Snö!

Man kan verkligen säga att det är mycket snö ute. men jag klagar inte, jag bara konstaterar :) Alla som känner mig vet att jag älskar snö :D
Helgen har varit ovanligt lugn, fredagen tillbringade jag hemma, sen kom Danne över en sväng o vi kollade lite på film och han pratade oavbrutet som vanligt haha. Annars brukar det vara jag som pratar sönder alla filmer jämt men hurra, jag har funnit min själsfrände!

Lördagen spenderade jag hos mamma en stund, åkte sedan hem och fixade mat ,pratade med Sebbe i telefonen ( som är i Sälen), städade, pratade mitt dagliga samtal med mormor, softade framför tvn, pratade med några andra personer och sen kände jag mig lite ensam så jag åkte hem till mamma igen :) där blev det pizza, kladdkaka m.m så det var ett klokt val av mig att åka dit :D

Idag, söndag blev jag väckt 07.34 av min kära mamma så frågade om hon fick komma över med min lillebror medans min syster var på konståkningsträning. Kan man säga nej? Nej! :)

Dagens låt : En del av mitt hjärta. Bara för att. (Lyssna på texten., träffande)

  Mariah - Äger som vanligt!

Im Back ;D

Oj oj oj nu var det bra längesen jag skrev här..men har inte haft ork eller tid. Men nu känns det lite roligt att börja igen, ska förgylla eran tillvaro med detaljer ur mitt otroligt innehållsrika liv. Vad har hänt då? ´hmm jag är inte tillsamans med Marcus längre, vilket också innebär (ganska logiskt) att jag inte är förlovad längre. Tråkigt men sant. Så dom senaste 5 månaderna har jag bara försökt överleva ocg gå vidare (vilket går sådär).

Nu till nåt roligare.. Jag har flyttat hemifrån, bor med Rani min bääästa vän och trogna vapendragare :)) Säger dock inte vart, vill inte ha oväntat besök ;) Men vi bor i en fräsch 2a och det är jättemysigt :)

Jobbar på grenadjärskolan och trivs som fisken i vattnet :) Så mitt liv är ganska ok, eller börjar bli iaf..

Ok kanske inte världens roligaste inlägg det här men måste ju uppdatera er lite :)
Jag ska skriva oftare nu *nickar*

Ha en bra lördag!

        
Härliga tider!



RSS 2.0