Bad day

Hej.
Är inte på världens bästa humör idag..tjafsat med folk hit och dit idag. En av personerna bryr jag mig inte om på nåt sätt, känner bara hat. Men den andra personen..jag bara förstör och förstör hela tiden..allt jag gör är fel, jag gör inte nån glad..Känns som att alla skulle bli glada och lättade om jag bara försvann utomlands långt långt bort i ett år.
Jag bryr mig för mycket..och på fel sätt tydligen...men det är inte min mening. Vill bara visa att jag finns där och att jag bryr mig om. Kanske ska sluta med det..eller iaf bry mig mindre. Bara vara en bitch som bryr mig om mig själv?




Nu ska jag iaf klä på mig, duscha och dricka lite kaffe. Sen kommer mamma och William tillbaka från fotbollen och vi ska till Mariebergs Köpcentrum och kolla lite, se om man hittar nåt. Tänkte köpa nåt litet till David..vill bara..men vi får se om jag hittar nåt.
Ikväll blir det Melodifestivalen och mys :)

Älskar dig David <3

Puss

Örebro..igen

Godmorgon!
Sitter och dricker en latte (ej köpt!) och packar lite smått..ska iväg till Örebro igen, David ska iväg med jobbet hela kvällen idag och imorrn ska han till Dalarna så det känns rätt tråkigt att sitta här ensam hela helgen då..
Så det blir en mys helg med mamsen :)

Igår kväll var ju jag och David på bio, det blev Valkyria tillslut. Ganska bra var den..David blev lite besviken men jag tyckte den var helt okej. Innan den spelade vi lite biljard och tro det eller ej, men jag vann IGEN! ;) Det är sktikul med biljard, måste göra det oftare. 
Vi hade en riktig myskväll alltså, på tu man hand. :)
Passar bra eftersom vi inte ses förrän på söndag. Men på ett sätt är det bra att vi reser iväg lite då och då för det blir så mycket mysigare när man kommer tillbaka sen och har fått sakna varandra.

Nu ska jag iväg till jobbet en snabbis och låsa efter städhjälpen eftersom familjen är i Åre. Ska bara packa klart och klä på mig, sen går tåget kl 15.

Puss och kram

 Min hemmagjorda latte :)


Bio ikväll

Jag sitter och tittar på Black Jack nu haha, den där svenska filmen om dansband :) Den är verkligen inte bra men ändå tittar jag..hm..

Har tagit en lång skön dusch och ska precis slänga in en tvätt i tvättstugan.
Ska städa lite hemma för jag åkte iväg i 3 dagar och det såg ut som en orkan hade dragit fram här när jag kom tillbaka..killar allstå!

Ikväll ska David och jag gå på bio, det var så himla längesen och jag älskar bio. David gillar det sådär men han går för min skull ;)

Lägger in lite bilder från veckan som gick.
Kram

   Mitt gamla jobb på skolan, där även Victoria går, i 5an :)

Bilder från helgen med mamma kommer ikväll.

Jag är leeeedig

Godmorgon!
Då var man tillbaka i storstaden igen!
Tågresan gick snabbt, satt och tittade på massa Vänner avsnitt så tiden gick fort :)

Gick och köpte ett par nya jeans snabbt när jag kom hem, sen åkte jag och mötte David och hans chef Mira och vi satte oss i bilen med två andra från deras jobb och åkte ut till Sundbyberg och åt middag på ett jättegott  ställe som jag tror hette "El toro" eller nåt liknande..Galet gott var det iallafall!

Nu sitter jag och äter McDonalds frukost hemma, toast, kaffe och juice, yummie!
Skla tvätta snart.

Puss

 Så såg jag ut igår på middagen


Hemgång

Hej!

Nu har jag varit duktig och städat köket hos mamma, så hon blir glad när hon kommer hem ikväll. Även plockat lite och samt packat mina saker. Mitt tåg går ca kl 15 mot Sthlm, så nu ska jag ta en kopp te innan det är dags att ta bussen mot stationen.

Rani var här nyss också, lämnade nyckeln som hon hade haft när mamma var i Sthlm för hon tog hand om våra katter. Blev en kort men intensiv pratstund ;)

Dags att försöka fixa iordning håret och klä på mig.

Puss och kram

Dags att sova


God Natt

Saknar dig David, vi ses imorrn <3


Mysig dag i gamla goda Örebro

Hej!
Det blir lite dålig uppdatering när jag är i Örebro men vill liksom inte slösa massa tid med att sitta vid datorn, plus att jag inte har sladden med mig så jag kan inte lägga in några bilder =/. Men imorrn åker jag tillbaka till Stockholm och då blir det massa bilder från helgen med familjen och min Örebro vistelse.

Är hemma nu med syrran, mamma och William är på hans fotbollsträning och kommer vid 19.
Det har varit en rolig dag, lunchade med Vickan på La Baguette (mitt favoritställe) och sen blev det en sväng på stan innan jag skulle åka till mitt gamla jobb på Grenadjärskolan och hämta Victoria efter skolan. Träffade massa gamla kollegor, lärare och såklart alla söta barn som jag hade hand om innan. Dom har blivit så stora..*snyft* ;)
Fick även en semla och en kopp kaffe där och sen åkte jag och Victoria till Willys och sen hem.

Ikväll ska jag försöka övertala mamma att titta på Hannibal men hon tycker den är läskig så vi får väl se ;)

Imorrn blir det tågresa, sen snabbt hem och fixa iordning mig lite för att sedan gå ut och käka med David och hans jobb. Vi ska fira att han blir fast anställd imorrn på The Phone House. Duktiga älskling <3

Nu ska vi steka pannkakor!
Puss

Ledig vecka

Hej och godmorgon!

Sitter och gäspar med Victorias katt i knät. Hon är så otroligt gosig, sist jag va här ville hon knappt bli petad på. Nu gnuggar hon huvudet mot mig och spinner som en liten bil. Söt :)
Och nej, jag orkade inte sitta uppe och titta på Oscars galan inatt. Precis som förra året så somnade jag när dom gick på röda mattan. Suck.

Nu ska jag iaf dricka upp mitt kaffe, ta en dusch, slappa lite och sen åka in till stan.

Ikväll blir det fika hos farmor med pappsen.

Saknar david <3 Men det går nog ingen nöd på honom ensam med canal plus som visar massa sport och en stor hästens att breda ut sig i. Undrar om han vill att jag kommer tillbaka?:P

Dags att fixa sig!


Kram


Back in town

Hej!
Sitter och dricker kaffe och slötittar på Bridget Jones på 3an. Kom till Örebro vid 20 tiden, följde med mamma och syskonen hem några dagar :)
Vi hade en bra helg i Sthlm, Igår blev det stan en sväng, ett resturangbesök och efter det åkte vi iväg till Naturhistoriska Museét  och Cosmonova (som är rätt häftigt faktiskt)och sen köpte vi med oss lite gott hem och tillbringade kvällen framför Melodifestivalen :) David var hemma en stund också innan han drog till en kompis.

Idag gick vi runt lite på Kungsholmen, sa hej till David i butiken (eller hej då eftersom jag skulle åka till Örebro idag) och käkade lite innan vi åkte tillbaka hem till mig och slappade nån timme.
Sen gick tåget vid 5 tiden och nu sitter jag här :)


Ska kolla in Oscars galan inatt så det blir att pimpla kaffe nu så man orkar ;)


Imorrn blir det stan med fröken Roosling samt träffa pappa :)


Puss



Fullt hus

Hej.

Det har blivit lite dåligt med bloggandet men mami och mina syskon kom igår kväll så då ville jag inte sitta vid datorn.
Vi käkade varma mackor och hade mysigt, sen somnade Victoria och William och nästan mamma också. Det tyckte David och jag var lite tråkigt så vi tog fram Super Nintendo, då jäklar blev det liv i dom. Så kl 1 på natten satt jag, William, mamma och David och körde Super Mario :) Victoria sov som en stock.

Hade en superlugn dag på jobbet och efter det mötte jag mamma och dom och vi åkte och handlade lite gott till kvällen, vi hann även med att säga hej till David när han jobbade :)

Nu spelar David och William Fifa, mamma och syrran har somnat och jag sitter här. Ska väcka mamma sen och titta på Changeling.

Imorrn blir det stan och kinaresturang. Mums





Kramar

Torsdag

Godmorgon :)

Hann inte blogga igår, efter jobbet åkte jag och älsklingen till Heron City och käkade lite och spelade biljard :) Riktigt kul, (och jag vann!, fick kanske några fler chanser men ändå) =P

Hinner inte skriva så mycket nu heller för jag ska sticka till jobbet. Och efter det ska jag möta mamma, Victoria och William på Centralen =))

Ha en bra dag! Puss

      

Seriöst alltså?

Hej!
Halvligger i sängen och tittar på Jerry Springer. Helt sjukt program alltså. Till och med för mycket förnedrings tv för mig.
Är det seriöst på riktigt? Är folk sådär i Usa? Och what´s up with 80tals frisyerna på alla?? Är det inspelat då eller?

Jaja. Var förbi älsklingens jobb idag och lämnade in av barnens mobil. Blev en liten lunch också :)

Nu håller jag på att tvätta och städa, måste ju vara fint när mammsen och syskonen kommer :)

Ikväll ska jag ÄNTLIGEN titta på "Snakes on a plane. Har inte sett den men länge velat. Kommer nog aldrig vilja flyga igen men men. Sånt man får ta.

Puss och kram

Träningsvärk? Nej då

Godmorgon!

Ska snart gå till jobbet, såg just att det är sol ute :)

Gårdagen blev bra, efter jobbet tränade jag på Sats och jag tog faktiskt i ordentligt! Var riktigt skönt att svettas och känna att man verkligen var trött efteråt.
David mötte mig efteråt eftersom han jobbar jättenära och vi gick och handlade mat.

Idag, bara två dagar kvar tills mami och syskonen kommer =D

Slutar lite senare idag så vi hörs då/Puss

    Mmmmm :)


Jag har det ganska bra ändå

Ska snart gå och lägga mig men läste nyss på Aftonbladet om Christin Schürrer, som idag dömdes till livstids fängelse för morden på barnen Max och Saga och även utvisning från Sverige för all framtid. Jag är glad för mammans och pappans skull, dom berättade i en intervju att dom var otroligt lättade, att det nu äntligen var över.
Jag förstår inte hur mammam kan vara så otroligt stark. Hon är glad och trevlig mot alla som intervjuar henne och jag tror att hon själv har mått bättre av att inte bryta ihop totalt. Om det hade varit jag, jag tror inte att jag ens hade kunnat le igen. Ännu mindre prata om det. Man kan ju aldrig veta hur man reagerar i en sån fruktansvärd situation men skulle nåt sånt hända skulle jag aldrig komma över det, på något sätt

Det jag inte förstår är hur dom kan FRISKFÖRKLARA Schürrer. "hon är inte sjuk". Nej att gå in och slå ihjäl en ettåring och en treåring med en hammare är ju fullt normalt. Hur kan man helt kallt SLÅ en hammare i huvudet på två små barn som inte kan försvara sig, inte vet vad som håller på att hända och inte har gjort nåt ont alls. Då är man enligt mig helt skadad i huvudet.

Usch blir så upprörd när jag tänker på henne. Och det är inte ens mitt liv hon har förstört.

Finns inte så mycket att klaga på egentligen om man tänker efter.

God natt.

Måndag

Hejsan!

Det har varit en bra dag hittills, fixade lite viktiga saker på banken imorse, känns skönt att få det avklarat så man slipper tänka på det. Köpte med mig en latte från donken efter det och gick till jobbet.
En stor latte på en måndags morgon är som en varm kram när man är frusen haha :)

Skulle lägga in lite bilder nu men min kära pojkvän har gömt sladden så jag kan inte lägga över dom på datorn. Får bli ikväll.

Ha en underbar dag, så hörs vi ikväll.
Kram

Skön söndag

Hej!

Söndag kväll redan, den här helgen har gått fort..som alla andra helger gör också iofs. Men denna har varit en riktig hemma helg, förutom idag då jag jobbade några timmar.
Tog med A och hennes bror till Humlegården och lekte någon timme, samt fikade. Riktigt mysigt och faktiskt väldigt skönt att komma ut en stund. Man drar sig alltid för att gå ut när det är lite kallt men kommer man väl ut är det superskönt. Tur att jag har A, annars skulle jag inte få mycket frisk luft :)

Blev hemmagjorda hamburgare när jag kom hem , och sen har jag mest suttit vid datorn och tittat på film hela eftermiddagen.
Men ny arbetsvecka imorrn!

Kram



Vem vinner?

Det har varit en bra dag, lugn och skön :) Jag och David tog en sväng till Fältan och handlade lite till ikväll, chips, cola och andra nödvändigheter till Melodifestivalen.
Jag hoppas på Måns och Markoolio iaf..men jag har ingen aning, vet knappt vilka som är med..

David sitter och spelar tvspel medans jag läser bloggar samtidigt som jag tittar på Vänner. Han fick förresten en kofta av mig i alla hjärtans dags present <3
Mys ;)

  

                                                                                          

Två semlor fick vi med oss hem också. Lovely!

Kram!

Alla hjärtans dag

Gud vad jag har längtat efter den här dagen. Mest för att den betyder sovmorgon ;)

Blev en hemmakväll igår med popcorn och Let´s Dance. Eller David kollade ju såklart på sina hundra nya sportkanaler..
Fick min alla hjärtans dags present i förväg igår, superfina underkläder från Björn Borg <3

Sitter och tittar på ett program om ett hundhem och hur dom räddar hemlösa hundar. Gud vad man bölar alltså. Usch.

Nu har vi precis ätit frukost och ska ta det lite lungt, sen ska jag iväg och handla lite ;)

Ikväll blir det MELODIFESTIVALEN!

Puss

     Visst är vi sociala på  kvällarna?


Fredag den 13de...

Hej!
Ligger faktiskt hemma och tittar på Top model, för jag slutade kl 15 idag! Skönt och ovant, vet inte riktigt vad jag ska hitta på haha..
Ska nog titta på tv en stund till, sen ska jag ta ett riktigt städryck och göra riktigt fint här hemma :)

Jag var tvungen att ringa mamma imorse från jobbet, behövde kaffe big time och jag förstod mig inte riktigt på deras kaffepress :P Är liksom van med latte från Seven Eleven...
Men jag fick mitt (något starka) kaffe tillslut.

Förresten har vårat Canal + paket kommit, wiie. Massa kanaler, har längtat! Så ikväll blir det popcorn och tvpå hlg nivå.

Jaja, ha det bra så kommer det lite bilder ikväll.
kram




Torsdag kväll

Hej!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, igår bjöd älsklingen mig på middag på O´learys efter att han hade slutat jobba =)
Så himla mysigt, och framför allt GOTT.
Vi hade ett eget litet bås med levande ljus och egen tv (!) ;)
Underbar kväll och underbar 6månaders present <3 Tack älskling!

       

Servicen och personalen var fantastiska, hur trevliga som helst! :)

Idag jobbade jag till 18 tiden och sen gick jag hem och upptäckte att internet inte fungerade, det är därför det inte har blivit något bloggande.
Men min tekniska pojkvän fixade det såklart!

Ska snart sova! Kramar

     Småtrött i eftermiddags.


Romantisk onsdag!

Godmorgon!

Sitter nyvaken, med en ansiktsmaks i fejjan och dricker Nutrilett. Duktig av mig tycker jag :) Skippar te med massa socker som jag alltid dricker annars.

Inatt sov David kompis Robin här, vi tittade på Bolt, spelade tvspel och åt mat :)
Tittade på när dom satte upp en hylla igår, det var mycket underhållande.

Blev även en fika med Maria på stan,latte + tjejsnack, välbehövligt ibland!

Nej nu måste jag ta bort masken innan jag stelnar hela jag.

Idag firar jag och älsklingen 6 månader <3<3 Blir mys ikväll!


    

Trevlig onsdag! Kram


Tisdag

Hej! :)

Hoppas ni mår bra!
Sitter och dricker mitt favorit te och väntar på att jag ska gå och hämta Anna om ett tag.

 

Efter jobbet idag blir det en fika med Maria, ska bli kul för det var jättelängesen jag träffade henne, vi har bestämt säkert 4-5 gånger men något har alltid kommit ivägen för nån av oss. Men ikväll ska det bli av!

 Lite uttråkad :)

Nu ska jag göra lite nytta! Kramar


Lunch

    



Sandra är så galet snygg med sin lilla svans där i mitten :) Och jag med Billys (hunden)halsband, Wow!

Har en stund över innan A ska hämtas, blir lite härlig Nutrilett nu. Yummie.


Nu gäller det!

Måndag igen..
Känns bra faktiskt, haft en bra helg och nu är det dags för en ny vecka. Nu jäklar ska jag sätta igång på allvar med Nutrilett, bäst att sätta igång när man är peppad. Och på nåt sätt tror man att det är lättare om man börjar på måndagar :)

Åh, det var så himla kul att spela Super Nintendo igår haha, :) Jag ägde båda killarna! för en gångs skull var jag bäst =D


Nej nu måste jag ta en snabbdusch och sen göra mig iordning för jobbet!

kramar

  HAHA!

Jag är barn på nytt





Nu sitter jag, david och Lars och spelar Supeeeer nintendoo :D


Helgen

Gud vad jag är mätt. Orkar knappt trycka på tangengbordet..

Har nyss varit hos Jossan, där proppade vi i oss kycklingsallad, morotskaka, äppelkaka, kaffe och coca cola :)

      


Lite bilder från igår:

      

Hockey!

Hej!

Har precis kommit hem från Globen, jag och David tittade på Tjeckien - Ryssland. Han kompis från Dalarna kom idag och ska stanna till imorrn så jag lämnade dom så dom kunde gå på Sverige - Finland ensamma :)

Gårdagen blev nice, åkte till Sandra och tittade på melodifestivalen med henne, Elin och jessika :) sen blev det utgång i Märsta, och sen pendeln hem vid halv två tiden.

Lägger in bilder från gårdagen och hockeyn senare.

Puss puss

Jag älskar att slappa

Ligger och tittar på Lipstick jungle..trodde jag skulle älska den serien men..men nääe..har inte fastnat alls. Det är bara...tråkigt..inte alls som te.x Sex and the city.  Så nu blir det massa Vänner avsnitt, inte hunnit titta på dom.

Väntar på att baby ska komma från jobbet, ska börja laga lite mat då.

Ikväll blir det melodifestivalen och annat trevligt :D

Puss och kram

 Jag och min bästa vän coca cola

Ge mig en makeover!

Sitter och tittar på Top model Kanada, i avsnittet nu får dom den berömda makeovern. Åh, vad jag skulle vilja ha en ordentlig makeover! Färga håret, klippa mig, nya garberob, smink. Vill ha något nytt!

Nästa månad har jag iaf tänkt att klippa mig och färga håret a´la Carolina Gynning. Tror det kan bli fint, och jag jag inte haft så där ljust hår sen jag var liten.




Håller annars på att städa lite, och har rensat lite bland mitt smink :)
Dags för en kopp te!

kram


Lördag morgon

Tjaa.

Nyss vaknat och är förvånandsvärt pigg. Somnade vid 3.30 inatt..först var Sandra här och efter nån timme åkte vi in till stan, men Sandra åkte hem och jag och David gick vidare till Mango. Frimiskopia ungefär ;)

Stackars 'lskling skulle börja jobba 9.30 men han var också ganska pigg..JAG ska iaf inte röra på mig mycket idag, ska titta på tredje säsongen av OC, några Vänner avsnitt också och bara slappa. :)
Lillasyster ringde nyss. Hon har börjat packa till Sthlms resan ;)

Lägger upp lite bilder sen, nu ska jag ta lite frukost.

Puss

Älskar dig <3

Du är mitt livs kärlek David. Älskar diig mest :)

   



Nu väntar vi på Sandra :) Blev lite ändrade planer.

Puss


Thank god it´s friday!

Yees, helg :)

Kom hem för en stund sen,har dammsugit lägenheten lite snabbt och ätit lite för jag tänkte åka hem till Sandra sen :)
Är ganska trött men jag har ingen lust att ligga hemma ikväll bara. David ska på nån jobbgrej ändå..

Blir ett tråkigt inlägg men jag har inte riktigt tid, uppaterar hos Sandra.

Puss


Vad är väl en bal på slottet...

Hej!

Är helt slut idag! Jobbade til 19 tiden, sa ett snabbt hej till David innan han skulle iväg till Café Opera med jobbet..och här sitter jag, ensam med en cola.Life is good ^^
Nej nu ska jag inte vara negativ..men det lät ju rätt nice så det är lätt att tycka synd om sig själd då haha :P
Tyvärr var det bara dom som jobbar där som fick komma idag.


Kan inte bestämma mig om jag ska se The Notebook eller Djävulen bär prada. Vill se någo roligt, så det blir nog den sista.
Eftersom älsklingen som sagt är på middag så köpte jag mig faktiskt en coca cola och en chokladkaka, tänker faktiskt inte sitta och sörpla Nutrilett ikväll haha..
Pratade även en lång stund med mamma i telefonen, blir alltid på bättre humör då..saknar henne men hon och mina syskon kommer ju hit 19-22 feb =D

Igår åt jag och baby världens största pizza förresten, den va sjuukt god :D (ne ingen nutrilett då heller, dock till lunch :P )


Stan tidigare idag:


   Min älskling Sandra tyckte att jag pratade för mycket i mob. Jag?!

Nej nu blir det film!

kram


En ny dag

Nu har jag precis tittat klart på "Shall we dance" och ska strax sova. Min huvudvärk är kvar så jag borde antagligen sovot för längesen...



 Mys mys :)

Det är visst torsdag nu, så om några timmar ska jag upp och jobba haha..Sov gott!

Puss puss

Onsdag

Hej.

Är hemma och har världens fetaste huvudvärk =/ Den har hållt i sig hela dagen, trots mina försök att bota den med mycket vätska och frukt.
Men men,ibland har jag såna dagar, går över när jag går och lägger mig.

Uppdaterar mer sen med bilder också, nu ska jag lägga mig i sängen med nya veckorevyn och be David fixa te.

Puss

Oinspirerad...

God kväll!

Idag har det varit en bra dag,men det har inte hänt något spännande alls =/ Jobbat, tvättat och nu tittar jag på Top Model och väntar på älsklingen som är på väg från jobbet nu :)

Nu ska jag dricka en underbar (?) Nutrilett och lägga in den sista tvätten i tumlaren.

Ikväll kl 21 på 3an visas filmen Hide and seek. Den är riktigt läbbig, love it!

Ha en bra kväll, Puss 



Nyhetsmorgon och kaffe

Godmorgon :)

Är supertrött idag också haha, trots att det åtminstonde blev lite tidigare igår än i söndags..men har väl lite sömn att ta igen kanske.
Sitter och dricker kaffe och tittar på Tv4 Nyhetsmorgon. Tycker det är så mysigt att göra sig iodrning och klä på sig med det programmet i bakgrunden. Känns liksom hemvant.

Ikväll händer det inget speciellt vad jag vet, skönt det också.

Ha en bra dag! Kram

                                                                              

Dagen avklarad

Hej!

Nyss hemkommen från jobbet. Har haft en bra dag, jag och A tog en promenad till Djurgården efter dagis och matade ankor. Vi stannade inte ute så länge för fy vad kallt det var idag.

Ska ta en dusch och kolla på The Hills, sen möta David på stan och gå på Stand up showen som sagt :D

LIte bilder från promenaden:

    

En del frågar varför jag aldrig visar bilder på barnen jag passar, men jag kommer inte göra det i fortsättningen heller. Det är inte mina barn eller mina syskon så jag tycker inte att det känns bra att visa bilder på en liten tjej som A är.

En sak som jag aldrig kommer att förstå är varför man kollar in bloggar som man stör sig på eller människor man ogillar. De bloggar jag läser, läser jag för att dom är underhållande och bra. Det skulle aldrig falla mig in att skriva en elak kommentar till nån. "Johan" eller vem du nu är, LÄS inte min blogg om du stör dig så. Varje sekunde du läser, är en sekund av ditt liv som du har slösat på mig.

Dags för den där duschen nu, Kram





Låt mig soova..

Godmorgon!

Är ganska trött idag, somnade runt 2 för älskling kollade på Superbowl och jag kunde inte riktigt sova då(så han var knappt människa imorse) men med lite kaffe ska nog den här dagen gå bra också :)
Ikväll kl 20 är vi inbjudna till Stand up på Söder, med bl.a Özz Nujen mfl! Ska bli otroligt kul :)


       Myspys igår :)

Nu ska jag göra mig iordning och dricka lite kaffe.

Ha en bra dag! Puss

Söndagskvällen




     Nu blir det film på 3an och en kopp te. Älskar den här filmen :)
Trevlig kväll! Puss


Jag har blivit vuxen.

Heej :)
Det var helt underbart att sova ut imorse! Vi kom hem vid 3 inatt från krogen..först var vi på bloggfest där bla allas vår Blondinbella var, samt en mycket onykter Sibel haha...Det var lite halv segt där så efter lite snack och mingel drog vi vidare till klubben Mango, där var det riktigt kul :)

Nu har jag och David precis kommit hem från Ikea. Vi skulle bara ha lite småsaker men det tog ändå sin lilla tid eftersom Ikea i Kungens kurva är gigantiskt. Ansökte om Ikea Family kort när vi var där, och med det anser jag att jag officiellt har blivit vuxen.
Vi hann med lite lunch där också, sen handlade vi mat och åkte hem.

      
Bloggfesten


    Lunch på Ikea


 Kvällens gottgott

Nu blir det film.

Puss




 



RSS 2.0