Tisdag

Godmorgon!
Lite halvtrött, för Davids bästa kompis Erik från Dalarna var här igår hos oss för han hade nåt med sin skola här idag. Så först käkade vi pizza och tittade på tv, sen körde vi Buzz och och efter det lämnade jag killarna ifred och tog med mig datorn in o sovrummet.
Försökte sova men det gick sådär eftersom dom spelade Fifa i vardagarsrummet och skrek och var upprörda på domaren och såna saker...killar. ;P

Hursomhelst, ska jobba vid 2 så nu har jag satt på en maskin tvätt som snart är klart hoppas jag, ska även städa undan lite och gå en långpromenad med Dolce.

Förresten, HUR MÅNGA längtar till 2011 när "Vänner" filmen ska komma?? äntligen blir det långfilm, kommer bli grymt kul.

 
En underbar bild på mig och David som Marie har tagit. Haha.


Helgen som var

Här kommer några bilder från helgen :)



Marie, visst är hon fin!!!



Mysig lägenhet va :)

Och här är uuunderbara lilla valpen som heter "Miss marple" haha:P

 


Söndag kväll.

Hallå!

Sitter hos mamma i soffan, kom precis in. Jag och Sofia var ute och åkte lite bil och drack kaffe och snackade, riktigt nice :)
Innan dess så var jag och resten av familjen ute hos mammas kompisar som just fått en chihuahua valp, oh my goood va söt den var. Sammanlagt var det 4 chihuahuor där inne så det var ganska livat, men Dolce fick leka av sig och hade kul.

Gårdagskvällen var jättetrevlig, först middag hos farmor med henne, pappa och farbror + fästmö och efter det skjutsade pappa mig hem till Marie och hon hade dukat jättefint med massa kakor, te och annat gott <3
Jösses vad vi babblade, blir lätt så när vi ses :P pratar och pratar, men det är riktigt skönt att få sitta en hel kväll och snacka.

Nu ska jag snart sova, men är rätt pigg av allt kaffe idag haha..ska dock upp vid halv 7 för tåget hem till Sthlm går kl 8.

Sov gott!



Hittade en urgullig bild på min lilla älskling på Maries blogg <3





Lördag yeah

Godmorgon!
Eller jag har ju varit vaken sen 7 men ändå..det GÅR bara inte att sova när man är hemma i Örebro. Antingen väcker Dolce mig för hon sover lite halvdåligt när hon är borta, eller så kommer brorsan in och väcker mig..men men, sånt man får ta :)

Ska åka iväg till Marie vid 5, hon bor ju i Uppsala men är katt/lägenhetsvakt åt sin kille som är bortrest så hon ville ha lite sällskap. Blir mysigt :)
Sen får vi se vad som händer ikväll..

Dolce och jag saknar husse <3


Puss

På tåget

Nu sitter jag och Dolce på tåget, eller hon ligger mest,,när hon inte klättrar eller flirtar med gamla tanter.
Ska till Örebro, blir mysigt :) Hörde nåt om tacopaj när jag kommer fram?

Imorrn ska jag hem till Marie och snacka skit och mysa :) Hade även tänkt klämma in lite andra saker, men vi får se.

Kramar

Fredag

Hej!

Ska snart åka till jobbet. Har ont i ryggen men jag hoppas det går över..
Ska iaf till Örebro ikväll, behöver prata med mamma lite och komma ifrån Stockholm och all stress här. Får hoppas att det hjälper och att jag mår lite bättre på söndag.

Nu ska jag gå ut med vovven, plocka undan lite och sen gå till tbanan.









David har haft med sig muffins och kladdkakor från American Cookies typ 3-4 dagar i rad. INTE bra att han känner folk som jobbar där :P

Kram <3

Grå dag

Hej!

Hinner inte lägga in några bilder, ska åka till jobbet nu. Men ikväll blir det :)

Det spöregnar suck och allt känns allmänt segt, men men...Snart helg iaf!


Puss puss

Till mamma!!

Mamma! Ring mig när du ser det här. Min mobil funkar inte!

Dagen i bilder




 






Vi var på hundens dag i Kungsträdgården!Dolce lekte med andra vovvar och det var en jättemysig dag :)

 


Helgen!

Godmorgon..eller god middag kanske:)

Skapligt mör är jag i kroppen, kom hem halv 5 imorse från jobbet. Det gick riktigt bra, mycket folk och nu visste jag vad som skulle göras och sprang mellan de tre barerna och fyllde på med öl,cider, vin,is m.m, och plockade glas från borden som en blixt haha.
Sissela Kyle hade sin show där igår så det var extra mycket folk, plus att jag fick träffa henne innan hihi, lite kul :)

Annars så har helgen varit bra, jobbade hela dagen i fredags men slapp kvällsjobbet pga av feber. Var hemma med älsklingen och lagade pommes  + fläskarré och njöt av att sitta i våran nya soffa haha.
Hann inte så mycket igår förutom att ta det lungt, åkte ju iväg till jobbet vd 15 tiden.

Nu ska jag forsätta ligga i soffan och dricka te. Mys!




 
Filmmys i fredags kväll




God natt!

Nu ska jag sova, ska ju upp kl 7 och sen ska jag jobba till 3 lördag morgon. Två olika jobb alltså.. Japp. Sjuk är jag också..men men bara att bita ihop :)


Imorrn får vi våran soffa också ÄNTLIGEN!

Kvällen har annars spenderats ute i förorten hos Jossan, vi kollade på Roast på Berns och sen massa andra klipp från parlamentet. Alltid lika kul haha..

Dags för sängen, puss puss


Mysigt va :) Och det där brunvita till vänster trodde jag var dekorationer men det var såna där skumbollar och andra ätbara saker haha.

 

Bjuder på den. ;)


Hungrig och uttråkad



Hallåå? kan nån komma och ta hand om mig...?

Nehe..måste fixa nåt att äta iallafall..
så vi hörs sen :)


Mår inge vidare...

Godmorgon!

Förkylningen har inte gått över..det e lite sämre idag och David åkte nyss till jobbet suck. :( Men han lämnade mig med te, halstabletter, hostmedecin och massa filmer så det går nog ingen nöd på mig...
Jag var dock ändå på stan med Josefina igår, men det var inte så ansträngande, vi tog en kaffe och satt och pratade i två timmar och sen åkte jag in till stan på kvällen igen för att se matchen Inter-Barcelona på olearys med älskling. Åt en sjukt god ceasarsallad där..

 
Mmm...Fotbollsmeny..tack och lov att det finns. HUR skulle man annars klara sig?



Jag mår toppen.



Nu ska jag kolla lite på tv och ta det lungt, jobb hela helgen sen.

Kram




Mitt hår



Älskar mitt hår, förutom att jag vill ha liiite ljusare men det kommer.



Min nya mössa från www.nelly.com  LOVE IT!

Jag kommer vara het i vinter ;)


Då var det dags igen...

Godmorgon!

Vaknade upp med halsont, tung i huvudet och snorig..jag kan ju inte bli sjuk nu. Nyss börjat två nya jobb och jag ska jobba natt på hotellet både fredag och lördag så jag måste vara på topp. Springa och hämta öl och vin, plus le glatt mot alla och plocka av glas från borden känns inte lockande om man har feber..men men..det kanske inte blir värre än det är nu :)

På tal om andra saker, jag och Malin hade trevligt igår, vi gick en långprommis och sen satt vi och fikade lite hemma hos mig. David var på jobbet så han slapp vårat pladder :)

  
Dolce och Plexus :) Visst är han söt, som en liten björn!

Suddig bild men jag hittade precis NU laddaren till digitalkameran så nu blir det lite bättre bilder :)

Dags för frukost nu!

 


Ingen rubrik

Hej! Sitter vid köksbordet och klunkar te, har precis städat och nu väntar jag på att Malin och hennes hund ska komma så vovvarna får leka lite :)

Läser om MTV- galan i söndags natt, alla pratar ju om det Kanye West gjorde, när han stormade scenen och förstörde stackars Taylor Swifts ögonblick efter att hon hade vunnit pris. Riktigt, riktigt dålig stil och man såg hur stackars Taylor inte visste var hon skulle ta vägen.
Tyckte det var så himla gulligt senare när Beyonce vann pris och ropade upp Taylor så hon fick hålla sitt tacktal. DÄR har vi en riktig sjtärna som faktiskt inte behöver ha all uppmärksamhet själv.

Nej nu ska jag pussa lite på min underbara lilla hund.

Bye!

 Kanye tog micken och buades ut efteråt.
 Bild från Aftonbladet

Fix och trix

Godmorgon! Leeedig idag :)
Vet inte varför jag är så himla trött, det var jag igår också, jobbade 13-18 och jag var helt slut sen haha..åkte hem och lagade mat, gick en långpromenad med Dolce som jag blev lite piggare av och sen kom älsklingen hem.
Vi åt inget speciellt fint , men dukade fint och hade levande ljus, då blir det så mycket mysigare att äta :)

Idag blir en städ och fix dag, ska dammsuga, diska, har precis satt på en tvättmaskin (tack och lov för tvättmaskin hemma!!) och jag ska även slänga lite kartonger och sånt för på fredag kommer Davids mamma och pappa från Dalarna med hans soffa =D Äntligen! Den är superskön men vi behövde ju inte den i förra lägenheten men nu har vi ju ingen..det är en stor fotpall och massa sköna kuddar till. Så då blir det äntligen riktigt fint i vardagsrummet.


Hörs senare, dags för frukost.

Kram


Dolce 9 veckor <3



14 sept

Hej!

Ligger och tittar på Våra bästa år, det äär ju så dåligt :P
Har nyss duschat, varit ute med hunden innan och ska snart göra mig iordning, börjar kl 13 idag.

Inte så mycket kul att säga just nu, mer uppdatering kommer ikväll.

Kram

Godnatt!

Är så himla trött så jag somnade till Notting Hill, som är min favoritfilm haha. Illa.

Det har varit en riktig skön dag, har baaara legat i sängen och kollat på massa bra serier på tv och på eftermiddagen gick jag och David iväg till pizzerian och köpte mat för en del av min välförtjänta dricks jag fick igår ;)

Nú ska jag sova, måndag igen imorrn och jobb och förhoppningsvis ett passm på SATS väntar. Var ju där i torsdags och tränade och det var riktigt skönt och vill verkligen komma igång med det ordentligt.


puss

Helt slut..

Godmorgon!

Allt i min kropp värker, muskler jag inte ens visste att jag hade gör ont. Fötterna..AJ.
Jobbade ju första dagen inatt på ett hotell inne i stan. Det var riktigt kul och supersköna människor men vilket slit. Inte ens kunna sitta ner på 8 timmar, bara springa fram och tillbaka mellan barerna, fylla på med glas och sprit, is. mm, och plocka glas från borden.
Tydligen gjorde jag bra ifrån mig, fick beröm och även skriva på ett anställningsbevis ;)
Slutade 3 inatt och var hemma runt 4.15.. men älsklingen var snäll och gjorde frukost på sängen idag och ikväll ska vi på bio :)

Annars har det varit fullt upp hela helgen, i fredags efter jobbet så mötte jag Malin och vi åkte hem till mig en stund innan vi åkte hem till Maddie och käkade tacos.
Även fått en litet besök av Marie :)

Idag ska jag träffa Maria vid Gullmarsplan och ta en promenad.

Här är lite bilder från besöket hos mormor när hon fyllde förra veckan :)


 

   

OCH en liten bild på mig när jag var typ 7 år ;) David säger att jag ser ut som en kille..?

 

 


Hungrig.

Nu är jag snart på språng till jobbet. Det ringde förresten en kille nyss och ville att jag skulle komma på anställningsintervju imorrn. Säger inte vad men det kan bli riktigt kul om jag får det :)

Nu har jag gjort mig iordning, linne, stickad kofta, jeans och tygskor och håret är uppsatt i en rufsig tofs. Glammiga Bella ;)

Jag är hungrig men vet inte vad jag ska äta, får käka när jag har slutat istället.

Förresten, min kommentarsfunktion verkar knasa, flera har sagt att dom har kommenterat men jag har inte sett dom. Aja.

Hörs sen! Kram

Ny vecka!

Hej!
Så var det måndag igen, det känns ju sådär haha men va ska man göra ;)

Var iaf uppe med tuppen imorse, runt 7. Fixade mig, gick ut med hunden och väckte David innan jag åkte till Telefonplan och mötte Malin, vi åkte till hennes jobb och lämnade mina referenser och intyg och dom skulle höra av sig snart, för det var rätt mkt personalbirst :)
Ska även ringa hennes andra jobb idag, för hon berättade om mig och dom bad mig ringa. och SEN ska jag på ett möte på onsdag ang vikariat på förskola, och där sa chefen att om jag vill jobba mycket så kommer jag att få göra det :)

Så det ser ganska ljust ut, har ju ett jobb nu men vill helst ha 2-3 och bara jobba och tjäna massa pengar! =D

Igår var jag hos mormor med familjen eftersom hon fyllde år. Blev tårta och presenter, sen åkte jag hem och möttes av min älskling. Vi stack iväg till Ikea och köpte köksbord + stolar och lite annat till köket pch sovrummet :)

Nu ska jag äta lite, sen ta en långpromenad med Dolce och sen jobba :)



Ååh, saknar sommaren på mammas uteplats. Fast jag längar lite tills snön kommer ändå ;)


Kram


Vackra Gynning

Lägger in en bild på Carolina Gynning. Så himla fin hon har blivit i mörkt hår. Och hennes stil är för övrigt grym.
Beundrar henne verkligen!



Bild från Carolinas blogg http://www.gynning.net/

Snart klar!

Hej igen!

Nu är jag nyduschad och halvsminkad. Tar en liten paus och tittar på Top Model ;)

Dolce ligger och surar brevid mig för att jag tvingade ut henne i det blöta gräset..och hon är nog forftarande sur för igår kväll då jag klippte klorna och duschade henne. ingen större hit kan jag säga!
Jag torkade henne och lindade in henne i ett gosigt varmt täcke men efter fem sekunder sköt hon iväg som en kanon och sprang runt, runt i hela lägenheten och försökte typ självtorka eller nåt :)

Jaja. Ska göra mig iordning och snart åka iväg :)

kram

 

Det här HADE kunnat vara en jättefin bild om det inte såg ut som mitt ena öga hängde ner i golvet.
La belloo och La sandii <3

Godmorgon!

Sitter och dricker te och äter mina mumsiga brownies som jag gjorde igår. Galet goda :)
Sådär perfekt kladdiga med perfekt glasyr :)


Ska snart gå ut med Dolce men hon HATAR när det regnar eller är blött ute så det kommer bli en dragkamp haha..sen ska jag sätta på en tvätt, åka till arbetsförmedlingen som ligger i Globens köpcentrum, så det är inte alls långt. och sen ska jag jobba :)

Håller på att boka resa till Skåne på fredag också, ska ju fira mormor som fyller år, blir riktigt mysigt. Mamma och syskonen åker redan imorrn så alla väntar på mig när jag kommer ;)

Dags för promenad!
Kram



Hittade en sommarbild på min bebis. Hon är mycket större nu!..eller..mycket och mycket..hon är större :)

SATC 2!



Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker och Kim Cattrall i ”Sex and the city”.

Ja, nu äntligen har dom börjat inspelningarna till Sex And The City 2, den beräknas ha preimär 28 maj 2010.
Ååh, det är ju inte ens ett år dit :D Längtar!!


På tal om nåt helt annat, så tänkte jag försöka sova nu men det e så mysigt att sitta med en kopp te i sängen och kolla runt på nätet samtidigt som man sneglar lite på tvn :)
Men men, borde väl sova nu ändå.

Så, godnatt!



Nytt jobb :)

Hej!

Nu var det ett tag sen..igen..men datorn har inte funkat, eller mitt mobila bredband har inte funkat men nu har min älskling fixat det :)


Iaf, ska strax gå ut en prommis med Dolce, hon verkar pigg och leksugen så får gå ut och roa henne :)

Började ju jobba igår, hos en ny familj. Dom bor på Kungsholmen och har bara ett litet barn, en liten kille på 1,5 år. Världens charmtroll :D
Så där kommer jag nog trivas riktigt bra! Jobbar typ 5 min från Davids butik också :)

Ska även provjobba på ett äldreboende snart, så man får in lite extra pengar varje månad.

Nej nu måste jag gå, Dolce står och tittar på mig med sina stora fina ögon så jag kan inte sitta här och slöa. Ska gå och handla mat också.

Puss Puss



RSS 2.0