Mysig lördag

Heej!

Ska snart lägga mig med min godisskål och läsa innan jag somnar, har precis haft lite tjejkväll med Josefina.
Mötte henne i stan efter min jobbintervju ( som gick väldigt bra förresten) och vi åkte hem till mig och handlade mat och lite godis innan vi gick hem.
Blev potatis,fläskkarré, sås, sallad + baguette. Mumsigt kan jag säga att det var, Josefina är ju utbildad kock så det var väl mest hennes förtjänst men ändå..jag dukade....

Sen tittade vi på Bride Wars och åt jordgubbar + lösgodis och drack drinkar och hade mysigt :)
Tittade även på dvd:n med Johan Glans, vi typ dog av skratt =D
Bilder kommer imorrn, är för trött nu.

Så, god natt :)

Puss


Idol 2007

Sitter och tittar på Idol 2007 på Tv400. HOPPAS att David dyker upp ikväll. Dom var inte i hans stad förra veckan iaf.

Håll utkik ;)
Min lilla popstjärna <3




Kraam

Friday

Godmorgon!

Det finns INGET att titta på mellan 9-10.30 på morgonen. Jag döööör. I landsproblem kan man tycka.
Och ändå har vi canal plus med kanaler men det spelar ingen roll. Finns bara på kvällarna där..suck.

Nog om det!
Var precis ute med Dolce, hon är verkligen ett energiknippe! David säger att jag behandlar henne som en bebis och inte som en hund..men hallå? hon är ju så mysig och underbar...vill ju bara gosa gosa gosa. men jag har lärt mig att inte bära henne så mycket. Kanske inne ibland men inte ute, då springer hon som en galning, nosar på allt i en kvart och har allmänt kul :)

Jaja, igår hade David köpte med sig sjukt goda cupcakes hem, men vi åt upp dom innan jag hann ta kort haha..men mm vad goda dom var. Vit choklad  och massa annat :)
Annars var jag i Kista galleria med Sandra och Billan igår. Det blev inte Sushi som vanligt..ändrar mig alltid..blev kinamaat :)

 
Jag bjuder på den. Trots att Sandra tar bilder så man vill dunka huvudet i en vägg när man ser sig själv.



Den tog jag. Mycket bättre! Mor och son :)

Sunny Beach!

 Utsikten från vårat hotell, svit på våning 12 ;)


      





       Coyotes Ugly baren :) Ja, tjejer dansade på baren och sprutade eld och vatten.


 Ser ni mig? :P

Det var underbara dagar där! men jag var verkligen blek haha. Dock lite brunare när vi kom hem som tur va. Mest bränd men ändå...

Godmorgon!

Sitter med min underbart superduper goda redberrys te och kollar mail och planerar dagen lite. Är supertrött, somnade inte förrän 3, david och jag satt en halv meter ifrån varandra i tvrummet och trackade varandra på msn, vi är såna ;)

Hur som helst, ska snart göra mig iodrning, ska träffa Sandra i Kista Galleria och käka sushi, my god vad jag har längtat efter det. Var säkert ett halvår jag åt det sist.




Såhär kreativ var David när Sandra kom in i butiken i söndags och hälsade på. suck.

Puss

   

Kvällsblogg

Nu sitter jag med en cola brevid mig och datorn i knät. har precis pratat med mamma och ska snart sova. Mys!

Tittade lite på Barcelona matchen innan, eller den håller ju på än, och Zlatan ska just komma in.
Jag måste erkänna att det var ganska häftigt när dom ropade in alla spelarna förut och det vart galet jubel när han sprang in, första matchen och allt med nya laget. Blev nästan lika intresserad som förr när jag kollade alla matcher som fanns typ.

Imorrn blir det som sagt fika med Malin och sen..tadaaaaa SUSHIIIII med Sandy pandy <3 Love it!

Nu ska jag prata klart på msn och sen lägga mig och läsa :)

Puss Puss

Gud så varmt.

Hej!

Idag var det riktig sommar, väldigt skönt. Jag och Dolce låg ute på gräset och tuggade på pinnar. Eller jag tuggade inte., jag solade bara :D

Igår var jag på jobbintervju, det gick bra och jag ska provjobba, väntar bara på referenser från mitt förra jobb, ska på intervju på lördag och nästa torsdag också:)

David ringde från jobbet innan och berättade att hans kusin är med i nya Robinson, hon är på ön nu. Det är rätt smart om man har tagit studenten och inte pallar jobba ;) Så henne får man väl heja på.
Vilken kändisfamilj jag har hamnat i, får inte glömma älsklingen i Idol ;D

Imorrn ska jag fika med Malin, det blir nice, var längesen jag fikade och snackade skit med en kompis :)

Kram

Min smarta vovve

Jag har läst att chihuahuor är intelligent (obs stavning). Jag tvivlar. Igår satt Dolce nämligen och skällde och reste ragg mot ett vitt kuvert hemma.
Hon kanske är överintelligent?Vi kanske inte förstår hennes vishet helt enkelt?


billy och dolce är kära.

2709ad59d0a54960ee079a918716b518.png

billy och dolce är kära.


På besök i förorten

Sitter hemms hos Sandra i Tensta. Känns som jag är utomlands, har inte sett en enda svensk sen jag kom, förutom Sandra då. Lite oxotiskt sådär.

Dolce och Billy leker som tokar, roligt för dom små liven <3
Sandra lagade god mat och nu ska hon göra rabarberpaj och te. Känner mig som en liten prinsessa här haha :)

Nu ska jag ringa bejb och kolla hur det går för honom på jobbet!

Puss Puss

Tisdag

Hej!

Äntligen kom det regn! Vårat sovrum är så sjukt varmt..eller mera fuktigt, som det var I Bulgarien..så det går knappt att sova. Förhoppningsvis går det bättre inatt. igår hade jag även sprängande huvudvärk hela dagen och det har hålliti sig idag också..börjar bli bättre nu men usch vad jobbigt det var.

Iallafall, Idag firar jag och David ett år så vi ska gå och äta på en kolgrill som ska ligga här i närheten ( kolgrill är våran favorit) och sen faktiskt HYRA en film. Kan vara mysigt ibland :)




En ganska söt bild som Sandra tog på T-banan förra veckan :) Underbara hund <3

Nu ska jag städa undan lite innan David kommer hem.
Puss

Nostalgitripp

Sitter i soffan med en mugg kaffe och en av kanelbullarna jag bakade igår (mums).

Tänker på massa saker tillbaka i tiden..tänk vad många minnen vi har alltså!
Hade så himla kul en period i mitt liv, det var väl  år 2000 och åren framåt, när sandra, Robin och jag var ute hos pappa och K varannan vecka ( deras mamma och min pappa är gifta), Sandra är ett år yngre än mig och vi hade så himla kul. Varje natt satt vi uppe (delade rum) och tittade på tjejfilmer och svullade kakor, glass, läsk, mackor, ja det som fanns hemma ;) Vi var aldrig trötta, satt uppe till 3-4 varje natt. Vi hade gemensamma kompisar och gick i samma gymnasieskola så det fanns hur mycket som helst att skvallra om. Det var som att sova över hos en kompis varje natt fast man var hemma liksom.
Pappa hyrde film till oss nästan varje kväll, haha det minns jag typ mest. I flera år åkte vi och hyrde film direkt efter skolan, lär ha blivit dyrt :P Sen åkte vi och käkade pizza eller nåt annat på pappas resturang när han inte orkade laga mat <3 Ja det var tider det :)

Sen alla sleepovers hos Rani :) När hon bodde i Ladugårsängen och vi träffades nästan varje dag för jag bodde ju i Tybble som var 10 min därifrån. Käkade riskakor med getost + oboy VARJE dag nästan. sjukt gott =D, tittade på massa komediserier och sen massa filmer. Sen på kvällen blev vi ofta sugen på nåt sött så vi sprang till konsum och köpte ingridienser och sen bakade vi kladdkaka eller chokladbollar. Sen blev vi sugna på nåt igen så vi gick till JourLivs och köpte cola. Och ofta kom pappa förbi, för han och Ranis mamma var jättebra vänner, och gav oss pengar till pizza. Det gillade vi!
Rani, minns du när vi tittade på OS tror jag det var, hockeymatcherna mitt i natten när vi gick till Konsum och köpte läsk innan dom började och vi var skiträdda för att det var så mörkt ute så vi gick mitt i vägen och höll om varandra haha :)


Ibland önskar jag att man kunde spola tillbaka tiden och uppleva allt igen. Man hade inte så många problem då, det var mest vilka kläder man skulle ha och hur man skulle fixa håret =P

Men det är rätt skönt att vara vuxen också ;)

Lördag

Hej.

Ganska trött, först vaknade Dolce kl 6 men hon somnade om, sen kom William in kl 7 och ville att jag skulle sätta på min dator åt honom. KL 7!

Nu ska jag och mamma och hunden såklart åka iväg till farmor och käka middag. Blir najs för där får man ALLTID förätt, varmrätt och efterätt. Sweeeet.  Rani du vet vad jag snackar om, " VA ska ni inte ha mer mat flickor? Ni har ju bara ätit 6 portioner".

På tal om Rani, henne ska jag förresten ringa sen. *inte glömma, inte glömma*. Liten prommis med hundarna kanske?

Jaja, vi hörs sen!
Puss

Jag och kändisarna

Idag när jag var på älsklingens jobb och skulle gå och äta lunch med honom så gick vi upp till andra våningen på gallerian där han jobbar. Vem satt ett par bord därifrån och käkade glass om inte Adam Tensta!
David upplyste mig om att han satt med folk som han kände, "Telenorfolk" (han jobbar ju på The Phone House). Så när vi gick förbi och var klara så ville dom hälsa på hunden för dom har ju träffat henne innan..och vips så stod vi och småpratade med Mr tensta. Haha. Jag ville bara dela med mig om den upplevelsen. Han gillade Dolce också. ;)


Uppdatering!

Hjälp det är ca 3 veckor sen jag skrev sist. Men det har varit otroligt mycket på sista tiden så har haft fullt upp.

Direkt efter Bulgarien fick jag och David svininfluensan. Japp. Askul liksom. vi fick inte ens gå till sjukhuset utan läkaren kom hem till oss med munskydd och vita rockar och tog prover och vi fick inte lämna lägenheten förrän dom visste säkert om det var den. Och sen ringde dom dagen efter och sa att vi hade svininfluensan och fick inte lämna lägenheten  eller träffa nån på typ 2 veckor. Såå jobbigt var det!

Sen blev vi iallafall friska och började leta lägenhet eftersom jag inte ska jobba kvar i höst hos familjen. Tillslut hittade vi en fin 2a på ca 60 kvm, ganska skönt med tanke på att vi bodde i en etta på ca 20 kvm innan :P Helt underbart är det med den nya lägenheten!
Tar ca 12-15 min till stan med t-bana ockcå, helt ok :)

Ja det är väl ungefär det som har hänt.

Nu har jag städat och fixat lite hemma, packat upp en del och sådär.

Dolce och jag åker till Örebro med 15 tåget för Davids kompis kommer hit och dom ska på Grönan och sen imorrn och söndag ska dom göra massa killgrejer (det hade nåt med sport att göra tror jag). Passar på att hälsa på familjen lite då :)

Puss och kram (så fort jag har listat ut i vilken kartong som alla sladdar och kablar ligger så ska ni få se bilder från Bulgarien mm, LOVAR.

Puss



RSS 2.0