Snart dags...

Bussen hem till Stockholm går 19.20. 2,5 timmar på en buss det är inte alltför kul alltså...man är alltid lite små nere när bussen åker ut från centralstationen i Örebro, men det brukar gå över när jag kommer hem till min lägenhet :)

Ska snart upp på stan och träffa M. Har verkligen saknat honom, och nu dröjer det två veckor innan vi ses igen =/ Men men sånt är livet. Vi ska sätta oss i solen nånstans och ha det lite mysigt :)

Nu ska jag ta och skaka liv i mamma som ligger och sover bakom mig, vill faktiskt ha lite quality time med henne innan jag drar!


Puss och kram.


 


Grattis mamma!

Ännu en helg i Örebro. Jag känner att jag är ganska trött på att resa nu, trött på tåg och trött på buss. Självklart vill jag träffa familjen ofta men nu blir det en gång i månaden har jag tänkt..det har ju blivit som det har blivit senaste veckorna pga av situationen.
Men det blir bättre..

Iallafall så fyllde min kära mamma år i fredags, så medans hon underhöll gästerna så hämtade snälla Sebbe mig på stationen och skjutsade hem mig (och var en gentleman och gav mamma en stor bukett blommor).
Rani var också med. Blir det något gott att äta, så är Rani där :D

Lördagen tillbringade jag på stan med Victoria, för mamma och William klättrade i berg med Williams scoutgrupp. Jag var mycket glad att jag slapp...

Så syrran och jag shoppade och hade trevligt!


På kvällen åkte jag till Sebbe, käkade lite där och sen bakade vi (jag) kladdkaka. Kvällen slutade i Kumla.  Önskar att jag tänkte efter lite mer i framtiden, som mamma sa " du behöver väl inte vara så impulsiv jämt". Missade en mysig kväll med pojkvännen för att jag är KLANTIG. Aja, det är en lång historia med onödiga missförstånd och jag får ju träffa honom idag innan jag åker.

På fredag kommer Rani <3

Kramar!




RSS 2.0