det var det...

And as you move on, remember me. Remember us,and all we used to be.
I know your fears and you know mine, we´ve had our doubts but now were fine
And i love you, i swear that´s true, i can not live without you.


image20 vi 2 <3

Semester :D

Äntligen!!! Ledig i en månad, gött mos alltså :)) Idag käkade vi glass,godis,pannkakor och tårta på jobbet,puh. Men gott var det! Kommer sakna alla småbarn såklart, men får ju se dom i augusti igen :)

Efter jobbet gick Marie o jag en sväng på stan, växlade pengar, fixade linser o allt annat. Kollade på shorts men hittade inga..ska upp en snabbis imorrn om jag orkar och titta.

Ikväll vet jag inte vad som händer, antingen chillkväll med pizza o film, eller så kommer ett par kompisar till mig och Rani hit o det blir lite party..vi får se :)
Imorrn kommer iaf äntligen min älskling hit :D guud vad jag har saknat honom <3

Nu ska jag sätta på mig mjukisbyxor, softishtröjja, slå på radion på högsta volym och börja packa :) Life is goood.


 åh vad jag längtar dit :D

Är det så?

Don´t kiss a boy, whos´s eyes are Green
He will kiss you once, but find another queen
Don´t kiss a boy who´s eyes are Black
He will kiss you once but never come back
Don´t kiss a boy who´s eyes are are Brown
He will kiss you once but then leave town
Just kiss a boy who´s eyes are Blue
He will kiss you much and always love you..




Ledig :)

Aaah, va skönt det var att gå upp runt 11 idag..hade satt kl på kl 11, så den ringde då, varför vet jag faktiskt inte. Hade väl nån smart tanke med det, men men..har ju en del att göra, ska storstäda lägenheten, tvätta ikväll, o massa annat. 
Usch jag blir knäpp på vädret i Sverige. Gjorde mig iordning och skulle åka till stan, och jag lovar, sekunden jag gick utanför dörren så började det spöregna. Så jag fick snällt gå in igen och ringa till mamma, och be henne hämta upp mig. Så nu sitter jag och väntar på henne :)

Måste hämta ut nya linser, linsvätska, växla pengar pch viktigast av ALLT : Köpa födelsedags kort till  min favorit tjej som fyller 4 år på söndag :)) Hon har flyttat till Göteborg o jag saknar henne :( Tog hem några kort på henne från jobbet igår o satte upp på kylen hihi :)

usch igår var ingen bra dag för mig, eller den började bra, Marie och jag städade på lilla fritids, poppade musik högt o hade trevligt ;) Sen var jag ensam med barnen från kl 16-17, då hände det lite grejer, det va riktigt jobbigt + att jag inte hade sovit nåt på flera dagar o har haft konstant huvudvärk hela veckan så det blev lite mycket. Va helt däckad när jag kom hem. men sen gick jag o Rani och hyrde Click, och drack Oboý och åt varma baguetter, då kändes det lite bättre ;)


Saknar min Omar sjukt mycket. Imorrn kommer  han iaf :D <3

4 Dagar kvar! :)

Yes, snart är det dags!

Fick lite sovmorgon idag, ska börja jobba runt 11. Men med tanke på att jag egentligen ska börja kl 15 så känns det ändå lite surt haha ^^. men som sagt, får ju vara ledig heela dagen imorn, istället för att sluta 16.30 :)
Alla barnen är borta på utflykt så jag o Marie och en till är dom enda som är kvar, och vi ska ha så roligt och storstäda lilla fridits, torka av ALLA saker, puh, damma, och massa annat. Sen kommer barnen tillbaka vid 15 och jag jobbar till 17, hoppas dagen går fort.

Imorrn blir det sova uuut, storstäda lägenheten, växla pengar och tvätta, rätt soft dag.

Ska försöka få i mig nåt till frukost, hörde ryktas om att vi skulle äta hambrugare på jobbet men det är ju inte förrän kl 12 =/ .. Haha oj såg just att det bara är ca 2 timmar dit, men de är länge för mig :P

Jaja, bloggar mer ikväll. PUSS

Oh, Hamburgare, jag längtar efter dig..

Jag vet varken ut eller in.

Sjukaste kvällen igår. Som jag har längtat att du ska sitta i min soffa igen..eller din då :p Som jag har längtat efter att du ska ta min hand i din igen Shit. fattar noll.Efter nästan ett år liksom.  Men vi får se vart det här leder...har ju andra att tänka på också..Nu blev allt väldigt rörigt.  Älskar ju honom. Och honom. H J Ä L P!
Jag låter allting bara va nu och tar det när jag kommer tillbaka från Barcelona.


Var på stan och avnjöt en jättetrevlig lunch med Anna och Julia idag, mina gamla vapendragare från gymnasiet ;P
Vi tog en kycklingsallad på Java, Mitt nya favoritställe.:) Har aldrig ätit en så god kycklingsallad som den jag åt idag. Dom har fått en ny stamkund!

Imorrn börjar jag runt 11, skööönt. Sen ledig på torsdag , och sedan bara fredag kvar :)

Nu börjar jag snart se syner, e så trött så bäst att jag går och lägger mig. Kramar



Man blir ju rörd...

...när man får ett sms där det står : Jag ville bara säga att jag älskar dig sjukt mycket, du är mitt allt och den underbaraste som finns.
 
Omar <3


Hej!

Jag är sjukt trött idag. Det känns som jag alltid skriver att jag är det, men idag var det värre än nånsin. Kunde knappt hålla ögonen öppna när jag stog upp. Kan bero på att jag satt uppe o prata me älsklingen till kl 3 inatt på msn o gick upp 6.45 =/ Så får det inte bli ikväll! Sista veckan innan semester, måste orka slutspurten ;)
Hela dagen idag har jag gått o tänkt på att om en vecka ligger jag på en varm strand i Barcelona :D ska bli så underbart härligt!

Jag tog riktiga flummkort idag på mobilen, på mig och 3 av barnen. Jag utmanade dem att göra sina fulaste grimarser. Dom antog utmaningen, och detta finns nu förevigat på min telefon :) Kan jag ha och kolla på om jag är deprimerad nån dag :)

Igår fyllde min kär vän Sebbe år , Grattis igen vännen! <3  Han och jag åkte o hyrde film, köpte pizza och godis o drog hem till han. Sen blev han helt plötsligt sugen på Björnstugan, så vi tänkte äsch, det var ju ändå hans födelsedag, så vi hamnade där :) rätt kul och ganska mkt folk!
Kom hem runt 1 och sen fastnade jag som sagt vid datorn =/. Men ikväll blir det en tidig kväll, det lovar jag.

Var egentligen ledig imorrn men blääää det fick jag inte vara minsann :( Men ska iaf gå ifrån typ 12-13.30 och luncha med Anna och Julia :))

Nu ska jag ta en dusch så jag inte somnar, hej då <3

image19 öööhm ok? :D

Stuck in my heart <3

http://www.youtube.com/watch?v=ZbZIoqD-GT0


Denna låten skickade min älskling till mig, och sa att han hade tänkt på mig direkt när han hörde den :D


Kärt återseende :)

Nu börjar dagen lida mot sitt slut, den har varit rätt bra ändå trots dåligt väder och skit..
Var hemma hos familjen på dan och åt massa, maaaaassa mat. Och sen såklart, jordgubbar och grädde OCH glass :)) Feeeettt gott var det!

Se åkte jag hem, gjorde mig iodrning lite och åkte sen iväg till min favoritblatte Julia :D va  grymt roligt att se henne , och hennes mkt trevliga bror Gabbe var också hemma ;P Vi satt o snackade gamla minnen o åt kakor i 3 timmar :)

Var så trött, som vanligt, så sen åkte jag hem och bara kollade lite på tv, och nu ska jag strax sova.
Folk fattar verkligen inte att man kan ta det lungt på midsommar. Först sa jocke " hallå, det är midsommar, ska du INTE festa säger du??" han nästan hyperventilerade när jag berättade att jag bara skulle vara hemma. Sen ringde Amir " vad gör du? kollar på TV?? mår du bra elle". Suck.
Låt mig vara som en pensionär och ligga med mjukisbxor och en kopp te i soffan om jag vill, ok?:) jag är ju faktiskt nästan 22, jag är ingen ungdom längre, tänk på det.


Som sagt, soffan kallar! Puss


Trevlig Midsommar!

Så var det midsommar återigen, jag vaknande nyss och tittade hoppfullt ut, men Nej, ingen sol. Egentligen gör det inte så mycket, ska ändå bara ta det lungt idag. Jag vet inte varför men jag är jättetrött. Det har jag avrit hela veckan, helt slut i huvudet oxh i kroppen, lite som när jag hade körtelfeber =/ aja, nästa vecka ska jag ju jobba sista veckan innan semestern  o sen blir det Spanien, dåå kommer jag bli pigg :D

Imorrn kommer nog älsklingen, han skulle kommit idag eventuellt men hans kompisar ville ha med han till Halmstad o fira midsommar, o det är ju klart att han ska följa med :) Så han skulle komma imorrn istället.
Kl 14 ska jag hem till mamma och co, och äta massa MAT :D sen skulle dom visst iväg på ånting vid kl 5, då åker jag hem och tillbringar eftermiddagen/kvällen med Julia, som jag inte har träffat sen typ februari, helt crazy. Hon pluggar ju i Karlstad och är inte hemma så ofta, men idag är hon bara min ;D

Nu är det dags att börja fixa iordning sig och käka lite frukost. Ta hand om er!

Puss

Spanien, here we come :)

Ja, då var Barcelona resan bokad då :D 1-12 juli, ska bli fett kul, och med Marie oxå, weeeeei :)) Så skööönt det ska bli att dra från Sverige alltså..lite trött på Örebro oxå för den delen..så det är bara nästa vecka kvar, sen åker vi på söndagen.

Idag väcktes jag av Sebbe kl 10,  som kom o plingade på dörren och drog med mig upp på stan, närmare bestämt till Java, där vi käkade frukost. Gott var det! Sen mötte jag Anna och vi gick runt lite i affärer och sen tog vi en sallad på Supreme :)

Har precis haft besök av Marie också, och då bokade vi som sagt resan :)
Nu ska ja ta mig en dusch och sen kolla på en film, Kramar!

 Dit ska vi :D

Nu är det kväll!

...Och jag ska strax gå till centrum där Sebbe hämtar upp mig :) Vi ska åka o käka eller nåt, får se vad det blir. Jag känner mig så glad idag..trots problem med magen o sånt..Det gör inet så ot just nu, skönt.
Jag är glad för att jag bara ska jobba en vecka till, sen är jag ledig en månad :D, nu vet jag inte hur jag ska göra, antingen blir det Turkiet som jag har tänkt..eller så åker jag och Marie nånstans, vi funderar på Barcelona en vecka. Nånstan ska jag ialalfall :) Om några veckor weiiii :D

Sen är jag jätteglad att jag har Omar <3 Verkligen. Min Älskling! Jobbigt att bo 20 mil ifrån dig bara =/

Och är glad för att det är sommar, för att jag är ledig i 4 dagar nu, för att jag har underbar vänner, underbar familj..aa..:) Det mesta känns bra! har suttit hela eftermiddagen o snackat gamla minnen med Marcus, det kändes så bra. Att liksom kunna le åt gamla minnen när Marcus sa" komme du ihåg den där kvällen i Halmstad , kommer du ihåg när vi va högst upp i Eifelltornet..m.m... Äntligen kan jag minnas och vara glad åt det jag har fått uppleva dom 3,5 åren med honom, istället för att se tillbaka med sorg :)


Nej nu är det dags för mig att gittaaa, Bye!

Wzzuuup?:D

Äntligen ledig 4 dagar :D jobbade imorse. 6-10. Sen åkte jag till stan och kollade runt lite, skitjobbigt att det är rea typ överallt just nu, innan lönen kommer. Men men..jag lär ju hitta fina grejer i Turkland :)



Igår var jag, (håll i er nu) på STAN med min pappa! på STAN! Jag har gått på stan med han en gång på 21 år innan igår. Helt otroligt, jag var tvungen nypa mig själv lite ibland. Han hatar att gå på stan annars. Men men , trevligt var det ialalfall! Sen åkte vi ut till Marieberg och åt, riktigt mysigt:)

Ikväll blir det nog trevligt, Sebbe ska komma och hämta mig och vi får se vad vi hittar på, Han sa att det va en överasskning typ :) Jag är verkligen glad att jag har en så bra vän som honom! Vi kan prata om allt <3


weeeiii bara 3 dagar tills älsklingen kommer <3<3<3

image18  That´s Me  ;)


Tisdag

Så har ännu en tisdag gått. Nu är det liksom snart juli, helt sjukt.

Tillbringade kvällen igår på akuten, alltid lika kul. Denna gången var det inte pga av nån allergichock eller nåt sånt, som det brukar vara :P Nu var det en grej med magen, eller snarare under magen. Jag ska tillbaka dit om en vecka, då ska dom kolla om dom ska ta bort det. jag hoppas inet det här ställer till det för min Turkiet resa, då blir jag leedsen =/


Nu ska jag bara jobba en liten stund imorrn förmiddag, sen e jag ledig tills på måndag :D så dom kommande dagarna ska jag tilbringa i sängen och vila magen, fika med Anna på torsdag och sen bara slappa



Nu ,dags att prata me sötnosen <3, sen sova
Puss!


......

Här står du, med allt jag velat ha
Som ett svar på frågorna jag bar
I mitt bröst
Nu ser jag allting klart
Här står jag, med världen i min famn
Och jag flyger över hav och land
För lyckan bär ditt namn

 Han <3

Jag saknar dig för mycket.

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse?

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worst?

Lights will guide you home,
And ignite your bones,
And I will try to fix you,

High up above or down below
When you´re too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down on your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down on your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Denna sång berör mig <3

Älskar Omar <3

GodNatt :)

Nu ska jag sova. Men det är skapligt svårt att slita sig från msn när man pratar me sin älskling <3
ååh vad jag tycker om dig baby!! <3

Längtar tills helgen är här. Låt det gå fort!

Sov gott, Puss!

I´m still standing..

Japp, jag e uppe fortfarande. Hade ingen lust att sova förut så jag frågade en kompis som har snyggaste sportbilen om vi kunde åka runt lite, så där jättefort som e så kuul :D Klart han va på, så vi satt o lyssna på gamla pojkbandslåtar och körde runt ett tag, haha , men kul var det ;)Sen kollade vi o en tjejkompis på Ice Age 2 haha, föööör kul ;D garvade sönder mig.

Pratade med Emanuel förut idag, planerade inför resan o så, han e orolig att jag ska backa ur, alldrig att jag bangar från en nästan gratis Turkiet resa, o att vara där i en månad. Ska bli skönt, jag vill verkligen komma ifrån Sverige, örebro och Varberga. Blir dum i huvudet på denna stad. sola, bada, jobba på hans jobb om jag vill, och sen är det ju fett billigt att handla oxå ;D Julia har redan skrivit en heel lista vad jag ska handla åt henne haha, typiskt syrianer ;P

Nej om man skulle städa lite, när man ändå är pigg och alla andra sover ;)

Hörs senare idag!Pus

Hahaha...

Har seriöst haft den roligaste kvällen på riktigt lääänge,Låg o kolla på film o hade nästa somnat när min kära vän Karwan ringde o fråga vad jag gjorde och sen sa han att han o nåra kompisar skulle komma förbi senare. Jag fixade mig lite, gick ut i varberga parken o snackade med David en stund ( som e betydligt fräschare nu förtiden,han har lagt av med all skit, braaa) o sen gick jag o mötte dom på parkeringen, det var Karwan, hans bror Paul, som e skiitsnäll, o en till, fett roliga killar alltså. Karwan e så rolig att man dööör..hahha, jag garvade sönder mig typ i flera timmar. Sen körde vi Sanning Och Konsekvens, riktigt kul det me hehe ;) O nu har dom precis åkt, så jag ska nog lägga mig nu.

Pratade nyss med älsklingen på msn, gaah saknar han så jag blir galen <3

God Natt allihopa!Puss

Saknar ...

Jag saknar dig så sjukt mycket. Fast jag precis följde dig till tåget så är det redan tomt..och din Jönköpingska/Göteborgska dialekt, I loooove it haha,kommer sakna den. Tur att det finns telefoner! ;D usch vi får inte träffas förrän på midsommarafton..men då blir det toppen :) Bio, grillar, myskvällar mm. :D

Åkte till Jönköping efter jobbet igår, Omar mötte mig o vi gick en promenad vid vattnet, på stranden, så himla mysigt!Sen drog vi hem o la oss, båda va trötta. Idag åkte vi till Örebro vid 11 tiden, sen har vi tillbringat dagen med film, pizza och pratat o myst :)))Nu va han tvungen att åka hem men han kommer iaf på fredag, hoppas att veckan går fort!

Första gången på ett helt år som jag känner att nån kille är bättre än Marcus. Det känns skönt faktiskt.

Nu ska jag lägga mig o kolla på några filmer jag har lånat av Sebbe, sen får vi se vad som händer, eventuellt krogen med sebbe senare..=))

PUSS!

Happy :)

Idag har det varit en bra dag! Jobbade 8-17 men dagen gick fort :)
Jag gick iväg med 6 grabbar och spelade Minigolf, det va kul faktiskt. Dom tog det verkligen på största allvara haha, typ som att det va världmästerskap eller nåt ;) haha , söta är dom!
Imorrn ska jag gå iväg med ett tjejgäng och spela istället, hoppas det inte regnar då..

Haha vad jag garvade åt Marie idag, vi körde dansleken med barnen (när man har musik på och när den tystnar ska man stå blickstilla) och Marie o jag var med, Marie ganska motvilligt, tills Victoria sa" Den som vinner får pris" Då lös Marie upp och sa " Ooooh får man pris??" och då kastade hon sig entusiastikt in i leken. Haha. Det låter inte så kul men det var det ;D

Imorrn blir nog en rätt soft dag, jag ska baka kladdkaka med några av barnen på morgonen, sen blir det som sagt minigolf, sen ska vi poppa popcorn och se på film :D härligaste jobbet eller?;)

Efter jobber ska jag fika med Tina, va flera månader sen sist, har saknat henne. Och seeeeeeen på kvällen kommer Baby hit :D: jag skulle åkt till han men han kommer hit istället. Lär bli en riktigt mysig helg :)

Nu ska jag göra mig lite kvällsmat och duscha, sen ska jag o Rani titta på She´s all that, den har jag inte sett på huuundra år :P

Jag är såååå glad. Har pratat med Han i ca 1 timme i telefonen. För gullig <3

Onsdag.

Dig vill jag älska för ingen kan älska som du.
Här i din närhet lever och längtar jag nu.
Inget i världen är större än allt det du är för mig.
Dig vill jag älska för ingen kan älska som DU.


E lika trött idag som jag har varit senaste veckan. Jag somnade nästan när vi GICK till Stora Holmen emd barnen idag. Jag kunde inte hålla ögonen öppna knappt, och det kanske inte var rätt tillfälle att somna på med tanke på att jag är en av fröknarna som ska se till så barnen går på led och inte blir överkörda :P

Jobbade till kl 17 idag, då var jag typ ett vrak haha.
Varför kan det inte vara helg imorrn så jag får åka till DIG <3
men det är iaf torsdag imorrn, det börjar närma sig ;)

Nej nu ska jag strax sova, så jag kan fungera normalt imorrn. Ska såklart prata mitt dagliga kvällsamtal med sötisen först.

Ha det toppen/ PEACE




Saknaaaar....<3

Jisses vad jag längtar efter min sötnos. Måste du bo i Jönköping? Men i helgen ses vi, då ska vi ligga på stranden o glassa o bara ha det mysigt. Älskar sommaren!:D


Puss på dig!

TRÖTT

Jisses vad jag är trött. Jag har stora svårigheter med att bara hålla ögonen öppna , ska nog sova snart. Men jag har hyrt "Förortsungar" o den e riktigt bra, så jag ska försöka att se klart den iallafall..

Det har hänt mycket roligt dom här senaste dagana, har inte ens haft tid att skriva blogg. Igår var det ju STUDENTEN, det va riktigt kul :) Gratttis Rani <3  men innan dess var jag på skolavslutning, jobbade inte men va där o kollade på syskonen som sjöng så fint ;)  Riktigt sorgligt var det att säga hej så till ett av barnen på jobbet, som flyttar till en annan stad med sin familj imorgon. Usch =( Hur knäppt det än låter så var jag så himla fäst vid den lilla tjejen. Kommer verkligen att sakna henne <3 men fick adressen o sånt så ska iaf hålla kontakten lite :) Och har tagit massa kort på henne :)

Sen cyklade jag som en galning upp på stan, där jag tryckte i mig en hamburgare på BK med Sebbe, sen cykla som en galning hem,där jag bytte om och blev hämtad av Ranis mamma. Vi åkte ut till Kvinnersta och såg när Rani slängdes ut :D Herregud vad varmt det va! Trodde jag skulle svimma, solen stekte verkligen. Efter det bar det av mot stan, jag och Kim åkte med Sebbe och kollade på alla studenter som åkte genom stan, alltid lika kul :) helt sjukt att det är 3 år sen jag gick ut!

Sen fick vi massa god mat och tårta hos Ranis mamma och ett litet välbehövligt dopp i sjön hann vi också med :) Stressade som galningar åkte vi sen hem till oss och sminklade och fixade oss och sen tillslut kom vi in på Frimis :) Riktigt packat med folk var det!:D

Efter det blev det stadsparken, där hände det grejer vill jag lova haha :P Maaaassa folk var det iaf..Träffade Marie där :D och var med henne resten av natten och hon var snäll och skjutsade hem mig :)

Idag har jag legat ute och solat en stor det av dagen och runt kl 18 gick jag o Rani hem till Sebbe, o firade hans födelsedag/student. Massa god mat och tårta :D Mums! Och nu är jag som sagt hemma, va så trött och seg.

Ni förtjänar en medalj om ni orkar läsa allt det här haha.

Puss

Grattis Sverige :)

Jaa idag är verkligen Sveriges dag :) Nationaldag och storslam mot Island. Heeeeeelt underbar match :D Dom är duktiga dom där grabbarna ;)

Vi fick även njuta av en till härlig sommardag, var på stan med Elias på dan, köpte en ny bikini och den är såå fin, köpte även en ny telefon (äntligen).. sen mötte jag Rani och vi drog till Marieberg och kollade runt lite.

Förresten, vägde mig idag. Har gått ner 6 kilo sen i julas. Wow ;) jag e stolt över mig själv ;) Jag tackar dom dagliga cykelturerna till och från jobbet!

Imorrn blir det avslutningsfest för klass 9 på jobbet, det alltid kul, dom får alltid göra saker som är pinsamma och sånt glädjer alltid mig haha ;)

Dags att hoppa i säng, imorrn är man inte ledig längre utan då ska jag upp som vanligt runt 4.30. Sen blir det förmodligen att strosa runt på Marknadsafton med Vickan efter jobbet :D

Godnatt!

image17 Kapten Ljungberg + dom andra i laget = Oslagbara :)


Vacker utan spackel?

Jag lyssnade på Joakims Hillsons gamla dänga - Vacker utan spackel imorse. Jag blev verkligen peppad och sjöng med, " du ska vara som du är, och inte vara som alla andra"... Sen insåg jag att jag är inte en topmodell, jag behöver lite hjälp på traven att bli snygg(are).


Lika fint väder idag då :D Blir min marinblå tunika från Gina,ett par leggings och ballerinaskor :) Skönt med sommar!

Nu ska jag snart upp på stan o träffa ------ :D
Sen iväg till jobbet, slutar 16.30. Hade inte tänkt att gå o lägga mig imorse när jag kom hem från det andra jobbet, men jag kunde knappt hålla ögonen öppna så jag gav upp ideén om att städa undan lite, får bli ikväll istället.

Nu ska jag gå och ta mina vitaminer så jag blir litte pigg! Ha de bra, var försiktiga i solen, (gör inte som jag).

Puss!

Soool :D

Idag har det varit skönaste dagen :) Jag känner mig priviligerad som får sitta ute i solen i flera timmar varje dag och få betalt!:D
Iofs är det meningen att jag ska hålla reda på massa barn också men asch, detaljer ;)

Förutom att jag har jobbat har det inte hänt speciellt mycket..Var på stan en sväng efteråt, träffade på Dhani weeei ;) Längesen var det!
Imorrn ska jag möta  en person på stan som jag verkligen ser fram emot att träffa :D Vi får väl se vad som händer..Känns bra iaf :)

Krampen imorrn då, trots att det är hela 3 år sedan jag tog studenten så står jag bakom min forna skola Risbergska :D Ni har mitt stöd ;)


Weiiiii är glad. Över smsen, över samtalen..som sagt, får se vad som händer..

PUSS!


........

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Uppmuntrande sms :)

Ja, jag fick just ett sms som gjorde mig väldigt glad. Riktigt barnsligt, löjligt glad faktiskt. :D Sånt är alltid roligt!


Nu ska jag strax sova, Godnatt!

The show must go on

Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on


The show must go on..

Lördagskvällen

Jaa..vad ska ma säga. Va riktigt kul större delen av kvällen, trevligt folk och sådär, Sen kom Sebbe och Mona med en kladdkaka, yummie ;D
Jag är så lack på alla killar just nu, och tjejer med för den delen. Jag är så LESS på tjejtjafs och sånt, jag menar livet är kort och sk man slösa det på bråk? Jag har försökt och försökt att bli sams med en före detta "kompis" men nu orkar jag inte lägga mer energi på det. Jag gick till och med fram på krogen och kramade människan. Vad gör hon för mig?För att det ska bli bra? Inte ett skit. Jag har skrivit mejl att jag saknar henne. Men som mina andra vänner säger, "Hade hon velat ha tillbaka dig som vän hade ju hon ansträngt sig lite också". Visst gör det ont att hon inte vill det men livet går vidare. Hon går inte runt och tänker på mig så varför ska jag forstätta gå runt och tänka på henne. Så nu, är det här ett avslutat kapitel för mig.

För att återgå till gårdagen, som sagt roligt, men i slutet tjafs och bråk. Förlåt Khalid och Rani att jag slog er. :P Har börjat slåss lite på sista tiden, inte så bra kanske hehe ;)...Jag har verkligen fått kort stubin, det är jag inte så stolt över. Kan tända till hur snabbt som helst. Jag vet inte varför, så bråka inte med mig haha..

En annan sak jag e fett trött på är det återkommande ämnet, Tjejer som skiter i sina kompisar så fort dom träffar en ny kille. Jisses vad sånt e dåligt. Klart man vill vara med varandra i början hela tiden, men skulle min kompis ringa mig o säga " Jag mår skitdåligt, jag måste ha dig i min närhet nu, och bara vara med dig" så hade jag dumpat killen några dagar för den vännen. Men tydligen tänker inte alla som jag.

Och det sista jag ska klaga på idag är alla PLAYERS i denna stad. My Good, snälla väx upp, säg rakt ut vad ni vill och håll er till en tjej!

Ingen sommar utan Markoolio :D

Guuuud vilken underbart härlig sommardag!! Man blir så glad när man kommer ut och solen gassar:D Och man vet att det är sommar när Markoolio kommer med en ny sommarlåt :D
Vaknade 10.30 av Rani som ringde o väckte mig ;) åkte upp på stan o träffade henne en snabbis, gick till Burger King o lite sånt :)

Gårdagen då..haha jag o fia hade så sjukt roligt på vägen till Sebbe. Jag skrattade seriöst så mycket att jag hyperventilerade, jag stog böjd neråt och kunde inte andas. Berta och Oskar :D hahahahahahha, internt skämt mellan mig o fia :P haha shit våran humor e så dålig :;)
Men kul har vi iaf.

När vi väl kom hem till sebbe, typ en timme sena,så blev det grillning, bra musik och trevligt folk :)) Riktigt nice var det! Men sen drog jag och Fia till Pastabaren och satt där och snackade lite med folk, en rätt soft men kul kväll :)

Ikväll bli det nog kul också, komemr hit lite folk och det är alltid najs :) Kladdkaka, chips och lite drinkar (som rani ska göra ;) ) , sen åker vi kanske vidare till Gränden, det får vi se =)

Nu ska jag forsätta tvätta, fantastiskt kul är det! ;)Puss

helgen närmar sig...

Återigen sitter jag på jobbet och har rast. Idag har varit en väldigt onyttig dag, först var det kalas för en av småtjerna på förskolan , då åt vi glass. Sen bjöd en av kollegorna på tårta, och sen vid lunchen fick man en glasstrut till efterätt. I love my job ;D

När jag sluta 16.30 ska jag snabbt hem och fixa iordning mig, sen upp på stan och kolla hur fin Rani är innan hon ska på bal, sen till Sebbe där det blir grillparty med trevligt folk :D Kanske ev slutar kvällen på krogen, det får vi se :)

Imorrn kan blir en mycket intressant dag, jag väntar med spänning hahaha :D eller vad tror du Marie ;)

Nu måste jag skynda mig ut till stackars Marie , hon är ensam med typ 20 barn =//

Hörs senare!Puss




RSS 2.0