Sorry!

Förlååt, jag vet att när man har en blogg så måste man uppdatera minst en gång om dagen, helst flera..men dels har datorn krånglat och dels har jag faktiskt inte haft lust under julen, ville bara vara med familjen och ta det lungt.

Hade iallafall en jättebra jul, var med släkten och familjen på julafton och på juldagen satte jag mig på tåget till Dalarna för att hälsa på David, som var där över julen, och hans familj och släkt :) Det var jättetrevligt, vi åt julmat och och på kvällen gick vi till en fest hos Davids kompis, det var meningen att vi skulle ut men jag var ju dunderförkyld och mådde inte alls bra så kvällen slutade med pizza och kvällsprat i köket tillsamans med Davids syster och morbror. Inte fel det heller!

Dan före dan

Godmorgon. Väcktes okristligt tidigt av syskonen som satte sig i sängen och sa att nu är klockan minsann 7.30. Sen kom mormor och tände taklampan. Suck. Hade hostat hela natten så jag var sådär lagom pigg..
Men efter ca tre koppar te kändes det lite bättre..

Nu ska jag göra mig iordning för vi ska snart åka till Marieberg och shoppa.
Skriver mer sen, Kram

Örebro!

Hej!

Har nu kommit fram till Örebro, eller jag kom vid 19 tiden egentligen. Hann faktiskt med ett tidigare tåg, så det var skönt. Tittade på Mamma Mia på vägen, tröttnar verkligen aldrig på den. Blir glad av den, så varför inte muntra upp sig med den på en tråkig tågresa.

Fick mammas hemgjorda ost och skink paj när vi kom hem, mums. Mormor är här också. Och såklart katterna hade jag saknat ;)
Imorrn blir det julklappsshopping, stress som vanligt men det är ju samma sak varje år så man börjar ju bli van, och det är ändå nånting speciellt med att springa runt i affärerna dagen innan julafton.

Nu ska jag ta lite mera glögg och väcka mamma som som vanligt har somnat i soffan.

Puss och kram


God natt!

Nu har jag och david ätit julmat, årets första faktiskt :) Alla andra har ätit massa julbord men inte jag inte, så det var mums.

Har fortfarande INTE packat..hmm..måste nog ta tag i det nu men det är så fruktansvärt trååkigt. Alternativet är ju att göra det imorrn kl 7 och det känns ju mindre lockande.

Vi tittade på Heartbreak Hotel innan, och den är ju så himla rolig. Favoritscenen är när tjejerna är vid Hötorget och är helt hysteriskt fulla och polisen kommer. Gud vad jag skrattade allts¨å..riktigt klockren film :)
Det är så mysigt på julen för det är alltid massa bra filmer att titta på.

Nej nu måsye jag verkligen packa och sedan sova, jobbar 8-17 imorrn och sen blir det tåg till örebro kl 18 :)

Sov gott allihopa! Massa kramar


Fikamys




Lägger in den här snygga bilden på min familj :) vet dock inte avrför William sover mitt i fikat men men..;)

Julmat och packning.

God kväll, nu har jag precis kommit in, var på Ica Karlaplan och handlade lite julmat till ikväll :) David slutar vid 21 så jag har inte så bråttom att börja fixa med det än.
Måste börja packa nu också, nu är det ju en hel del mer saker man ska ha med sig eftersom jag blir borta över hela jul och nyår, med undantag av 2 dagar då jag ska jobba.

Mådde inte alls bra idag upptäckte jag när jag gick till Fältan för att julhandla lite. Hann med en julklapp och sedan blev jag helt svimfärdig och yr så jag gick snabbt hem igen och somnade till 18 tiden. Men nu känns det bättre iaf.
Lyssnar på Peter Jöbacks julskiva och plockar lite, ska försöka få i mig nåt i magen också.

Ha det bra så länge, kramar


Snart är det dags :)

Hej! Söndag och ledig, superskönt :)
Igår låg jag bara och var halvdöd i sängen men idag mår jag lite bättre så jag ska snart gå iväg till Fältan och handla alla julklappar jag har kvar, samt lite julmat till mig och David ikväll.

Har fortfarande knappt nån röst men det börjar bli bättre. Imorrn ska jag jobba och sen åka till Örebro på kvällen, så jag har inte tid att vara sjuk mer.

Nu ska jag städa undan lite och sen klä på mig och gå iväg.

Puss

Peter Jöback <3

Har ju glömt att berätta om julkonserten i torsdags! Den var urmysig och underbar. Peter körde klassiska jullåtar, Kristina från Duvemåla, Jesus Christ Superstar och även ett mycket uppskattat Disneymedley! :)
Fick ryshud som Sandra och jag säger:)

                

  

Rösten är borta

Godmorgon!
Det var verkligen underbart att sova länge idag, hade viserligen tvättid kl 12, men jag gick upp tio minuter innan så det var ju inte så farligt tidigt..
Min röst är nästan helt borta, och jag är forftarande jätteförkyld för den som undrar ;)
Man är liksom inte hungrig alls heller när man är sjuk så jag bara dricker hela tiden.men det är väl huvudsaken.

På måndag kväll åker jag till Örebro, det ska bli mysigt :) mormor har redan kommit.
Imorrn kväll ska jag och David äta julmat här hemma eftersom vi inte ses på julafton. Mums!

Nu ska jag fixa lite te och sätta på en film, Puss

Sjukling

God kväll.. Idag har jag varit hemma från jobbet och det händer inte ofta. men jag hade sån hemsk hosta hela natten och morgonen och ont överallt så jag orkade faktiskt inte gå iväg. Men känner mig bättre nu, druckit massa te och bara legat i sängen precis hela dagen.
Så imorrn har jag tänkt att jobba, inte många dagar kvar tills jag är ledig ändå.

Ikväll blir det lungt hemma, David och jag ska titta på The day the earth stood still och kurera oss, han är också lite sjuk.

Trevlig kväll, Kram

Bästa julklappen!

Hej!
Längesedan man var inne här men jag har varit så oinspirerad att ens slå på datorn....
Vad händer här då? Jobbar sista dagarna innan julledigheten som börjar den 22 dec. Har en jobbig hosta som jag har dragits med några dagar men jag hoppas den går över snart.

Fick min julklapp av David igår förresten! Det var två biljetter till Peter Jöbacks julkonsert i Globen på torsdag =D Så jag ska ta med min Sandra, David jobbar ju tyvärr. Så Sandra och jag ska ha det mysigt på torsdag kväll, på parkett och allting ;) Underbart!

Nu ska jag sprinag till Seven Eleven och köpa nåt att dricka

Puss

Julmust och pepparkakor :)

Hej! Har precis kommit hem, är helt slut i benen. Men det har varit en bra dag, A var visserligen sjuk men vi hade det mysigt ändå, hon var så söt för hon hade på sig tomteluva,tomtebyxor men ingen tröja..och sen låg hon nerbäddad under sitt varma täcke :) Vi kollade på film och läste mest hela dagen.
På eftermiddagen hämtade vi hennes storebror på fritids och medan han var på simskola så gick vi runt på stan lite, tog en liten fika och mötte Sandra och Elin en snabbis och gick en sväng med dom också.

Har precis varit på Fältan och handlat lite mat och annat som behövdes, och nu ligger jag i sängen med ett glas julmust, pepparkakor och en skål med chips :)
Ska packa lite sen så jag slipper göra det imorrn bitti som jag brukar..Jobbar inte så länge imorrn, slutar antagligen runt 13 tiden, så då beger jag mig till Örebro :)

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting!
Puss

Två veckor kvar!

Godmorgon! Sitter och äter lucka nr 10 av min chokladkalender :) Jag kommer ha en chokladkalender tills jag dör. Så mysigt!
Idag var det otroligt segt att gå upp, det gick bara inte..släpade mig upp en halvtimme senare än jag hade tänkt (David var uppe innan mig och var pigg!) men det gick bra ändå..tycker om decembermornar, när man tänder adventsljusstaken, gör en kopp te och tänder några levande ljus. Det enda som fattas är snö...och det är bara två veckor kvar till Julafton idag!!


Ska alldeles strax gå iväg till jobbet, bäst att jag inte lägger mig ner för då somnar jag direkt..

Ha en bra dag! Kram

Bloggtorka

Hej!
Nu har det gått några dagar utan bloggen, har inte haft lust eller ork att få fram nåt vettigt..Men det ska dte bli ändring på..


Ska sova strax, är grymt trött...som tur är börjar jag vid 10 imorrn, skönt.
A var så söt idag på jobbet, gav mig snoriga pussar hela dagen och klappade mig på kinden, samtidigt som hon sa "jag klappar dig lite" men sin söta lilla röst :)

På fredag blir det Örebro,mys <3

Nej jag hade visst inget vettigt att säga idag heller så god natt och tack för mig!
Puss


Alone

Hej!
Äntligen funkar internet! Höll på att gå under där ett tag men för mig själv kan jag erkänna att det var ganska skönt utan det..
Men en kväll som denna är det skönt att ha det, när David är i Dalarna och jag sitter här ensam. Väldigt ovant..men ska passa på att lägga mig tidigt och verkligen breda ut mig i sängen och få min skönhetssömn.
Snart fredag igen..hur är det möjligt?var ju nyss i Örebro..ska dit nästa helg igen, längtar massor för mamma hämtar katterna på fredag :D riktigt söta var dom, och keliga och mysiga <3 Nya tillskott i familjen alltså!

Nu ska jag titta färdigt på Grey och sen ta mig nåt att äta och sen sortera tvätten.

Kramis



RSS 2.0