Dålig humor nån?

Herregud har tittat på samma jäkla svenska buskis film ca 5 ggr senaste dagarna. Blir ju helt miljöskadad..
"Det här är min LIVS bästa affär! Eldrivna rullskridskor!
""Näääeee Ruben, det var när du köpte en cykel, tillverkad av returpapper.
"DU, det hade fungerat alldeles utmärkt om det inte hade börjat regna!"

Suck.


Måndag kväll

Hej!

Ska snart gå och lägga mig, har fett ont i huvudet och är ganska trött.

Idag har jag varit på middag med farmor, farfar och mamma + mormor och syskonen. Trevligt och gott :)
Efter det blev det en fika på stan med Rani och Lina. Mysigt!

Imorrn ska jag upp typ 7.30 för jag lovade mamma och William att följa med på Williams fotbolls cup. Yeeey ;)

Iallafall, God natt nu!

Puss


Film på 4an

Sitter och tittar på film med syrran och mamma. " Underbar och älskad av alla", rätt bra.

Har blåmärken på knäna efter pulkaåkning i dödsbacken idag haha..så går det när man kastar sig på knäna och susar ner :) Men kul var det!

Saknar David men vi ses ju snart, vet inte riktigt när jag ska åka hem men om nån/några dagar iaf. Han köpte ett Wii idag, yeeey :)
Längtar efter att spela det ;)

Nu ska jag ta lite cola och kolla klart på filmen. Har tagit massa bilder men har ju ingen sladd med mig..så blir lite gamla bilder så länge.



Jag och bebis i tbanan i somras


God Natt!

Nu ska jag sova,e helt slut. dagen har bestått av mellandagsrea, pulkaåkning och sen kvällsmys i soffan med familjen. :)


Men som sagt, e snart död så jag och vovvarna ska lägga oss nu. Suttit uppe och läst massa bloggar, gud va folk klagar allstå!Folk sitter och dricker och knaprar piller hemma och tycker synd om sig själva, ja men gör nåt vettigt av ditt liv då? Det blir ju knappast bättre av det där eller hur? Kanske dags att sluta festa 24/7 och växa upp?

Men men, ska inte vara så hård nu. Synd om folk ju...

Hur som helst, sov gott nu!


Puss :)

My christmas

Hej och God jul!

Jaha, så var det juldagen då! Hade en superbra julafton, jag var ju i Örebro från tis-tors och åkte tillbaka till sthlm igår imorse, kom hem runt 11. Efter lite jobb så åkte vi iväg till Davids släkt och familj i Farsta och firade jul där.
Det var jag,David och hundarna, Davids syster, mamma och pappa ,mormor och morfar, morbror + fru + deras söta barn. Blev såklart massa MASSA mat ( jag hade gjort brownies och tagit med), och julklappsutdelning. Jag fick jättefina saker, och David och jag fick även jättebra saker tillsamans, tex. stavmixer, köksgrejer, ugnsformar, böcker m.m :) Av David fick jag två HELT underbara klänningar, en lila och en benvit och sen fick jag även paljettleggings. <3<3

Vi åkte hem vid 22 tiden, tittade på nån svensk film på tvn och bara myste.
Perfekt avslutning på kvällen!

Imorse tog vi sovmorgon och sen följde David mig till tåget och jag och hundarna åkte tillbaka till Örebro för att vara här några dagar medans David jobbar.
Lägger upp bilder...på söndag eller måndag om jag kan.

Puss

Ett gnistrande vitt Örebro <3

Hej!


Var ute med Dolce för en stund sen och gud vad fint det var ute alltså!
Det var helt tyst, och det snöade lite och och precis allt var vitt och träden såg helt konstgjorda ut, gnistrande vita. Ville inte gå in men till sist tröttnade Dolce hehe..
Älskar verkligen vintern!

Var och julhandlade med mamma och Victoria innan, sen handlade vi all julmat.
Imorrn blir det stan med pappa på förmiddagen och sen får vi se vad som händer :)

Sov gott!
Puss

Sitter på tåget!

Godmorgon!

Efter en del förseningar (tåget skulle ha avgått 9.07 och vi kom iväg typ för 15 min )sen så är jag på väg mot Örebro, suck men så är det ju på julen!
Ska vara här till torsdag morgon sen åker jag tillbaka till Stockholm och är där på julafton och sen tillbaka till Örebro på fredag hehe :) Det blir mkt åkande under julen för mig men så är det allid.

Igår var jag och david iaf i Gallerian efter jobbet och shoppade de flesta julklapparna så jag är nästan klar, skönt. Behöver ju dock inte köpa till så himla många för på pappas sida köper vi inte julklappar längre eftersom det är bara vuxna nästan, jag är typ yngst. Så vi träffas och äter och har mysigt istället (men jag kommer som sagt inte vara med iår).

Dolce ligger här brevid inkurad i min jacka och sin filt, lyx!:) Vi åt frukost på centralen med husse och Nellie innan vi åkte.

Ska slå på en film nu!

Puss


Älsklingar <3

3 dagar kvar...

Godmorgon!

Snart julafton, hur galet är inte det?! :) Och det ser ju faktiskt ut som att får en vit jul trots allt!

Helgen har iallafall varit lung..fööör lugn hehe men det är väl bra det också ibland. hade mysigt hemma med mina hundar :) Åkte iaf och mötte David vid tåget runt 16 tiden, sen hoppade vi av vid Globen på vägen hem och åt lite.
Sen gick vi och handlade lite och lekte i snön på vägen hem, man blir verkligen barn på nytt när det är snö ute haha..Försökte tackla David ner i snön men det gick mindre bra..dock gick det väldigt bra för honom att putta ner mig i en snödriva :)
Hemma så hade vi en riktig myskväll, tittade på nya Wallander, grymt bra!


Nu ska jag göra mig iordning lite och fixa lite hemma, sen jobba.

Puss





Sötnosarna somnar alltid i mitt knä <3

Hon var SÅ himla bra!



R.I.P


Trött av ingenting

Hej!

Somnade i soffan och vaknade för en stund sen..ska snart ut med hundarna och sen gosa ner mig i soffan med täckte + glögg + choklad och coca cola. Ska sätta på nån bra film också. Mys!
David ringde förut, han hade shoppat lite till våran lägenhet, sötnos! Vi längtar efter honom här hemma men han kommer ju imorrn :)

Köpte iaf en salva i djuraffären förut, den håller kylan borta och skyddar tassarna på alla möjliga sätt och den skulle tydligen vara bra!

Hörs sen!
kram

Idol mingel 11/12



David och jag på Idol minglet. Han pratar giiivetvis i telefon ;P


Lördag

Godmorgon!

Sitter med en kopp te och tittar på Nyhets morgon lördag, just nu sjunger Carola. DET är julstämmning det ;)

Ska väl sluta bete mig som en pensionär snart och traska till centrum och försöka hitta lite julklappar, samt ska jag svänga in till djuraffären, måste skaffa nåt till hundarna för det är alldeles för kallt för deras små tassar, dolce vill knappt sätta ner tassarna utan försöker gå med ett ben upp hela tiden.

Men först ska jag äta lite risgrynsgröt och mysa i soffan :)


Myskväll

God kväll!

Sitter hemma och tittar på nån film med Cameron Diaz på ettan och dricker glögg:)

Kom hem från shoppingturen med Malin runt 7, sen klädde jag granen och den blev jättefin. Blått och silver, ska försöka ta en bild men det blev inte så bra nyss när jag försökte...
Malin och jag hade iaf kul, mycket skratt., höll på att bli överkörda ett par gånger "Nu går vi över vägen Malin!" nej bella" " Jo Malin" Jaha nu går vi.." " Ja, nu gick vi" ..hehe

David kom hem nuuuuu..saknar dig ju redan :P
Iofs går det väl ingen nöd på mig...har risgrynsgröt, glögg, cola, choklad och glass.. :)
Och två små underbara hundar <3

Ha en trevlig kväll!
kram

Granen ska kläs!

Godmorgon!

Igår kom jag hem vid 5 från jobbet,  var lite trött, gick upp kl 6 på morgonen och traskade iväg i snöstormen hehe..

Men idag är jag LEDIG. wihooo...:) Ska vara hemma och mysa med mina älskade hundar och sen i eftermiddag kommer Malin hit och vi ska åka iväg till Kungens Kurva, måste köpa julgran glitter, julgranskulor m.m :)
David åker till Dalarna efter jobbet, och kommer hem på söndag  han ska åka bräda med sina kompisar så jag får klä granen tsm med vovvarna haha..

Får se vad som händer mer i helgen, imorrn ska jag iaf gå på stan med Mimmi, blir mysigt för det var ett tag sen jag var på stan med en tjejkompis faktiskt. Lite fika, lite julklappsshopping :)





Hmm.. På väg hem från affären  igår ;P

Nu ska jag ut med hundarna!


Hemma hos oss just nu...

Har varit sämst på att blogga denna veckan men jag har haft NOLL blogglust. Och då ska man faktiskt skita i att skriva nåt :) Plus att jag är rätt trött och jag ska upp 6.30 imorrn igen (Zzzzzz) och jobba.

Jag har fortfarande inte lagt in bilder från Globen men David har de flesta på sin kamera kom jag på så jag ska sätta ihop nåt litet collage eller nåt när han har lagt över dom. Det är dock mest filmer men några bilder blev det såklart.

Det snöar helt sjukt mycket ute nu, var nyss ute med hundarna och det var lite för mycket för dom, det yr ju snö överallt. Så det var snabbt ut, snabbt in.







Glögg, snö, aladdin och levande ljus. ÄLSKAR julen..(Det märks att
ingen här gillar den mörka chokladen i asken haha)

SNÖ :)

Hej!

Ska åka till jobbet om en stund, först ska jag dricka lite te och sen gå ut med hundarna.
Jag trodde dom skulle flippa ur helt när vi gick ut imorse och det var snö på marken för första gången för dom. Men dom tyckte det var jättekul! Dom sprang och hoppade och jag kastade snöboll som dom sprang efter och dom viftade på svansen. Hihi, roligt!

Jag ska lägga upp bilder från i fredags när jag kommer hem ikväll, orkar inte nu. Men ååh vad jag inte ville att kvällen skulle ta slut. <3

Åkte till Örebro i lördags eftermiddag, en snabbvisit men bättre än ingenting :) Rani mötte mig vid tåget för mamma ocu ungarna var med i julspelet på KCÖ, så vi knallade dit och mötte dom. Sen skjutsade vi hem Rani och jag slöade i soffan hela kvällen :)

Igår när jag kom hem så åkte jag och baby til IKEA, käkade lite först där och sen handlade vi lite småsaker som vi ahde dåligt med hemma, tallrikar, mer bestick, lite andra köksgrejor och julgardiner :)


Hörs ikväll, jobbar till 20.00 så ha en bra kväll sålänge


Schleeeeeten

Ska berätta allt om idolfinalen och efterfesten som var igår, men jag är jättesliten efter den kvällen så nu vill jag bara soooova ;) Men det var såå himla kul!

Hörs imorrn, då även med bilder :) Kan bara säga att jag skrek och grät som en tok när Erik vann haha =D

God natt!

Taggad ;D

Okej, hundväskan är packad, JAG HAR HITTAT MITT LINNE som jag har letat efter i veckor! Så hela outfiten är räddad ;) Tar bilder ikväll, men har iaf lackleggings + högklackat + vit/silvrigt linne.

Ska snart åka till Oscar med vovvarna, hoppas det går bra men det gör det nog för dom känner ju honom :) Skönt att han kunde ställa upp, hade aldrig kunnat lämna dom ensamma hela eftermiddagen + kvällen.

Ha en bra kväll, DET SKA JAG HA ;) haha taggad till tusen ;)
GOOOOOOO ERIK!!!!!!!!

Pusssss

Fredag!

Yes, idag är det äntligen fredag!
Inte bara Idol utan jag och David firar även 1 år och 4 månader idag <3

Ska gå ut med hundarna snart och sen ta det lungt på dagen, är ledig idag. Sen vid halv 4 ska jag lämna hundarna hos Oscar som ska ta hand om dom ikväll, och sen möta Marie och Alex och ge dom sina biljetter och sen möta David och åka till middagen. Buffé och skumpa weeei :)

Ska träffa Marie under pausen ikväll och snacka lite, blir mys.

Nu ska jag äta lite frukost!

Kram


Gourmetmiddag

Nu har hag ätit lunch, pasta med ketcup + mjölk. mmm.....
Haha..Har faktiskt ätit nyttigt hela veckan nästan..men det blir dåligt me mat när man e hemma på dagen..blir bättre ikväll!

Nu ska jag gå ut med hundarna och sen off to work!

Puss

En dag kvar...

Godmorgon!

Sitter och dricker te och tittar på Sunes sommar haha..just nu håller läkaren på att ta bort gipset från Rudolfs ben.."sååja duktig Rudolf, braa såja..det är borta nu!
" BENEEEEEEEEEET?!"
"Nej gipset!"
Haha..hoppas dom visar Sunes jul snart också ;)

Annars så ska jag jobba senare idag, vid halv 2 tiden. Hoppas dagen går fort för imorrn är det ju IDOL FINALEN wihoooo :)

 
 Mailet från en av Davids chefer :) "Rock on" haha :)


Min duktiga älskling som jobbar så bra <3


Julmys på stan!



Idag efter jobbet så var jag och David inne och tittade på julskyltningen på NK och promenerade genom stan bara sådär lungt och hand i hand. Supermysigt :)
När vi kom hem så tittade vi på Happy Gilmore, riktigt rolig film och nu ska vi snart sova. Är supertrött som vanligt haha..

Hörs imorrn, kram


Live bloggning från köket...

Hej!

Håller på att laga mat, kyckling + ris + wok till mig, och pyttipanna med ägg till David ( jag gillar inte pytt så mkt, eeuw.)

Har planerat en riktig tvkväll ikväll, först är det ju hemmafruarna och sen har vi fått massa nya kanaler  örutom canal + och dom som vi har,så det blir nog nån bra film där.. :)


Fick reda på idag att David har fått två VIPbiljetter till Idol finalen på fredag! Vilket innebär, middag/förfest, finalen i Globen, och sen efterfest på Café Opera =D HUR kul??!
Nu längtar jag ju liksom ännu mer..:)
Sålde våra andra biljetter till Marie och hennes pojkvän så då får jag träffa henne också på fredag!


Dags för mat! Kram


Snart dags för jobb!

Nu ska jag snart åka och jobba, det är grått och regnigt ute..ovanligt..när kommer den där snön som man har hört så mycket om? och hur ser den ut?

Ser iaf ut så här idag:


Det är svårt att ta helkropps bild på sig själv haha..har iaf svarta
stövlar till ;)

Puss

Tisdag

Godmorgon!

Var så himla trött imorse och tänkte somna om när David gick men 5 min efter han hade gått så ringde han och berättade en sak som gjorde att jag blev helt klarvaken och nu kan jag absolut inte somna om!Pirrar i heela kroppen..åååh vad jag längtar =D=D Kan inte skirva vad det är än, men ikväll kan jag :)

Hur som helst, ska ut med Dolce nu. Nellie följde med till jobbet så det blir lungt här hemma idag haha...

Hörs senare!
Puss


Längtar till fredag!

Godmorgon!

Är sjukt trött idag, blev lite sent igår, helt plötsligt var klockan halv 2 så vi somnade kanske runt 2 tiden..Stackars David gick upp halv 8, jag brukar alltid gå upp med honom men jag orkade verkligen inte imorse så jag gick upp för en stund sen.
Ska ut med hundarna snart men dom ligger under täcket och sover och vill INTE gå nånstans haha..

Förresten, på fredag är det IDOL finalen som gäller :D Längtar så jag kan dö, ska bli så sjukt kul och hur mysigt som helst att gå med David <3 Hoppas jag hinner få mina skor från Nellys Highheels party, vore nice att ha på sig dom. Har även i ett svagt ögonblick lovat mamma att ha en stor skylt där det står " hej mamma" med jättestor text haha...



Idolfinalen förra året, när David var där med sitt jobb.

Min söta tjej



Hihi Tyckte denna bild på mig och Dolce var lite rolig. Kolla Dolces blick :)


Andra advent

Hej!

Sitter i soffan och myser med två små hundar och en sambo :) Vi tog sista kvällsrundan för en stund sen och nu hoppas jag att dom blir trötta och somnar snart :P

Har haft en jättebra helg, igår var jag ju som sagt hos Mimmi i Jakan, riktigt mysigt, vi drack cider och vin och lyssnade på sån musik man aldrig får lyssna på annars när killarna är med, (tex Ola och Britney haha).
Vi hade tänkt att gå ut men vi bestämde oss att bara sitta och chilla hemma hos henne och sen åkte jag in till stan runt halv ett tiden, och mötte David och Viktor, köpte lite mat och drog hem.

Idag har det varit en sån där superskön dag, vi har bara slappat, ätit och myst.
Tog en promenad på kvällen till Oscar som har flyttat hit till samma gata som oss med sin flickvän, kul :)


Bilder från igår:










 


Nya Bella



Vad tycks, visst skulle jag passa i mörkare hår och gröna ögon? Älskar min nya näsa btw ;)
Tack Rani <3


Iväg till Jakobsberg ikväll!

Hej!

Nu har David åkt till julbordet med sitt jobb och jag ska laga nåt till mig, kanske klyftpotatis och kyckling, sen blir det att göra sig  iordning och åka hem till Mimmi. Fick ett mess att en platta cider ligger på kylning, sweeet ;)

Haha, just ja jag glömde ju säga att Sean banan var på festen igår, ni minns han från Floorfiller hahah....gud vad jag skrattade, dom spelade upp hans klipp från youtube gång på gång, stackars kille. Dansade även med Big Brother Robin (han som blev tillsamans med Vinnaren Jessica, Onödigt vetande haha. Tänk att Marie och jag som stod på listan till Backstreet Boys efterfest dissade det för Sean banan :P Det gäller att prioritera!




"Rooooompaaa"


Gårdagskvällen...

Godmorgon!

Sliten och trött idag, kom i säng runt 5 imorse.
Men sjukt rolig kväll hade vi!

Efter jag hade mött Marie på centralen åkte vi hem och fixade oss snabbt och åkte sen in till Sturecompagniet för att gå på Nellys Highells party, där de 99 första gästerna fick välja ett par skor :) Och som tur var så var vi det, och fick gå runt och kika på skor och sen välja ett par, fick goda drinkar och en goodiebag.
Efter det funderade vi lite på vad vi skulle göra, kl var 23 och vi ville inte åka hem, så vi mötte upp älsklingen i Skanstull för hans kompis/kollega Ashkan hade födelsedagsfest.
Det var riktigt drag där, dansade och hade grymt kul! Mimmi var där så det var jättekul att träffa henne också.
Runt 2-3 drog de flesta ut med vi åkte och köpte mat och drog hem och spelade tvspel :)

Nu har Marie åkt hem och jag och David ska åka in till stan och sen ikväll ska David på jobbfest så jag ska hem till Mimmi och dricka lite cider och ha kul :)








Dessa valde jag!Älskar nitarna och skorna var mycket finare i verkligeten.


Dessa trippade vi runt i hela kvällen, jag hade dom svarta. Ja, jag
hade ganska ont i fötterna sen. Men satan vad snygg jag var ;) Kort
svart klänning till det :)


Goodiebagen. Halvrolig. mascara, ögonskugga, armband m.m


4 dec 2009

Godmorgon Fredag!

Skönt med helg :)

Hade en bra torsdag, efter jobbet så gick jag förbi älsklingens nya butik (han är butikschef för Odenplans butik nu)=D Stolt över honom! Det kommer bli jättebra det där :)
När han hade stängt så åkte vi hem tillsammans, och lagade mat och tog det lungt, kyckling och ris blev det!

Idag efter jobbet kommer som sagt Marie :) Vi ska göra Stockholm osäkert ikväll i klänning och höga klackar!

Nu ska jag försöka gå ut med mina slöa hundar.
Puss


Dolce i ett nötskal!


ingen kommentar


Chefen David i hans nya butik!'


Och hundarna verkar godkänna den också.


Torsdagsmiddag!


Davids nya mob, så gaaaalet snygg.

Ja..det var min torsdag det där ;)
blir mer bilder imorrn, kommer ta massa på Marie och mig ikväl, lita på det haha...


Känner mig helt tom...

..För hundarna följde med David till jobbet idag :P
Känns jättekonstigt, inga vovvar som ska ut, inget sällskap..suck...jag förmanade David ända ut i trappen när han skulle gå " ta det försiktigt nu, akta så dom inte fryser, glöm inte att ge dom mat.." haha...
Dom är inte med så ofta men dom bukar ha rätt mysigt när dom är det. Ligger och chillar i sin säng där.

Hursomhelst, torsdag idag. :) Och det är lite vitt ute wihooo.
Funderar på om jag ska hitta på nåt när jag inte behöver åka hem till hundarna direkt efter jobbet..får se :)

Imorrn kommer iaf Marie hit :D möter henne när jag slutar och sen åker vi hem hit och fixar oss, sen iväg till Stureplan.. Lär bli en riktigt kul kväll!!

Pussss


Är vintern här nu?

Godmorgon!
Brr, idag är det frost och 5 minus. Inte så kallt egentligen men det var ju varit höstvärme hela tiden så man blir ju helt chockad nu haha..hundarna tycker inte det är så himla skönt men dom har iaf sköna tröjor på sig, så idag sprang dom och skuttade och verkade inte må så dåligt över det kalla vädret :)

Igår efter jobbet så var jaf iväg på julkonsert med Maria, Mys!! Kom hem runt 23tiden och då överasskade älsklingen mig med lasagne och cola. Små vardagssaker som gör en glad, spec eftersom jag bara hade ätit mackor under dagen.
Sen tog vi en kvällsprommis med hundarna tillsamans och sen gick vi och la oss rätt tidigt, för att vara oss iaf hehe.

Nu ska jag fixa lite hemma och ringa lite folk, har lite ärenden, hoppas det går bra :)

Nästa Fredag = IDOL final i Globen weeeii. Samma dag som jag och David firar 1år och 5 månader, kan det firas bättre?;)


Puss

1 Dec

Godmorgon!

Ska iväg och jobba vid halv 2 så jag slappar lite tills dess..eller slappar..diskar o dammsuger :)

Helt sjukt förresten att det är 1 december idag!heeeelt sjukt. Men kul :))

Igår var en rätt slö dag, mötte David på Centralen vid halv 5, vi skulle åka och vaccinera Nellie, hon var så duktigt (det var jag som nästan hyperventilerade och tittade bort) men det tog ju en sekund så var det över.
Vi åkte förbi Globen på vägen hem, hälsade på Oscar och sen väntade vi tills han slutade och gick och köpte lite mat och en latte till mig (såklart) och tog tbanan hem.

Tittade på tv hemma och tog det lungt på kvällen, käkade lite mackor och tittade på Paradise Hotel ( som jag lovade mig själv att inte börja titta på. Tack David. )

Hörs sen!!kram


Belloo & Ranii



<3




RSS 2.0