Söndag

Jag förstår inte varför helgen ska gå så fort, det är alltid samma sak. Tur att det kommer fler ;)
Igår hämtade Sebbe mig och vi åkte hem till honom och satt och pratade och åt godis, sen fick jag mina preseter från Thailand :) Ett par jättegrymma Dior solglasögon och ett jättefint Lacoste linne ( han vet att jag äälskar lacoste). Tack vännen <3
Sen åkte vi hem till Elin, åt lite ost och kex och drack lite vin, sen bar det av till MM baren, det var Karaoke kväll, och det är ju alltid lika roligt haha :)
Hade inte tänkt stanna så länge men jag hade jätteroligt och vips så var klockan 2 och jag sa hej då till dom andra och gick och mötte Alan, vi åt på BK och sen skjutsade han hem mig.

Idag är en riktigt chill dag, var ute på Marieberg nyss med mamma, victoria och william, snart blir det middag och sen senare i eftermiddag åker jag och Alan hem igen till storstaden :)


Ta hand om er!Puss



Helg i örebro

Då var man hemma på ännu ett besök i Örebro :) Alan hämtade mig efter jobbet igår, perfekt att han också skulle hit i helgen så slapp jag åka tåg :)

Kvällen gick i ett, direkt när alan släppte av mig hemma så gick jag in och hälsade på familjen, sen gick jag och mötte Rani och vi hade en tjejkväll bara hon och jag hemma hos henne. Det var galet längesen vi hade det så det var jättemysigt.
Vi blandade drinkar, sminkade oss, bytte outfit inför kvällen tvåhundra ggr, skvallrade och lyssnade på musik, och sen åkte vi mot stan och hamnade på Frimis (såklart).  Jag hade en riktig rolig kväll, träffade så många människor jag inte sett på länge, tex Roman, Robin, Khalat , Liza och Shivo. Vi tillbringade större delen av kvällen med våra kära vänner Karwan och Halmat, då kan man faktiskt inte ha tråkigt. Dom två är som Özz och Shan ungefär, helt underbara men lite galna <3

Mötte upp Alan efteråt som skjutsade hem oss, halv 4 kom jag i säng och somnade på en halv sekund.

Idag blev det att gå den obligatoriska rundan på Hindersmässan :) Gick först med familjen och sen en stund med Fia. Man handlar aldrig något direkt med man måste gå ändå :P


Ikväll vet jag inte vad som händer, har massa planer men jag är lite småseg så jag känenr för att ta det lungt. Fia vill ha med mig på fest på Norr, Alan ville gå på bio, Sebbe vill kolla på film. Måste nog ta en snabbvisit till Sebbe iallafall, han har ju presenter med sig till mig från Thailand haha ;)

Det är iallafall skönt att vara hemma och träffa massa folk :) Speciellt Rani, saknar henne verkligen när vi inte ses :(


Årets första dag.

Imorrn åker jag hem till Stockholm igen, har varit ledig i två veckor nu, men det ska faktiskt bli skönt att komma igång igen. Och jag saknar killen hur mycket som helst..så det ska bli mysigt att träffa honom igen :)

Imorrn ska jag en sväng på stan, lillbrorsan fyller år på onsdag så jag måste köpa present :) Kanske blir lite rea fynd också..;)


Annars har det varit en bra jul, som jag tillbringade i Skåne, mellandagarna i Sthlm, Nyår i örebro..:P Jag är lite trött på att resa nu..
Nu ska jag ta ett varmt bad, sen lägga mig och kolla på min Vänner Dvd box som jag fick av Marie i julklapp :D

Puss och kran


Gott nytt År

1 Januari - 08. Det är sjukt, detta år har bara flugit iväg.

Jag har 2 nyårslöften, och kan jag hålla dom vet jag att det kommer bli ett bra år!
Det tråkigaste med idag är att jag inte kunde fira med pojken, han är i sthlm och har kul. Men på onsdag får jag träffa han iaf :)

Börjar jobba på torsdag, det ska bli ganska skönt faktiskt, att allt blir som vanligt igen. Mamma och syskonen har varit med mig i sthlm under helgen och vi kom till örebro nu ikväll, plus att jag har varit i Skåne under julen. Så mkt resande har det blivit, så det ska bli skönt att komma hem på onsdag och sen ta det lungt.

Nej nu ska jag svulla lite mer med dom andra, Puss



RSS 2.0