namnen Victoria och William ;) Men sover man hemma hos mamma, så får man räkna med att dom kommer in och drar upp persiennerna okristligt tidigt.

Idag blir det fika, först med Tina, som jag inte har träffat på flear månader, och sen med Marie <3. Egentligen ska jag vara hemma o vila men jag mååste komma ut och träffa lite folk, och jag ska ju bara sitta still ändå :)


För övrigt ringde en gammal kär vän igår, det va jättekul att prata med dig gumman!!:D det lyfte hela min kväll <3


//B

hmm

 I've been losing faith each time I fall
But I still believe love conquers all



Ja. Det tror jag faktiskt.

image4

I´ve got you <3

Jaa jag måste bara säga att jag är så glad att jag har så bra vänner som jag faktisk har.
Rani, självklart. Hon finns alltid där, även när jag är sur , har en dålig dag (eller som när vi skulle ut på krogen för nån månad sen och jag skulle prova en kjol jag inte hade haft på nåt år och inte fick på mig den. Oj vad arg jag va, hon vågade knappt andas, hade hon varit i vägen för mig hade jag mejjat ner henne.) Det spelar ingen roll hur ledsen eller deppad jag är, hon får mig alltid att må bättre.
Tex. i höstas när jag låg hemma, sjukskriven i 2 månader pg.a Körtelfeber o det hade hänt lite saker, då åkte hon upp på stan och kom sen tillbaka med 2 stora kassar med, chipspåsar,dricka o massa filmer. Sånt blir man liksom glad av. (o det har hon gjort flera ggr) sen får hon ofta för sig att hon ska baka massa saker ;) det gillar jag!  Sen piggar hennes störda kommentarer och skämt upp oxå ;) Älskar dig otroligt mycket <3

Sen har vi Marie :D Min kära, kära vän sedan mellanstadiet som nu även är min jobbarkompis! Hon är den gulligaste, snällaste människan som finns, kommer alltid med uppmuntrande kommentarer, säger alltid att man är fin och är bara allmänt härlig <3 Och sen e hon så snygg oxå ;D

Sen har vi Anna, som är jättebra vän =) Våra fikastunder på Supreme är jättemysiga, med lilla Jenna som sitter o kastar mat :P Vi måste se till o träffas oftare!

Det är mina 3 guldkorn, sen finns det ju såklart fler som betyder mkt, Vickan te.x :) och Sophia, Saknar dig!


Jaa idag blev bloggen tillägnad mina vänner. Men men måste uppskatta det man har, tror inte man visar tillräckligt ofta att man är glad för att man har dom. Men nu vet ni ;)


//Bellloooo


Shopping på hög nivå!

Japp, har varit på Ikea, min snälla mor skjutsa ut mig och jag inhandlade väldigt intressanta saker, Ett beige överkast, plastblommor ( passar nog mig lite bättre än riktiga, inte riktigt min grej att springa o vattna ),och lampor. Slut. Ja det var allt, tänkte köpa skohylla oxå men det får bli nästa gång. :)


Och för alla er som hänger med i följetången om min stukade fot kan jag nu berätta, att den gör lika ont, men nuu mina vänner är den svullen oxå. suck. Fortsättning följer imorrgon.

Kvällen verkar bli lugn, är liksom inte på varken humör eller i tillstånd att gå ut på krogen eller göra något annat som kräver mycket rörelse. Blir soffan, en bra film och kanske trevligt sällskap?;) vi får se.

Peace Out// Bellooo



RSS 2.0