Godmorgon :)

Hur kan det vara helg igen? Känns som att jag har missat hela veckan..men aja, bra att tiden inte står still iallafall.
Ikväll (om jag orkar) ska jag till Bredäng, min kompis Milo har en resturang där och det skulle tydligen vara drag där ikväll. Men vi får se..Stället heter Tarantella och det borde ju vara ett tecken på att jag inte ska åka dit. :P..Men men som sagt vi får se. Han lovade att bjuda på mat o massa, plus skjuts hem.

På söndag eller måndag kommer äntligen älsklingen hit =D

Nu håller jag på att tvättar, sen ska Anna hämtas kl 12.15, hon ska sova middag då så det blir en promenad runt djurgården tror jag :)

Trevlig helg allihopa!

B <3 C

You are my everything.

Uppdatering: Forftarande förkyld =/ Men det går mot rätt håll!
Christoffer säger att jag ska dricka ljummen svartvinbärssaft, det är tydligen jättebra, jag undrar jag..men får väl prova iallafall så det blir tyst på honom.

Han ringde och väckte mig halv 9 imorse, precis när jag sov som skönast. Men att vakna upp till en röst som säger "Hej min underbara älskling, jag saknar dig", är ju inte fel direkt <3

Nu ska jag gå och handla lite, har precis strykit lite tvätt och plockat lite.
Kl 14 är det dags att hämta Anna på dagis också.

Ikväll blir det antingen en ensam tvkväll, eller så kommer en kompis över o kollar film. Får se hur trött ja är.
På tisdag kommer Marie tillbaka =) Och älsklingen kommer så fort han kan, bara jobbet som hindrar honom men nästa helg har han iaf bokat biljett, så blire inte nu i helgen så iallafall nästa :)
Bio, middag och massa annat är planerat, ska bli så mysigt!

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, Ha det göttans.
Pusss

Saknar Örebroo =P

Yes, Äntligen börjar jag bli frisk :) Jag är stolt över mig själv att jag inte var hemma nån dag från jobbet, men man är ju inte dödssjuk för att man är förkyld, även om det känns så ibland. Men men, jag tog mig igenom det ;)
Kan iallafall prata som folk nu, nästan.

På tal om nåt roligare, Marie kom igår =D Vi gick till pizzerian på hörnet och åt en "American sallad" efter att jag hade slutat,den salladen är sjukt god ;) Vi tog det bara lungt på kvällen, hade en liten nostalgitripp och tittade på En prinsessas dagbok haha :P
Det var helt omöjligt att sova, kändes som att jag skulle hosta ihjäl mig. Som tur var kunde Christoffer inte heller sova så vi pratade ett tag, han är så gullig så det finns inte. <3 Snaaart kommer han, slutet av veckan =D Han ska fixa med sin lägenhet i Sthlm och lite sånt också :)

Ikväll är det återigen Desperate Housewifes =D I love it!

Måste bara säga att min helg i örebro va riktigt kul, som vanligt :) Lördagskvällen spenderades tillsamans med Rani och Fia, en film,godis, chips och cola. Kan det bli bättre?Nej =D Efter det kom Karwan och Amir och hämtade mig och vi åkte till Kumla och glodde på film och jag käkade ännu mer chips. Som vanligt när man är med dom skrattar man så man knappt kan stå upp. Så himla sköna människor :)

Aja, dags att göra lite nytta!Puss Puss

.....

Årets låt är lätt Timbaland Feat. One Republic - Apologize
Jag får seriöst gåshud av både låten och videon. <3
Checka den, Galet bra!

Lördag :)

Det är riktigt härligt att vara tillbaka i Örebro igen :)
Planen var att jag skulle gått ut igår men min röst är totalt borta och jag e dunderförkyld så jag skippade det, och var hemma med familjen istället.
Tog dock en sväng med Sebbe i bilen, vi drog till BK och käkade lite :)

Idag blev det såklart stan med mamma och syskonen. Träffade på Rikky, haha han sprang fram och omfamnade mig, kände mig verkligen saknad :P
Det visade sig att han precis flyttat till Stockholm också =D Så vi ska ses och gå på bio nästa vecka.

Ikväll blir det tjejkväll hos Rani, ska bli jättekul =D


Först födelsedagskalas hos mamma dock, typ 15 pers kommer, puh.


Christoffer, Älskar dig SÅ mycket <3


Kan jag få bli frisk tack?

Suck, den här envisa förkylningen släpper aldrig =/
Jag mår riktigt kasst idag, kunde inte sova förrän runt 2-3 för halsen gjorde så ont, plus att jag hade dunkande huvudvärk.
Mår lite bättre nu, jag tänker iallafall sova på tåget ikväll, det är en sak som är säker.

Vägde mig nyss, och jag har gått ner 2 kilo sen i måndags, ganska bra tycker jag! Har sammanlagt gått ner 4 kilo sen jag var hemma sist =D
Men jag har verkligen kämpt, har inte druckit en enda klunk coca cola på ca 2 veckor, och jag LOVAR det är riktigt grymt för att vara mig, som tidigare köpte cola varje dag.
Har inte ätit bröd,smör,pasta,godis,chips, ingenting. Bara nyttiga saker =) Plus mina promenader varje dag, som jag tyvärr har fått skippa senaste dagarna för jag har haft så ont i halsen och kroppen.
Men så fort jag är ordentligt frisk så är jag igång igen ;)

Men i helgen blir det ju lite onyttigt, tårta, tacos och lite annat mums, men det får man ju unna sig ibland.

Igår var jag och fikade med Maria, skönt att snacka med en gammal örebroare =D Hon jobbar på tidningen ELLE, så hon gav mig några nummer, bla det senaste, som jag hade tänkt köpa idag. Där sparade jag 44.50, haha ^^ :) Hon har stenkoll på alla kläder, allt mode och sånt, rätt kul :)

Nu ska jag gå och ta en huvudväkstablett, en kopp te och proppa i mig halstabletter.
Bye :)

Christoffer <3


Tänk efter lite

Nu har jag bevisat för mig själv och för andra att jag faktiskt har blivit starkare som person. Trodde inte det, men mina erfarenheter har verkligen stärkt mitt inre, och det är jag så glad för.

Det gäller att se saker ur rätt perspektiv. Folk förlorar familjemedlemmar i flygolyckor, cancer m.m.
Och vi gnäller på att det är kallt ute, vi vill hellre ha sommar, det är inget bra på tv...Självklart är jag likadan, försöker inte framställa mig själv som nån ängel här.
Men jag har börjat tänka mer på andra, och på vad lidande egentligen, verkligen är.
Klart att man inte är på topp jämt, man måste få klaga lite och ha dåliga dagar. Bara man uppskattar det man har sen.


Jag är iallafall jätteglad och tacksam för att jag har ett toppenjobb i Stockholm, som jag trivs med, en fin gratis lägenhet, en familj i Örebro som ringer mig nästan dagligen för att höra hur jag mår, UNDERBARA vänner, speciellt Rani, som jag har pratat mycket med på sistonde, och det har verkligen hjälpt när det har känts lite tungt.
Jag älskar dig så mycket och det är skönt att vi vet att vi alltid finns här för varandra.

Och Christoffer, jag älskar dig också <3 För alltid

Tv - tisdag

Japp, ikväll börjar Desperate Housewifes =D Som jag har längtat!! Och så är det ju Idol också, det kan man ju bara inte missa. Så jag ser fram emot en lugn och skön tv kväll.

Anna är sjuk så jag är hemma med henne, hon hade jättehög feber igår, lilla gumman =/ Hon är mycket bättre idag men lika bra att vara hemma och vila upp sig ändå.
Min förkylning är iallafall över nu, har bara lite ont i halsen, men jag dricker te hela dagarna så det blir nog bra med det snart ;)

På torsdag ska jag fika med Maria efter jobbet, ska bli nice =)
Och på fredag bär det av till örebroooooo =D Ska bli riktigt kul, tänk att det redan har gått tre veckor sen jag var där sist. Helt gaalet.
Saknar mamma, Victoria och Willam nåt enormt, så det ska bli mysigt att träffa dom <3

Saknar dig hur mycket som helst också Christoffer <3<3

Puss!

Bläää

Jag är sjuk. Typ.
On i halsen, ont i näsan, huvudet dunkar.
TUR att det är helg!
Men det hade ju inte vart fel att ha nån här som muntrar upp mig, men men..Stoffe kommer ju nästa vecka <3
Får ha en riktig vilo helg. Japp, jag tänker inte ens lämna sängen. Min skööna, Hästens dubbelsäng ;)

Har varit ute och gått med Anna en stund,hon somnade på 2 minuter :P Ska väcka henne strax och fixa lite mellanmål =)

Weiiii nästa fredag kommer jag till Örebro =D Lovely! Film och svullkväll med Rani är planerat, ska även äta tårta med familj och släkt, festa med Sebbe ,mm. Alltihop på 2 dagar ;)

Ha det bra, Kram

Seeegt

Idag är det en underbar höstdag ute. Lite småkyligt, strålande sol och lite gula löv här och där. Det är ju inte riktigt höst än kanske men det börjar bli iaf, det tycker jag är så mysigt =)

Vad händer idag då? Inte för mycket, eftersom jag är förkyld och trött. Men jag ska gå och handla, sen hämta Anna på dagis och sen några timmar senare hämta Nils och hans kompis på fritids.
När jag ser alla barnen och personalen på deras fritids och skola får det mig att sakna jobbet därhemma ibland.
Men, man kan inte stanna på ett ställe hela livet, man måste blicka framåt.
Fast jag hoppas jag får jobba där nån gång igen i framtiden, för jag trivdes verkligen =)



Jag är så himla trött idag, kunde inte sova inatt. Pratade med Christoffer till kl 12, han var så glad över sitt körkort hihi. Det är hur bra som helst att han har fått det, nu kan vi ses mycket oftare :) Sen har han till 99% fått jobb i Stockholm =) Hans syster har fått jobb på Bolibompa förresten haha. Grymt ju =D

 Sen ialla fall, efter det låg jag och vred och vände på mig i flera timmar (kändes det som iaf). Hatar såna nätter, när det bara inte går att sova. 
Hade ont i halsen också. Usch synd om mig. :P


Nu ska jag fixa lite te och sen gå iväg till Sabis och handla mat.

Bye!

<3

Grattis till körkortet älskling!! <3

Träningsvärk =/

Japp, då var det onsdag igen då. Önskar iofs att det vore nästa onsdag för då skulle Christoffer vara här och jag skulle snart åka till Örebro ;)
Men men, man får ta en dag i taget.
Idag är en speciell dag för min älsklig <3 Håller tummarna!!

Förresten, så var det ju Final i ANTM igår och min favorit, Miss "cha cha" Jaslene vann =) Hon var ju grymmast, hade snyggast kropp och rätt inställning. Så det va ju kul att nån man gillade vann någon gång ;) Jag är helt fast i det programmet, hehe ^^..
Ikväll börjar ju Top Model Stockholm, men det är ju så drygt och inte alls lika kul att titta på.
Men kl 21 sitter man väl där och glor iallafall..:P

Har träningsvärk i både armar och ben, dels för att jag har gått ut och gått varje dag den senaste tiden, ca 1 timme i snabbt tempo och sen har jag verkligen tränat armarna, nu kan jag knappt röra mig :P
Men det är ju bra att det känns =)

Ta hand om er, ska gå och handla nu.
Kram

Halllooo =)

Nu börjar jag bli riktigt trött på detta väder. Det har regnat typ varje dag i över en vecka.
Lyckades dock pricka in när det var uppehåll igår och tog en riktig snabbpromenad, kände mig väldigt duktig efter det!=)

Idag efter jobbet ska jag fika med Maria, en föredetta Adolfsbergare som har bott här rätt länge, blir nog kul!


Nu ska jag ta en kopp te och läsa DN ;)

Förövrigt stog Lena Ph bakom mig och Marie i bankomatkön i lördags. hett! ;)

Ciao!

Det regnar här i Stockholm idaaaag...

Puh, jag har nyss varit ute och powerwalkat runt Djurgården, svettigt var det, men bra!=)

Igår åkte Marie hem, tråkigt men men..Stoffe kommer hit så fort han kan =)
Tills dess är det bara att jobba på, ska på anställningsintervju på måndag, ett kvälls och helg jobb, och det verkar ganska lovande. Ska på snabbutbildning på onsdag och torsdag kväll där.

Så nästa vecka blir ganska fullt upp, men det är ganska skönt.

Aja, nu ska jag vila, hälla i mig en liter vatten och sen städa hemma =/


Pratade med min gumma igår i tel, saknar dig så mycket Rani men nästnästa helg, då ses vi =D

Bye =)


Han, och ingen annan <3

You´re the meaning of my life.
Det ska alltid vara du och jag.
Tack för att du finns och för att du gör mig så lycklig!!!



Christoffer <3 Bella

Godmorgon =)

Fredag, så sköönt =)
Har en ganska soft dag, lite tvätt, strykning och sen hämta Anna 12.15. =)

Längtar så himla mycket till nästa vecka, Christoffer kommer på onsdag om inte hans föräldrar kommer från Usa på fredagen, för då måste han åka och hämta dom på flygplatsen. Men förhoppningsvis kommer dom på söndagen =) Och då kan han vara hos mig några dagar. Men annars åker jag till honom veckan efter ändå. <3

Ikväll ska jag och Marie till Södermalmskyrkan och kolla läget, Marie känner några som går där så det blir nog trevligt. Träffa lite "ungdomar" ;)

Skönt med helg, jag har inte sovit ut nån helg typ sen jag flyttade hit. Imorrn blir det inte heller sovmorgon fö då ska Marie med bussen tidigt. Men på söndag ska jag sova heela dagen!

Läste förresten att det var ett storbråk i Vivalla igår med hundratals personer inblandande och tjugo poliser tillbringade två timmar med att få bråket under kontroll. Usch =/ Har folk inget bätre för sig än att bråka liksom?

Aja,Ta hand om er =)

Pussss/Bellooo

Regn =/

Vaknade upp till en gråmulen himmel och duggregn idag. Får hoppas att det inte börjar ösa ner som häromdagen, jag och Anna var som två dränkta katter när vi kom hem då.

Igår hade jag en riktigt trevlig dag, när jag slutade så mötte jag Marie som hade varit i stan, och vi tog sällskap hem. Vi vilade oss en stund, jag vet inte vad det var med mig men jag var helt slut i kroppen igår. Hade ätit dåligt så det var väl det, så vi beslöt oss att gå till pizzerian i närheten av mig.
Men jag fick inte i mig pizzan heller, mådde bara jätteilla så fort jag skulle ta en tugga. Kanske håller på att bli sjuk, men jag hoppas verkligen inte det.
Mår illa nu också, kan inte äta nånting =/

Jaja, får hoppas det går över.
Ikväll jobbar jag till ca 19.00, mamman i familjen ska på Kick Off med sitt jobb och pappan är i Österrike eller vad det var, på affärsresa men skulle komma hem så fort kan kunde.

Haha, Marie höll på att bli tokig på mig och Christoffer igår när vi pratade i telefon:

Jag - Jag ska sova nu älskling så vi får höras imorrn då
Han - Okej älskling. Jag älskar dig
Jag- Jag älskar dig också
Han- Jag älskar dig
Jag - Jag älskar dig också
Han- Jag älskar dig mer
Jag - Nej jag älskar dig mer
Han- Jag kommer alltid älska dig mer än vad du säger
Jag - Okej, vi älskar varandra lika mycket
Han - Nej jag älskar dig mer
Och så fortsatte det en stund... ;)
Man får faktisk vara lite barnslig när man är kär :P

Nu ska jag sortera lite tvätt, kul va.

Puss Puss

Jag älskar Christoffer <3

Gaaah jag saknar verkligen Stoffe. Det tär verkligen på en att ha distansförhållande. Ni ska vara glada och tacksamma ni som har era pojkvänner/flickvänner nära er.
Men älskar man varandra och är beredde att kämpa, då funkar det =)
Precis när jag skulle sova igår, kände jag mig lite nere för att jag saknade alla, då ringde Christoffer och sa att han verkligen saknade mig och älskade mig. Vilken tajming va ;)

Marie ska iaf stanna till helgen, det e kul =D
Sen får vi se när Stoffe kommer.:)


Det är för övrigt en strålande höstdag idag :) Jättefint är det ute! Ska nog gå till nån park med Anna sen när jag har hämtat henne.
Det ösregnade igår när vi gick hem igår från dagis, inte kul!

Dags för käk,
Puss

Stureplan, here we come!

Weeeeiii Christoffer kommer hit, antingen nu i helgen eller nästa onsdag =D
Fett kul, saknar honom jättemycket. <3

Nu har jag Marie här ett tag, så då går dagarna fort =) vi låg och pratade till typ halv två inatt, och gud vad vi garvade, speciellt när vi pratade om Barcelonaresan. haha, vi kommer aldrig glömma den resan.

Ikväll ska vi till Stureplan på hemligt uppdrag ;) Hoppas allt går bra bara, håller tummarna!



Just ja, glömde ju berätta att jag stog bakom Markus Fagervall igår på Åhlens :P Jag tänkte knacka honom på axlen och säga " Erik är mycket bättre än du", men jag hejdade mig.
Luktade gott gjorde han iaf, kan ha varit Lacoste ;P

Dags för lunch nu, Goodbye!

Ny vecka

Måndag morgon. Känns sådär, men veckorna går ju så fort.

Ikväll 20.45 ska jag möta Marie på Cityterminalen =D
ska bli riktigt nice att träffa henne!
 

Trodde det skulle vara jobbigt att komma tillbaka hit, till en tom lägenhet och lämna alla i Örebro men det va ingen big deal ;) Kändes bra att komma tillbaka, jag trivs här :)
Klart jag saknar alla därhemma, men jag kan ju åka dit på helgerna om jag vill. Fast nu dröjer det ca 3 veckor innn jag kommer igen, som jag har planerat iaf.
Ska på nåt släktkalas hos Chrisfoffer om 2 veckor, ska bli kul :)

Nu ska jag ringa och väcka honom som jag lovade.

Puss

Tillbaka till verkligheten...

Jaha, då var helgen i Örebro nästan slut då. Den har varit riktigt bra, i fredags var det förfest hemma hos Sebbe, tillsamans med Rani och My, sen blev det självklart Frimis =D Där hade vi grymt kul med Karwan och Amir, haha. Oj vad dom blev ägda ;)

Igår tog jag, mamma och syrran en sväng till Marieberg och sen på kvällen satt jag och Carro på O´learys och snackade lite skit :)

Va hemma på kvällen, käkade kräftor och massa annat gott :)


Nu ska jag åka hem om ca 2,5 timmar, känns både roligt och tråkigt. Nu dröjer det ett tag innan man kommer hem igen, men men imorrn kommer Marie och stannar hos mig några dagar =D


Det var så sjukt kul att träffa Rani och Sebbe i fredags, det blev ett riktigt kramkalas <3

Ha det gött, Puss <3

Christoffer, i love you <3




RSS 2.0