Darin

Darin





Okej jag vet, Fjortisvarning. Men jag kan inte hjälpa det. Han ser ut som en liten hjälplös hundvalp ibland..och ibland är han så otroligt snyggt självsäker..han är HET helt enkelt. Lilla Darin.

Storstädning!

Jaa idag har jag varit ganska duktig tycker jag. jag har jobbat, trots att jag mådde mindre bra..sen har jag tränat :D ,ochvarit och handlat med mamma.

När jag väl var hemma efter ett väldigt farande överallt, så tog jag en titt på min lägenhet och insåg snabbt att här behövdes göras något, fort. Sagt och gjort, jag dammsög, diskade, plockade undan, gick ut med sopor och städade badrummet. OCH, sist men inte minst så satte jag upp min nya skohylla ;) Hur duktig är inte jag? jag är så mångsidig och begåvad att jag nstan blir rädd för mig själv! Och detta trots att jag hade lite smått huvudvärk och var allmänt trött i kroppen.
Jag säger det, den man som lyckas fånga mig, han kan skratta sig lycklig!;)

Nu tror jag det räcker med lovord om mig själv, Ska prata klart med Zaid <3 på msn och sen gå och lägga mig. Blir en lång dag imorrn, slutar kl 17 =/, det är jag som stänger på Fritids. Som tur är är jag ledig lite på mitt på dagen så jag kan åka hem och sova lite emellan :)

Peeace Out/ Belloooo

Aiiiight...

Kom hem för en stund sen, jag e så trött i kroppen, orkar knappt åka och jobba igen..men men..jag tar nog bussen iaf, orka cykla =/

Hade tänkt träna idag också men vi får se hur det blir..jag vil bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet men får man det eller?Nej!:P
Och det är bara tisdag, 3 hela dagar tills jag får sovmorgon gaaaaaah..

Det känns som att mina senaste inlägg har varit lite negativa, men man får faktiskt ha lite dåliga dagar ibland..Heey, kan ju inte vara på topp jämt right?;)

Nu ska jag äta lite youghurt och sen gå till bussen, Take care!

Puss

AAAAAAJ

Måndag igen, plus att det regnar. Det är inte kul att börja veckan så =/ men men, det blir säkert en bra vecka ändå, hoppas jag :)

imorse när jag skulle åka till jobbet hade jag typ ont överallt, huvudet dunkade, halsen värkte, det gjorde ont är jag tittade och näsan rann..:P Kände INTE för att gå upp, men vad ska man göra..=/

Och jag loovar att barnen va extra jobbiga idag, bara för att jag mådde kasst. :P

Nu är jag iaf hemma, ska lägga mig i soffan med ett tjockt täcke och en stor kopp te + macka och se på nån bra film :)


Ha det bra!//Bellooo

I DON´T NEED A MAN!

The more you try
The less I bite
And I don't have to think it through
You know if I'm feeling you

I dont need a man to make it happen
I get off being free
I don't need a man to make me feel good
I get off doing my thing

I don't need a ring around my finger
To make me feel complete
So let me break it down
I can get off when you ain't around

Så är det.

Helgen / Mors Dag!

Grattis Mamma på Mors Dag :D <3<3

Idag, kunde jag faktiskt sova ganska länge, vaknade vid 11.30, så det var rätt skönt. =) men förut kunde jag sova till halv 1 varje helg så jag vet inte vad som har hänt =/ Men men..

Jag har haft en fett bra helg :) I fredags blev det slapp med Vicky och Rani som sagt, tacos och några Sex and The city avsnitt, niice =)
Igår så åkte mamma, jag och ungarna runt och handlade, vi va på Marieberg, Jysk och lite överallt :)
Vi va också i vivalla, det va nåt som hette "vivalla festivalen" och Marie skulle dansa , o det fick man ju INTE missa ;D hon va så duktig ;)

På kvällen va rikky hemma hos oss innan Frimis, men han fick dra hem när jag gick till krogen, för han va inte 20 år :P Det va riktigt kul igår, träffade mycket roligt folk, t.ex Lisa som jag inte har träffat på 3 år, sedan studenten, så vi satt och snackade gamla minnen, kul :) vi dansade gaaalet mycket, och Vicky och jag stog på högtalarna den största delen av tiden ;) sen satt jag o snacka med Dogge en stund, haha han e fett skön ;D " cyklen på kööpet" hahah :P

Som tur va fick vi skjuts hem sen, av snälla Khalat :) Skönt, palla ta bussen kl 2 liksom nee hehe..

Nu är jag hos mamma, vi har ätit god mat och god efterätt :) Av mig fick hon Celine Dion parfym + duschcreme och en Cd, och ett kort, och Victoria och William, hade gjort jättefina bokmärken på fritids och ett jättefint kort ..dom e så söta :)

Nej nu ska vi gå ut och sola lite medans det är fint väder :) ha det bra Pussss


Tacos och mys :)

Nu har jag precis ätit tacos (igen), denna gång med Rani och Vicky. Nu ska jag strax sova, är grymt trött och sliten.

Men imorrn blir det Frimis med Rani och några till, fett kul, var föör längesen :D Och på dagen ska jag handla lite med mamma och fixa lite saker :) och framförallt : SOVA UT!!!

Så god natt på er,hörs imorrn <3


<3 Z <3

På jobbet

Nu sitter jag på jobbet och har rast  :) fett trött var jag imorse när jag GICK till jobbet 5.15. Kunde inte ta min cykel och det går inga bussar så tidigt =/ men men, motion är alltid bra ;) Slutar 16.30 idag, så det är en lång dag.

Får se vad som händer i helgen, kanske Frimis ikväll, vi får se. Annars ska jag nog tillbringa helgen med att träffa kompisar och slappa, tror inte jag orkar så mycket mer..

Hinner inte skriva mer nu, ska gå tillbaka till mina söta små barn ;) PUSS!

Godnatt!

Blir ett kort inlägg, ska strax sova. Gaah den här pollenallergin is killing me =/ varför är den som värst när jag är inne på kvällen?? är jag allergisk mot nåt i min lägenhet eller? hmm..dammet möjligtvis :P


Gud, jag kom precis på att jag inte ens har satt på Tvn sen jag kom hem vid 5..mår jag bra? Det kanske är datorn jag är allergisk mot, för att jag sitter för mycket vid den..hmm :P

Nej nu känner jag att mina skrivartalanger sakta börjar sina. Nu ska jag ta på mig mina rutiga pyamasbyxor och en tjocktröja,Ja det sover jag i. När jag fryser, vilket jag gör nu. Mobba mig inte tack. ;)


Sov gott, jag ska drömma om Ljungbergs och mitt bröllop ;D

Mia Rose

Alltså, gå in på YouTube och lyssna på när Mia Rose sjunger Breakaway. Sjukt bra. Denna tjej sjunger så jag får gåshud. <3 Damn.

Jag saknar dig..

Jag saknar min Rani. Hon har inte varit hemma på nästan en vecka..=( Men jag vart väldigt glad i måndags när jag kom hem och satte mig framför datorn och såg ett nytt dokument som hette" Till bella!", och när jag öppnade det var det ett jättefint brev och en dikt från ranii <3 blev verkligen glad gumman.
Men att du dissade mig igår för Pirates 2 blev jag mindre glad över :P men men..

Jag e så sjukt trött. Som vanligt (jag vet att jag tjatar om att jag går upp tiiidigt, men det e faktiskt synd om mig:p) gick jag upp innan det ens borde vara lagligt att gå upp. 4.20..burr, hemskt. Men fick oväntat nog skjuts imorse, taaaack <3 det va riktigt skönt! Tur att man känner stora starka män som också börjar jobba i gryningen  :P

Och Elias, han är så snäll och lånar ut sin cykel några dagar, taaack <3. Jag har så snälla vänner :)

Vi var som sagt i Nora idag med alla barnen. Puh. jag skojjar inte, jag va helt slut när vi kom tillbaka, men vi hade jättefint väder, käkde Noraglass och massa annat, så det va lyckat :)

Nu tänker jag inte gå utanför dörren mer idag. Eller just ja, jag måste köpa telefonkort. Skit. :P
Imorrrn ska jag äntligen gå till Telenor o snacka med dom om mitt abonnemang och kolla på en ny fin telefon :D

Helt otroligt, jag jobbar bara 4 timmar imorrn :D
Hej sålänge!

Tisdaag

Jag ska strax gå och lägga mig, är inte så trött men kommer vara k4.30  imorrn om  jag  inte tvingar mig att sova tidigt =) Det funkar bra med båda jobben, jag kan inte klaga :)) eller jo, kanske på att det är lite väl tidigt, men har börjat vänja mig nu :P

Imorrn ska vi på " skolresa" med 4-5års gruppen och lekis, ska bli mysigt :) hoppas bara man inte tappar bort nåt barn hahaha ;) Så jag borde nog inte sitta här längre, utan fixa matsäck o grejer tills imorrn.

Har inte haft nån lust alls att skriva blogg igår och idag , vanligtvis kommer mina lite skumma ,bland halvroliga      kommentarer alldeles av sig själv men jag har varit så trött, så jag har inte haft nåt inspirerande att säga. Vet inte om jag brukar det annars heller haha men man kan ju få tro det ;)

Jaja, nog tjatat om det. Idag slutade jag jobba kl 16.30 sen tränade Marie och jag. Det var .....intressant mot slutet hahaha :P

Godnatt!


Jag tänker för mycket

Nu sitter jag ensam i lägenheten och det är söndag kväll. Rani är hos sin mamma tror jag men hon kommer imorrn. Har saknat henne :)
Av någon underlig anlednng tänker jag massor på helgerna, speciellt söndag kvällar.
Det är väl blandannat för att jag vet hur helgerna brukar se ut för mig när jag var tillsamans med Marcus. Och jag undrar vad han har för sig nu på helgerna..utan mig..
Fortfarande, efter snart ett år så tänker jag på honom. Varenda jäkla dag.
Alla tjatar om att jag måste glömma, men måste jag verkligen det? Kan jag inte få ha alla minnen kvar, gråta när jag hör "våran" låt eller titta på gamla kort på oss? Let´s face it, jag kommer A L D R I G nånsin att glömma honom. Det spelar ingen roll om jag hittar en ny kille som är världens bästa, i bakhuvudet finns alltid Marcus ansikte och röst fastbränt för alltid.

Sorry för ännu en sentimental blogg om Marcus, men va tvungen att få ur mig lite tankar...

Skit också. Jag vill inte glömma men jag vill gå vidare. =(

Barnvakt

kl 10.45 plingade det på min dörr och jag stapplade upp med täcket runt mig och öppnade. Där stog mamma, Victoria och William, pigga och glada :P
Jag - Skulle ni inte komma efter 11?
Mamma - jaa...men vi kom efter halv 11!
suck.

Nu har vi precis kommit in från parken, det va riktigt varmt ute och jag satt o solade på en bänk, härligt :) Men såklart så vart jag helt täppt i näsan suck..
Mamma är och tränar så ungarna ska stanna här ett tag till. Har lovat William att han ska få spela dataspel så det är bäst att jag avlägsnar mig från datorn så han blír nöjd ;)

Skriver mer sen, hej då sålänge :)

Lördag kväll :)

Nu är jag proppmätt, har precis smällt i mig massa tacos hos mamma :D Hon kom och hämtade mig imorse och så åkte vi ut till landet o lämnade Victoria hos en kompis, sen åkte jag o mamma till Marieberg och jag bjöd henne på fika och vi gick runt och kollade på kläder :) Det va jättelängesen vi gick runt bara hon och jag så det va mysigt :)


Nu ska jag snart cykla hem, har fått många förslag om vad jag ska göra ikväll, men jag tror jag dissar alla och bara är hemma ensam o kollar på nån rolig film :) är helt slut i både kroppen och huvudet, men nu har jag o mamma varit på apoteket o jag har köpt  Vitamier (det behövs!!), Ipren, Strepcils till halsen och Nässprej :D haha förkylning och allergi, come on bara , jag är redo till tänderna ;D


Dags för mig att dra hem nu, ha det bra!


//Belloooo

Varför?

jag tror jag blir tokig. Här spenderar man veckor, och månader med att glömma någon. Någon som var så underbart snygg och så gullig i början, men så rakt igenom elak och beräknande och en stor P L A Y E R när det kom till kritan. Vi strular hit och dit, blir tillsamans, gör slut, blir ovänner, blir vänner, ovänner igen och tillslut sa vi upp kontakten. I onsdags ringde han mig och jag svarade såklart inte.
Han ringer då 3 ggr till, då svarade jag. Han säger förlåt för all skit han har ställt till med och en massa andra fina ord som jag inte vet kommer från hjärtat eller om det är ett nytt grymt sätt att playa mig.
Han skickar 4 sms under gårdagen, där det står samma sak, " fötlåt för allt, jag älskar dig fortfarande, kan vi träffas " blaa blaa...Han vet så VÄl hur mycket jag tyckte om honom förut så jag
förstår inte varför han ska röra upp allt igen.
Men han vet att han kan få mig så lätt, bara han säger dom rätta sakerna..
Raaaaanniiii jag behöver dig här hemma :D hjälp mig stå emot N!!

Choklaaad :D

Nu är jag hemma igen, är rätt trött. Det tar på krafterna att bara gå runt o strosa, även fast det inte är så jobbigt. Mamma och dom andra släppte av mig på stationen i Hallsberg, där mötte Zaid mig och vi gick och fikade och sen tog vi en promenad :) Helmysigt var det!

Tog tåget hem sen, gick runt en stund på stan hemma också, inhandlade ett vitt och guldrandigt hårband och ett läppglans ;)

Jag funderar på om jag ska orka laga mat eller om jag bara ska ta en macka :P jag ska iaf vara duktig och baka scones sen ;D får väl se om dom blir lika goda som mammas ;)

Hehe, på vägen hem mötte jag 2 kompisar i centrum, och dom hade köpt 3 stora Marabou chokladkakor, sen sa dom att dom inte orka den sista så jag fick den :D fett schysst!;)haha, jag blir glad för lite!

Nej ett par mackor får det bli nu och så ska jag kolla på massa avsnitt av Sex and the city :D Rani har lånat hem hela boxen :)Love it!!, så bye bye :)

Fredag igen

Det är helt sjukt vad veckorna går fort. Det känns seriöst som att det var fredag igår..men det va ju en hel vecka sen..ja snart är det sommar :D Härligt, härligt! Och om 2 veckor har jag bott här i 1 heeelt år!

Jag mår bättre idag, skönt :) Gick upp kl 5 och cyklade till jobbet, kände mig inte såå motiverad men tiden gick fort och vips så var jag på väg hem igen. Skönt att ha det gjort och lite pengar blir det ju. Ledig resten av dagen, behövde inte jobba på fritids :)
Jag ska följa med mamma och co till Hallsberg sen, dom ska gå på leksaksmuseét där och jag ska passa på att hälsa på Zaid :)Sen tar jag nog tåget hem, tar ju bara 20 min och jag vet inte om jag orkar stanna där lika länge som mamma och dom.

I helgen blir det lungt, igen. Det va hundra år sen jag va ute och dansade loss känns det som. Men jag har inte saknat det, tror jag har behövt ta det lungt ett tag och bara vara hemma.

Nej nu har jag inte tid att slöa längre, måste göra iordning mig och klä på mig o sen åka till mammsen.

Hej då så länge <3

Jag är beroende

Jag är övertygad om att kiosken i varberga snart kommer neka mig att köpa ut coca cola.

 - Tyvärr vi säljer inte till missbrukare, kommer dom säga.
Och så kommer jag stå där och desperat försöka förklara att jag faktiskt handlar grönsaker och annat  ibland, fast på Willys. Men dom kommer bara att skratta mig rakt upp i ansiktet och säga att jag lever i förnekelse. " Lilla vän, vi har länge förstått att du är gravt sockerberoende och vi är oroliga allihopa här"

Speciellt den ca 45åriga fejkmörkblonda mannen som ALLTID är där när jag köper cola. Men köper jag en tidning eller en mjölk, då är det nån annan som står och tar betalt. Jag hoppas innerligt att han berättar för sin kollega att jag är inne och köper nåt annat ibland.



Fast jag kan med glädje berätta att det har minskat kraftigt med cola drickandet. kanske en burk i veckan nu, förut 3-4 om dagen. Så jag har gjort stora framsteg och jag är väldigt stolt och berättar det för alla som vill höra och inte vill höra.

Så nu vet ni. Det här är den bittra sanningen om mig ;)

Nicole Richie <3



                                                               

Hon är så snygg. Lite för smal dock, men annars supervacker!


Never again

Does it hurt
To know I'll never be there
bet it sucks
to see my face everywhere
It was you
Who chose to end it like you did
I was the last to know
you knew
exactly what you would do
Don?t say
You simply lost your way
She may believe you
But I never will
Never again

Sjuk =(

 Filmen va grymt bra igår!! fast jag somnade en stund, men inte så länge :P
Haha, det va en reklam för en film innan, som handlade om en utländsk kille som låtsades att han inte kunde svenska typ, bara engelska o massa grejer o så träffa han en tjej o sådär, och den verkade jättebra :P så jag sa till Marie, " det är är en äkta jag-film", och vet ni vad den hette? "Ciao Bella" : hahahah det va lite kul ;)

Elias va snäll o mötet mig vid bussen så inga dumskallar hoppade på mig på vägen hem :P sen gick jag direkt o la mig, har aldrig varit så trött. Men sen såklaaaart så vaknade jag kl 10 av att jag hade så ont i halsen, huvudet , va täppt och ögonen var helt tunga och röda =( det går banne mig inte att sova när man e förkyld! men jag tog iaf mina ögondroppar, gjorde en kopp te och då kändes det lite bättre =) Och att sova till 10 är mycket bättre än att behöva gå upp vid halv 5 :D Hoppas bara affären e öppen så jag kan köpa halstabletter sen.. Ska lägga mig i soffan nu och sätta på nån bra film och gosa ner mig med täcke och kudde <3

Ikväll har jag lovat Rani en myskväll med bara henna o mig, men vi får se hur det blir, hon kommer liksom hem vid 22 o jag ska lägga mig då :P så jag hoppas vi kan ta det imorrn eller nåt..det visar sig :)

Hörs senare, Ciaooo!



Långhelg :)

Äntligen får man sovmorgon och ledigt  några dagar :) Fast fredag ska jag jobba på morgonen, men det ju bara att åka hem o lägga sig sen :) men imorrn ska jag INTE gå upp 4.30! Om nån väcker mig innan kl 13, ska jag seriöst se till att det blir synd om den personen ;)

Ikväll ska jag och Marie gå på 21.30 bion, vi ska se Spiderman 3 :D Har verkligen längtat efter att se den filmen, så det blir riktigt nice och det va eeevigheter sen jag överhuvudtaget var på bio.

Sitter hos mamma och är barnvakt nu, men det är inte så ansträngande eftersom William sover :P så jag kan passa på och sitta här :) ska ta en snabbdusch snart oxå, kommer inte hinna det sen innan bion, blir bara att åka hem o byta om typ o sen åka till stan. Jag har varit ute heeeela dagen på Rosta gärde, hela skolan hade ju som sagt var den årliga Fotbollsdagen :) Jag säger bara, tur att det inte regnade. Blöta, grinigar barn är inte speciellt kul. Sen tog jag och M bussen tillbaka till fritids med 15 barn, puh. Som M sa "Ja, det här vill man ju inte göra varje dag";) hahah. Nej då, dom uppförde sig ganska bra faktiskt :)

Och ögonen kliar och näsan rinner :P hatar pollenallergi =/

Nu blir det en varm kopp te framför tvn, hej då!

Jag är så trött!

När klockan ringde 4.50 imorse ville jag bara slå något hårt i huvudet på någon. Om någon som var närmast var ju såklart Rani men hon såg så söt ut där hon sov så jag sansade mig. Dagen har ändå gått rätt fort, jobbade på Dungen idag, mitt favoriiiitställe, för där är alla små 3-4-5 åringar :D Mina sötnosar!!
Det var Fritidshemmets dag idag också  ;) så vi hade fest på fritids, med teater, tävlingar och marängsviss :D

Har alltså jobbat från kl 6- 16.30 med lite rast emellan, då jag hann hem o ligga i soffan ett tag ..så jag e ganska trött idag, blir en tidig kväll.

Imorrn är det Fotbollsdag för hela skolan och jag ska ha hand om Klass 1, puh. Massa busiga 8 årigar killar, därav min lillebror, det säger ju det mesta :). Det är en tjej i klassen :P Men det ska nog gå bra, känner ju alla barnen :)

Kanske blir bio imorrn kväll också med Marie :) Spiderman 3 :D

Nu ska jag lägga mig i sängen och vila, Peace out <3


Flirt på gymmet ;)

haha roligaste saken hände på gymmet idag :) En jättesöt blond kille va där o tränade o sen kollade vi på varandra typ hela tiden och jag kände igen honom lite och kom på att han hejade på mig förra gången jag va där. Så vi sa hej och log lite, sen skulle jag ge mig på en maskin som jag så klaaart inte förstod mig på, dumt men aja :P då kom han fram till mig och frågade om jag behövde hjälp, så jag sa såklart ja och så visade han mig, så nu e jag proffs på den maskinen :P Iallafall så började vi snacka när vi skulle strecha för vi va klara ungefär samtidigt, och han sa att han hette Jocke och va 22 år och bodde inne i stan :) så jag sa vad jag hette och sådär och sen sa han lite skämtsamt att han till nästa gång skulle samla mod att be om mitt telefonnummer. :P haha. För gullig va han :) sånt e alltid kul, man känner sig uppmuntrad liksom :)

Va bara tvungen att berätta om det :P

Melodifestival / Shopping

Har haft en väldigt bra helg :)) I fredags var jag inte ensam på kvällen som jag trodde, Rani stannade hemma och vi hade en riktigt mysig tjejkväll, med film och godis :) Det va för längesen vi hade det, så det behövdes :)

Lördagsförmiddagen tillbringade jag med Anna och lilla Jenna på stan, vi gick runt och kollade i affärer och sen blev vi sjukt sugna på kina mat, så det fick bli en buffé på Kinamuren :D Jenna satt och kastade mat som vanligt haha, busig unge det där ;) men så söt!  Åkte hem sen för Victoria och William skulle komma förbi några timmar och vara hos mig, så vi gick ut till parken och lekte lite. Solen tittade fram ett tag så det va jätteskönt :) Vi satt ute och käkade citronmuffins och drack coca cola i solskenet, myys :)

Sen var mamma snäll att skjutsa mig till och från Willys så jag fick handlat lite, det behövdes.
Marie skulle komma med 19.20 bussen men såklaaart så "glömde" hon att plinga..för att hon skickade sms..suck :P så jag fick snällt traska 3 busshållsplatser till för att möta henne ;) duktigt!

Vi kollade på Eurovison Song Contest såklart. =) TACK The Ark för att ni skämde ut oss och gjorde så att vi får kvala nästa år. Toppen.  Måns, vi skulle ha skickat dig. Du hade ägt!
Va hände liksom? Serbien??? låten va lite, lite bra men Hon..hmm...ja :P
Jag bara älskade Greklands sångare. Hun fin va inte han haha? :D och låten va grymt bra. Men min favorit va ju som sagt Turkiet :)

Idag var jag på Marieberg med Sebbe o Mona, riktigt trevligt, gick runt o kollade kläder och fikade lite :)

Stackars er som måste läsa allt det här :P


Ha det bra/Puss


Helg :)

Dagens blogg blir mindre rolig. Sitter på jobbet nu, ska strax ta mig hemåt. Är ganska trött i både kroppen och huvudet men nu är det ju helg :D

Ska försöka orka med att träna idag, men det gör jag nog :) sen blir det en lugn Ensam hemmakväll, Rani skulle visst bort =) men det är skönt att vara själv ibland faktiskt :D

Imorrn smäller det, då får vi se om Ola Salo och kompani tar hem segern i Helsingfors. Jag personligen håller ju självkalrt på Sverige, och som tvåa vill jag se Turkiet. Haha vem blir förvånad :P men jag älskar den låten ;D Marie ska komma hem till mig och kolla på den, blir nice :) Ska på stan med Anna på förmiddagen oxå, det var verkligen längesen så det ska bli fett kul :D

Nej nu är det dax att sticka hemåt och hämta träningskläder :)

Puss!

Min man.

 Gode gud, ge mig <3

trött!

Som vanligt är jag trött, hehe , ingen överaskning där. Jag jobbade till 16.30 med Marie :D Jag blev överfallen när  jag satt i soffan i lekrummet av småtjejerna som överröste mig med pussar och kramar, dom e så gooosiga <3 dom ska jämt pussas och gosa. Seriöst, kan man ha ett bättre jobb?:D Jag tror inte det faktiskt!

Nu ska jag sitta här en stund, äta nåt kanske och sen ta mig hemåt, e hos mammsen nu. :)

Kvällen blir lung som vanligt, ut och springa och sen kolla Top Model :D

Förresten, ska börja jobba med att städa på morgonen från och med tisdag, i skolans idrottshall, så då blir det att gå upp halv 5 VARJE morgon! Puh. plus mitt vanliga jobb :) moooney ;D
Gissa om jag kommer uppskatta helgerna :P

Imorrn ska jag träffa Zaid en stund och kolla på film , blir nog trevligt :)) Och träna med Marie efter jobbet, ska bli skönt!

Pinsamma minnen

Jag och Rani låg och pratade en stund innan vi somnade inatt, och då började Rani prata om när vi va hemma hos Alans kompis i Oxhagen för nån månad sen. herregud vad jag skämde ut mig på den festen, Haha. Omg. seriöst det va inte ens kul. Då var det det ..men inte nu :P hade glömt bort det men rani påminde mig så vänligt igår..:P
" 5 minuter" hahahaha, Rani, detta nämner vi ALDRIG mer!
Tur att Alan e så förstående och mogen så han har glömt det och gått vidare , och fortfarande vill vara min kompis ;)

När jag tänker efter har både Rani och jag gjort bort oss ganska mycket. Det va rätt kul den gången när vi kom från tvättstugan och så kom vi in i trappen och där låg en strumpa, och när vi fattade att det va våran strumpa som vi hade tappat från tvättkorgen fullständigt exploderade vi av skratt och skrek " det e ju våååran strumpa" och kunde knappt stå upp för allt garv. Naturligtvis kom snygga grannen utan hår bakom oss just då. men han skrattade faktiskt också. Dock åt oss men iallafall :)

MYCKET mer saker har vi gjort rani och jag, haha men det skulle ta hela dagen för mig att skriva. Men ni som känner oss vet ju hur vi är. ;)

(Jag och banani kan också stoltsera med att vi är "varbergas snyggaste tjejer") enligt Mattias! :P


Peeeace Out!


Söndag morgon

Dags att sätta sig o solen och bli lite brownie ;D jag bara älskar sommaren, förut (som alla vet) älskade jag vintern ,det gör jag fortfarande men sommaren har vunnit. Den är helt enkelt skönare!


Sov inte vidare bra inatt, kudden var hård, sängen var hård och jag blev som vanligt väckt kl 9 av william. :P haha vad jag klagar, men det har varit mysigt att vara här i helgen iaf :)) svullat rätt bra har vi gjort med pizza, chips,dricka, chokladbollar,kakor, glass..ja hjälp ;) Men så ska det vara ibland!:) Har ju faktiskt tränat också..

Nu ska jag klä på mig och gå ut, ha det bra!Puss


Don't you ever make no mistake
Baby I've got what it takes
And there's no way you'll ever get to me
Why can't you see that you'll never ever hurt me
'Cause I won't let it be, see I'm too much for you baby

You can't believe it, you can't conceive it
And you can't touch me, 'cause I'm untouchable
And I know you hate it, and you can't take it
You'll never break me, 'cause I'm unbreakable

Det var då..

Vår tid var som junikvällen,
som ett smultronställe i kärt förvar
du var så vacker så
någon jag tänker på
vi var nåt helt som jag önskar fanns kvar

För du, du är skön som livet
en dikt nån skrivit, så kärleksfull
den sången hörs ibland, rör sig från sagans land
en sång om oss
och den skrevs för vår skull


<3                                      



Romantik, Ja tack!

Jag och mamma har precis sett filmen "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" Grymt bra film faktiskt. Romantisk komedi, en av dom bättre filmerna jag sett på länge. Men man blir så sentimental när man ser såna där filmer. Jag vill också ha en kille som följer efter mig i taxin med motorcykel, och nästan blir ihjälkörd pga av mig. Som skickar rosor till mig på jobbet. Men han finns därute nånstans, The one. Kanske har jag redan hittat honom?;)




Efter stadsparken blev det en milshake på stan med Elias :) Thank you <3

Satt ute i det fina vädret och pratade med Zaid idag när jag kom hem, han va i Örebro och hälsade på, riktigt trevligt :))  Va ju några månader sen sist. Jag fick en blomma, en maskros haha :P

Imorrn blir en slapp dag, tvätta och städa =/   Sov gott allihopa, Tjingeling.

(Oooh jag fick precis ett mycket uppmuntrande och fint sms :D på tal om romantik, haha, scary ;D)

Work Out!

Nu ska jag strax åka iväg med min kära vapendragare Marie och pumpa musklerna och svettas på bandet på Friskis och Svettis :) Idag ska jag verkligen ta i, Jag lovar. Svetten ska rinna och flåset ska vara non stop. Japp.
Och Marie, INGA ursäkter idag!!! ;)

Sen ska jag möta upp mamma och William i stadsparken, när hon ska träna, och han och jag ska leka lite så länge  :)

Jag hade tänkt att hinna med en sväng med Elias på stan, men det ska nog oxå hinnas med. Annars får han komma till stadsparken och leka me oss :P

Ikväll ska jag träffa en gammal vän som jag har saknat och sen kanske sova här igen :)

Nu dags att börja fixa sig och packa träningsväskan! Hej då sålänge.

Shooo

hahaha jag älskar Mer reklamen. För skön. ( jag såg den nyss om ni undrar)

Nu har jag duschat, satt på mig mjukisar, tvättat bort sminket och ska fixa mig en stor kopp te och lägga mig i soffan och kolla på Tv en sväng. Fett soft asså :D

Imorrn blire träning, barnvakt, stan m.m :)
Och jag hörde att det ska bli fint vääder imorrn :D sola sola sooola :) Nu måste jag ligga i så jag blir lite pepparkaka till sommaren :) Det skulle va fett kul o hänga me alan o dhana o dom andra till Cypern sen som vi snacka om men det får vi väl se...



God natt <3





  Jag, om några veckor <3 Lovely :D





Ont i huvudet :/

Nu har jag precis kommit till mamma, William och jag ska strax gå till Lidl och köpa dricka o lite annat smått och gott :) Sen blir det pizza, skönt med bara han, jag och mamma hemma.

Gud jag e helt slut i fötterna, har gått och gått sen kl 9 och varit ute i solen ganska mkt av den tiden också. Så jag är lite småseg i huvudet också...solsting ;D

Nej nu ska jag dricka en liter vatten och kolla klart på Top Model.

BYE!


freeeeedag :)

Yes äntligen fredag igen. Det känns liksom som att man bara lever för helgerna haha. Men så är det inte faktiskt, bara nästan.

Kom precis till mamma från jobbet, ska iväg om en timme, börjar kl 12 igen. Det är soft att jobba på förskolan och fritidset på sommaren för då är barnen ute mest och man kan bara sitta på en bänk och sola..typ ;P och slänga ett vakande öga då och då så ingen har ramlat av gungan eller nåt hehe :P

Blir som sagt en lugn helg tror jag, kaaanske sova hos mamma ikväll, halva familjen e bortresta så isåfall blir det bara mamma, jag och william. Kan ju vara mysigt men mamma gav mig en vink i veckan om att hon inte ville ha besök av mig haha. mamma: - "ååh vad skönt att dom andra ska åka bort, baaara william och jag som är hemma och har det mysigt hela helgen. Sen tittade hon misstänksamt på mig o sa " DU kommer väl inte inramlandes hoppas jag?" :P fett snäll mamma man har ;)

Jaha, nu ringde jobbet och sa att jag va tvungen att komma till 11 istället för det va kris typ..men bussarna går så dumt så jag får komma runt 11.20 istället, det går nog bra hoppas jag.

jaja, bäst jag fixar iordning mig och sticker sen. Skriver mer ikväll <3

God kväll

hejsan! Idag är jag skapligt trött,jag och Marie jobbade till kl 17, och efter att det var låst och larmat på fritidset så drog vi snabbt till träningen. Det gick väl ganska bra, tränade inte så hårt som jag hade velat men men, nån gång får man slöa :P

Skönt med helg imorrn, fattar inte att den här veckan redan e slut, det har gått så himla fort.Men det är ju inge fel med det :)

Ska kanske ta en tur på stan med Elias i helgen, kanske krogen, och sen bara slappa. Men vi får se, mina planer brukar kunna ändras ;)

Nu blir det en kopp te och en filt + en bra film!
Ha det bra, Puss

Funderingar..

Jag har tänkt massa på sistonde, på sitationen med min föredetta "vän".  Folk som känner oss tycker att vi är barnsliga. Och det är vi också , eller iaf en av oss. Jag har skickat mejl och bett om Förlåtelse, trots att inte jag har sagt och gjort det värsta. Skrev att jag saknade henne m.m. Men hon valde att ignorera det och forstätta snacka skit. Fine. Jag har gjort mitt och om hon tycker så ,så tror jag aldrig hon tyckte om mig eller var en vän på riktigt. För, som mamma sa, är man verkliga vänner skulle aldrig en sådan här sak komma emellan. Men jag kan inte göra mer om inte hon kan svälja sin stolthet och be om förlåtelse, hon också. 
Men jag lider inte direkt, tycker bara det är onödigt att vara ovänner. Men som sagt mitt liv kretsar inte kring henne, och jag klarar mig jättebra utan henne.

Har många andra underbara personer i mitt liv, som ställer upp och som aldrig skulle svika mig eller snacka skit. Er älskar jag <3

Mina favoriter...

 ...Just nu :
Favorit drink: Rosa pantern helt klart.

Favoritfärg: Rosa ;)

Favorit låt: Gallery - Mario Vasquez

Favoritmaträtt: Alltid Tacos

Favoritartist: Mariah Carey

Favoritklädesplagg: Min rosa klänning + svarta leggings

Så nu vet ni det ;) (sorry hade tråkigt)

Hos mamma

9.06 blev jag väckt av victoria som kom in och sa med upprörd röst: Du måste vakna nu, för mamma sa att jag skulle väcka dig kl 9 och hon är sex minuter över nu! :P För rolig.

Vad ska man hitta på idag då? ledig och allt :D ska stanna här ett tag till, med tanke på att mamma ska laga väldigt god mat till lunch ;) och syrran håller på att bakar..måste ju stanna och se vad som blir av det ;)

Det verkar vara fint väder idag, det är iaf soligt, men man vet aldrig, kan ju vara kallt för det.
Jag och victoria försöker övertala mamma att åka till Marieberg men det går trögt :P vi får väl se, kanske kan muta med att jag bjuder på glass eller nåt ;)


Skriver mer sen, Puss



RSS 2.0