Jag fick förresten Mariah Carey cdn!

På tal om inlägget före jul ;)

Vill köpa en hederlig cd skiva!


Jag minns inte senast när jag köpte en cd skiva, man gör ju liksom inte det längre. Men denna vill jag ha, inte på datorn utan jag vill HÅLLA I DEN och titta på bilderna och sätta den i en cdspelare (som jag inte har iofs, men på datorn då).
Både jag och min idol är förersten gravida samtidigt, det måste vara ödet..eller?! :D


Tisdag

Hej.

Nu är det inte långt kvar till jul, helt sjukt :) Snön lär ju ligga kvar över julen, hoppas jag iaf :)

Är hemma idag, inga lektioner så jag försöker läsa på lite om vårat grupparbete och även lite om min individuella examination. Vi var hemma hos Stina igår, våran grupp och arbetade i 4-5 timmar, vi ska göra det imorrn också så får vi hoppas att det blir klart snart :)

Skulle egentligen ha jobbat idag men det hade utbrutit vattenkoppor och eftersom jag inte ar haft det så tyckte barnmorskan att jag inte skulle åka dit. Dels för att man blir mycket sjukare om man får det som vuxen och dels för att jag har så dåligt immunförsvar i vanliga fall så det är onödigt att utsätta sig för risker liksom.
Men det var tur i oturen för då får jag chansen att riktigt vila ryggen idag.


Har inte blivit så mkt bilder på sista tiden, mest gått runt i mjukisar hehe. Får bjuda på några gamla ;)


Bulgarien 2009


Haha sliten i Sunny Beach


Åh längtar tillbaka...


Onsdag

Goooodmorgon!

Har sovmorgon idag men det blev ju inte...så länge...hehe, äsch det gör inte så mycket. Somnade faktiskt runt 22 igår så jag känner mig rätt utvilad.

Slapp gå ut med hundarna igår kväll och massa annat och kunde bara ta det lungt och vila, tack <3

Idag då, har ingen skola och uppgiften till fredag är rätt klar så jag ska vila och ta ett bad på förmiddagen och sen jobba senare, och efter jobbet ska jag till Amanda och käka lite och bara ha lite tjejmys :)


Saknar sommaren och värmen liite faktiskt, plus att jag var smal då haha ;)


Förvirrad morgon

Tisdag idag då...dagen har inte varit så supergivande hehe..jag och Amanda skulle ta bussen från Högdalen imorse och på Basgruppsdagen i Gubbängen ( obligatorisk och handlar om Vfu bla).
Hon ringer helt yrvaken en minut innan bussen går och säger att hon vaknade precis då..jag hoppar på bussen men säger att jag väntar på henne i Gubbängen eftersom inte jag hittar till skolan.
Jag väntar...och väntar...tillslut ringer hon och säger att hon hade fått vända tillbaka för hon glömde sitt SL kort men att hon iaf nu var på bussen.
Amanda : Jag är i Rågsved nu så jag kommer snart!
Jag: Rågsved?? Vad gör du där...?
Tystnad
Amanda: ...NEeeeeeeeeeeeej jag har hoppat på bussen åt fel håll! Nej nu börjar jag snart gråta!

Haha...hon är en liten virrpanna ibland min kära Amanda men allt löste sig tillslt och vi kom dit och missade bara introduktionen. INTE fikat som tur va..;) Nej hann vara med på all information också hehe.

Hursomhelst, idag har jag fortfarande ont i benet men även i ljumsken :( Det blir värre framåt eftermiddagerna/kvällarna..är det för att jag har ansträngt mig hela dan tro? Känns inte som att det blir så mkt bättre när jag vilar heller..suck...

Ska titta på Top Model nu och ligga helt still i några timmar :P


Har den växt?





Lite va?

Ont!

Har haft en bra helg med plugg, träffat vänner, en runda på stan idag, dock blev det inte för länge för fy sjutton vad ont jag har har benet/låret.
Fattar inte vad det beror på..om jag har sträckt mig eller vad det kan vara men jag kan inte stödja på vänstra benet alls...Nu har jag tagit ett bad och smörjt med tigerbalsam..inte för att jag vet om det hjälper men man kan ju prova.

Ska ju hursomhelst till sjukgymnasten/ryggskolan för min rygg och även för foglossningen snart så då kanske det blir bättre...

Nu ska jag kolla klart på Teen Mom och sen ut med hundarna, sen läsa ännuuu mer. Har skola imorrn kl 9.


Bilder från gårdagen!

Varför Rani och jag sitter i en trappuppgång får ni aldrig veta ;)



Mor och dotter <3

Ingmarie bjöd på mumsig lunch!


Godnatt!

Nej, nu ska jag ta och hoppa i säng innan ögonen faller ihop på mig. Så jag ska ta med mina gosehundar och somna gott.

Dagen har varit bra, pluggade ju en del imorse och även nu ikväll, och däremellan så blev det ju ett besök hos Malin och hennes bebis som var 8 dagar gammal. DÅ är man inte stor alltså, gud jag hade glömt hur små bebisar är...helt otroligt!


Söt!!!


Går inte att föreställa sig att man ska ha en egen sån liten om bara några månader...

 


Hej mitt vinterland :)

Godmorgon!

Gick upp 8.30 idag för att läsa klart i boken vi ska ha läst till måndag, duktigt va.
Blir så himla glad när jag tittar ut och ser vitt, vitt, vitt överallt..det är så sjukt fint! Nu snöar det också så förhoppningsvis är det inte så kallt i dag heller.


Älskar min fina mugg som jag fick av pappa&Kia i present :)

Satt och lyssnade på bebisens hjärta igår, så himla coolt att man kan göra det hemma med en liten maskin..


Det lät som en galopperande häst i magen ;)

Nu ska jag läsa klart och sen vid 12tiden ska jag hem till Malin och hälsa på henne lite och självklart också titta lite på nykomlingen i familjen, hon fick ju en son för drygt en vecka sen. Mysigt :)


Friday!

Hej!

Ledsen att det var en hel vecka sen jag bloggade men har inte orkat eller haft tid.

Hursomhelst, idag var min darling Rani här i Sthlm tillsammans med sin mamma Ingmarie.
Vi hade en superrolig dag, Ingmarie var supergullig och bjöd på lunch, det blev mkt skratt och prat om gamla minnen ( Ingmarie har mkt minnen och bilder på mig och Rani genom tiderna, herregud).
Lägger upp bilderna från dagen imorrn.

När dom åkte tillbaka mot Örebro så blev det en hel del plugg för mig, ganska mycket att läsa till på måndag och jag vill inte sitta hela helgen med det.

Ikväll blev det Idol och godis :)

Här är lite bilder från veckan!


Hihi gillar det som står på påsen!


Mattes gos <3


Mysstämning både ute och inne.


Haha skönaste bilden! Nellie hajade att vi skulle räcka ut tungan

Matte håll tyst!




RSS 2.0