Lördag

Godmorgon!

Nu har David åkt iväg till jobbet och vi ska snart gå till centrum och handla lite till lunchen och även kolla runt lite i butikerna här.
Sen blir det bowling och ikväll självklart Melodifestivalen!
Jag tippar på att Sibel och Pernilla Wahlgren vinner och att Peter Jöback kommer till andra chansen. Har inte hört låtarna men det är vad jag tror än sålänge iaf :P


Igår efter stan så hade vi myskväll framför Let´s Dance med chips, dricka  + mumsiga baguetter med skagenröra :)


Hörs senare/Puss

Familjen på besök!

Hej!

Ja, igår morse kom min mamma och mina syskon hit från Örebro, riktigt kul =) Dom ska stanna till söndag, så igår åkte vi till Heron City och käkade och gick runt där, ska ev åka dit och bowla eller gå på bio idag eller imorrn.

Nu ska vi snart åka in till stan och gå runt där och fika lite och även gå förbi älsklingens butik (han och William satt hela kvällen igår och spelade ps3, skönt för William att få lite manligt sällskap haha)


Victoria och William på Heron.


Innan dom kom så hoppade jag in och jobbade lite i Davids butik ;)

Hittade även en bild på mig och min lite trötta storasyster Linn från helgen:



Nu ska jag sminka mig och sen ska vi åka mot stan :)

Puss

Hemma!

Äntligen hemma i Stockholm!
Har aldrig blivit så glad över att se alla stressade stockholmare igen haha...
Åkte buss för jag hade ingen aning om tågen skulle gå, och det gick bra och jag blev bara försenad 10 min.

Men tågen går från Örebro till Sthlm nu iaf så det blir förhoppningsvis inga större problem imorrn bitti när mamma och syskonen kommer :D
Gick förbi älsklingens butik när jag var framme, var så mysigt att träffa honom igen ,hade saknat honom jättemycket <3 Och hundarna...åååh både dom och jag blev överlyckliga haha :)

Nu ska jag äta lite lunch och sen slappa lite innan jag ska in till stan igen, ska jobba ikväll,  17-22.


Lgger in bilder ikväll när jag kommer hem, hittar inte sladden haha.
Var på farmors 80års kalas igår, tog lite bilder på mig och min storasyster och lite andra bilder också :)

Så länge så lägger jag in några härliga bilder från våran Bulgarienresa förra sommaren så man kan glömma snön för en stund. ÅH vad jag längtar tillbaka <3






Drömhår



Denna frisyr vill jag ha i vår, skulle inte vara helt fel med färgen också men vi får se om jag vågar ;)
Ska nog ha lite mörkare, kanske ljusbrunt.





källa: google.se


Fortfarande i Örebro...

Hej!

Ja jag är forftarande i Örebro, suck..går ju inga tåg och som tur var ska jag inte jobba förrän imorrn! Så jag ska inte klaga på att vara här egentligen, det är supermysigt hemma hos mamma :)
Bara så störande att ALLA tåg var inställda igår...och att jag saknar David och hundarna så himla mycket.
Men imorrn bitti åker jag iaf, men inte med nåt värdelöst tåg. Har gett upp SJ nu haha..


Blev ju sjuk också i helgen, riktigt surt..låg hela lördagskvällen och natten och mådde sjukt illa och frös och spydde..sen på söndagen låg jag bara helt död i soffan heeeela dagen och försökte må bättre.
Igår mådde jag bra igen (24 timmars flunsan typ) och skulle som sagt åka hem kl 8 men det var ju bara att glömma, så jag fick följa med till mammas jobb, som även är mitt gamla jobb på förskolan så det blev en jätterolig dag trots allt :) Alla som jag jobbade med innan jobbar ju kvar och alla barnen som jag tog hand om innan var där :)

Nu ska jag fixa lite lunch och sen ringa pappa!

Puss



Snöoväder!

Godmorgon!

Nu ska mamma, jag och Victoria trotsa snöovädret och bege oss ut till Marieberg, ska till djuraffären bla och fixa lite andra saker.
William är hemma och spelar tvspel, tråkmåns! Han ville inte följa med och "hänga och mingla" i affärer, haha.

Blir dåligt med bilder i helgen, har inte sladden med mig =/
Men men, lägger in dom imorrn kväll.

Puss


Örebro!

Nu är jag i Örebro och hälsar på, skriver inte så mycket nu för jag har jätteont i huvudet.

Wihoo silver idag till Sverige och vi vann hockeyn också. Goood! ;)

Nej nu ska jag ringa David och säga god natt och sen sova. Pusss

Hemma igen

Hej!

Nu är jag hemma från jobbet, är sviiiiinhungrig. Får se om David köper med sig nåt eller om jag måste laga nånting :P

Skönt med fredag imorrn, ska till Örebro hade jag tänkt :) David ska till Norrland så jag vill inte sitta ensam hela helgen hehe..

Nu ska jag iaf ringa mamma och sen titta på nåt OC avsnitt och gosa ner mig i soffan innan babe kommer hem :)

PUSS

Bra start på dagen!

Godmorgon!

Är lite halvtrött idag, jag och David kollade på matchen inatt, Sverige-Tyskland. Riktigt bra match :) Eftersom den började 1.30 så gick vi och la oss vid 22 tiden för att sova någar timmar men när man verkligen SKA sova då går det ju inte haha..vi pratade, vände och vred på oss, jag la mina ben över David, sen tryckte han ut mig så jag nästan ramlade ner, sen tryckte jag upp mina knän i hans rygg, sen tog han allt täcke, sen la jag mig tvärsöver hela sängen, sen sjöng jag lite och David sa åt mig att vara tyst..haha...
men vid typ halv 12 somnade vi iaf tror jag..



Vi tittade även på störtloppet tidigare under kvällen och gud vad chockad jag blev när Anja kraschade! Vi bara satt och stirrade. Stackars henne alltså!! Inte nog med att det såg riktigt otäckt ut, hon låg ju jättebra till och kunde verkligen tagit medalj, tyckte SÅ synd om henne alltså =(

Hur somhelst, vi var ganska trötta imorse men David hade lite sovmorgon så vi åkte till Globen och käkade frukost tillsammans, mysigt :) Vi bor ju bara 6-7 min därifrån så det är ju perfekt.




Slapp outfit idag, finns det något skönare att jobba i än leggings?


Kass bildkvalité men jag tyckte mitt hår var så fint här, haha :)

Onsdag

Sådär, nu har jag duschat och varit ute en skön promenad med vovvarna, dom gillar inte snö men tycker det är kul när det snöar som det gör nu, dom hoppar efter flingorna haha..

Idag ska jag till restaurangen och prata om när jag ska börja jobba :) Dom vill att jag börjar ganska snart och att jag jobbar heltid så det känns bra. Hinner jobba några veckor där innan mitt andra jobb startar också :) Får se hur länge jag orkar ha två jobb hehe men nu vill jag tjäna massa pengar ett tag!

Jobbar även på mitt nuvarande jobb idag, slutar kl 18 och sen ska jag försöka svänga förbi Gallerian och se hur det går för älsklingen :)

Nu måste jag sminka mig och fixa kaffe.

Puss

Grattis min lilla prinsessa <3

Wihoo, Idag fyller våran lilla Dolce 1 år :)
Jag brukade hata folk som firade sina husdjur innan, tyckte det var sjuuuukt fjantigt. Men..sen köpte vi två små hundar som jag älskar hur mycket som helst och som är finast i världen och då blev jag likadan! :P
Så det blir nåt gott lite senare, kan tyvärr inte skriva vad eftersom hon kanske läser detta. ;)






Samma kväll som vi hämtade henne. Så liten <3

Heja Sverige!

Nu ligger jag i sängen och tittar på Hockey med David. Det är faktiskt riktigt kul med OS, plus att jag nyss läste på internet att vi tagit vårat ANDRA guld. wihoo :)

När David kom hem från jobbet förut så satt jag i soffan och vrålade och hade tvn på högsta volym och tittade på Curling. Han bara stog i dörröppningen och stirrade på mig haha :P

Hur somhelst, nu har jag varit osminkad i två dagar så jag tänkte visa hur jag ser ut när jag skrämmer Stockholms invånare ute på gatorna.
Enjoy!


Först var jag förvånad


Sen vart jag lite putt


Sen insåg jag att jag hade Kissies läppar


Då blev jag glad så glaaad


Sen orkade jag inte med mig själv längre.


Måndag..

Hej!

Sitter hemma och tittar på favorit programmet Vänner :) Lite trött och seg men annars är det bra. Väntar på att älsklingen ska komma hem och berätta hur dagen har varit i nya butiken ( Nu är det inte Odenplan som gäller längre, utan Gallerian mitt inne i stan!)

Imorrn ska jag åka till ett ställe och gå igenom detaljer och lite annat för vad jag ska göra där. Trodde inte dom skulle höra av sig, men dom mailade igår och ringde idag yeey. Så jag har förmodligen två jobb nu =)

Längtar till nästa torsdag då mamma + syskonen kommer. Ska bli så kul, hundarna längtar ännu mer tror jag ;)


Hundarna får inte sova hos oss i sängen.. Det verkar funka bra!

14 februari 2010

Hej!

Har haft en jättebra dag idag, när jag vaknade så låg jag och myste lite med älsklingen och hundarna, sen åkte vi till Globen och åt middag på en grekisk restaurang. HELT fantastiskt ställe, sjukt god mat, dom var snabba och man blev proppmätt.

Resten av dagen har vi bara tagit det lungt framför tvn, kollat lite på OS och haft mysigt.


Just ja, festen igår va skitrolig. Träffade massa nya roliga tjejer, bla Maria, en tjej från Degerfors och massa annat folk :) Drog hem vid ett tiden, David var hemma hos Oscar som bor gården brevid oss så jag gick dit och hämtade hundarna och gick hem och la mig och David kom lite senare.


Den underbara maten!


Finaste <3


Båda ser helt galna ut haha, men detta var den ENDA bilden jag tog igår
på festen. Hade precis haft lite tårtkrig här, därav grädden i Maddies fejs.


Nu blir det te och mackor!
Puss

Fest dags!

Hej!

Har precis städat lägenheten så nu är det helgfint här :) Har även börjat fixa mig lite smått, ska möta Malin i Liljeholmen vid 18.30 och sen ska vi åka hem till Maddie som har födelsedagsfest :) Ska bli kul!

Jag och David har tillbringat morgonen med att titta på OS invigningen! Vi hade tänkt se det inatt men när kl var 2 så orkade vi inte längre haha..men den var sådär tyckte jag, visst alltid häftigt första halvtimmen men sen blir det liite segt. David stekte förresten pannkakor igår kväll, det va riktigt gott och han gör grymma pannkakor ;D

Han är och badar med Oscar och hans lillebror så jag har lits mys med hundarna nu.

Lägger upp bild senare på kvällens klädsel :)

Puss

Minnen..




Sista festen i Varberga. Saknar!
<3


Strålade vinterdag!

Hej!

Blev inget Café´Opera igår, jag hade sviiinont i huvudet och David var trött efter jobbet, dessutom hade vi ingen hundvakt så vi stannade hemma och hade mysigt istället. Skönt det med, och det kommer fler gånger :)

Det är iaf en superfin vinter dag så jag ska gå ut med hundarna snart, en lite längre promenad än imorse. Med jackor och tass salva så klarar dom en liten stund ute iaf och dom tycker det är kul att springa och leka med varandra :) På kvällarna, när vi går sista kvällsrundan så brukar vi gå ut tillsamans, David och jag och då brukar vi släppa dom lösa för det är knappt nån annan ute då så det är bra att träna på olika saker då. Och dom är duktiga :)

Ska springa till affären snabbt bara innan så det finns nåt att äta hehe.


Lilla Nellie lipar åt mattes kamera :)


Dolce ser jättestor ut här haha..vet inte vad som hände ;)Men söta!


Mys i soffan

Hej!

Sitter och äter kvällsmat, har haft Josefina på besök ikväll, jättemysigt :) Vi tittade på tv, pratade och lekte med hundarna. Dock var hon försenad, det hade hänt en olycka där hennes tbanetåg åker förbi, en man som hade tappat balansen och fallit ner på spåret, sorligt nog så dog han. Usch vad hemskt..på väg hem från jobbet liksom och sen ..kom han aldrig hem..Fy.


Är iaf ensam nu, eller har ju hundarna med Josefina har åkt hem och David är på nåt Tele2 event, han lär väl komma snart.

Imorrn är det ju Finest Awards efterfest på Café Opera, vet inte om vi ska gå. Står på listan men som det känns nu så är jag INTE pepp. Men man vet aldrig, imorrn kanske jag är jättesugen. Vill gärna höra Sibel som ska uppträda..tror Idol Alice också skulle sjunga men henne bryr jag mig inte så mycket om :P



Tisdagsmys :)

Tisdag

Hej!

Har precis dammsugit lägenheten och plockat undan lite, det behövdes.

Ikväll efter jobbet så ska jag möta Josefina på stan och hon ska följa med hem. Det var ett tag sen hon var här, så det ska bli kul :)

Har haft ont i huvudet i 2 dagar nu, hoppas det går över snart. Måste nog börja äta mer grönsaker!:)

Nu ska jag lägga mig i sängen och gosa med mina prinsessor <3


Hittade en bild på Nellie, när hon precis kommit till oss. SÅ söt!


Måste klaga lite ;)

 

JAG DISSAR:

  • Vänner som är för stolta för att be om förlåtelse, även fast han/hon vet att det är deras fel.
    Som inte
    hör av sig och låter allt (vänskapen?)rinna ut i sanden.
    Svälj stoltheten och säg att du är ledsen och att du ångrar dig bara?
  • VINTERN!
    Nu får det väl ändå vara bra? Jag och mina små hundar oooorkar inte mer snö och is =(






    www.google.se




Myskväll med Dolce och Nellie

Nu har jag kommit hem, lagat mat och sitter och tittar på 2 1/2 män :)
Ska snart gå ut och gå med hundarna och sen slå på nån bra film tror jag!
Är så himla sötsugen men jag ska stå emot!

David ringde nyss och sa att han hade sålt riiiktigt bra i butiken idag, han är så duktig <3


Nu ska jag iaf ta lite te innan jag sticker ut med vovvarna.

Puss

Och snön är kvar......

Godmorgon måndag!

Ska snart åka till jobbet, ska först ut med hundarna på en promenad och sen göra mig iordning lite mer.

David ska ha nån jobbgrej ikväll och kommer sent så det blir bara jag och tjejerna ikväll, mysigt det också :)

Annars, vad händer i veckan då? Jobb och sånt, träffa Josefina nån dag också. Sen på lördag är det födelsedagsfest hos Maddie och söndag är det ju Alla hjärtans dag så då får vi se vad vi hittar på, jag och älsklingen :)



Hörs ikväll!

Puss

Och snön är kvar......

Godmorgon måndag!

Ska snart åka till jobbet, ska först ut med hundarna på en promenad och sen göra mig iordning lite mer.

David ska ha nån jobbgrej ikväll och kommer sent så det blir bara jag och tjejerna ikväll, mysigt det också :)

Annars, vad händer i veckan då? Jobb och sånt, träffa Josefina nån dag också. Sen på lördag är det födelsedagsfest hos Maddie och söndag är det ju Alla hjärtans dag så då får vi se vad vi hittar på, jag och älsklingen :)



Hörs ikväll!

Puss

Söndag kväll

Hej!

Har haft en lugn men bra helg :)
Igår blev det lite shopping i Globen med älsklingen, fick ett par superfina jeans av honom + lite underkläder <3
Vi gick även in på djuraffären och köpte lite gott till hundarna och dom blev så glada :)

Kvällen bestod självklart av Melodifestivalen och pizza :)
Men GUD vad jag störde mig på programledaren Christine. Gapig, hetsig och bara allmänt störande..nej usch. BORT med henne.
Annars var det ganska okej, Jenny Silver SÖG ju men dom andra var rätt bra. Ola och Jessica var helt klart bäst!
Gick och la mig efter programmet med värmedyna för jag hade rätt ont i magen.

Idag var det tänkt att vi skulle åka till chihuahuaträffen men jag hade fortfarande  så ont i magen så vi stannade hemma.
Lagade mat, promenerade med hundarna och tog det allmänt lungt :)




Tro det eller ej, med David har lagat maten! ;)




Helt omöjligt att fota Dolce ute så ni får en bild i hennes naturliga tillstånd,
sovandes alltså!

Ikväll har vi tittat på nya Wallander, "Dödsängeln". Riktigt bra!
Nu, dags för sängen :)

Puss


Fredag

Hej!

Idag har jag inga planer alls, förutom att ev träffa nya chefen, kan han inte komma ifrån idag(han bor inte i Sthlm) så kommer han på söndag.

Så jag tänkte storstäda när jag ändå inte har nåt för mig just nu, har dammsugit och satt på en maskin tvätt, ska diska och moppa golven sen också.
David ska på jobbmiddag ikväll så jag får se vad jag hittar på, har ju hundarna så kan inte vara borta för länge om jag ska iväg..blir väl Let´s dance, chips och cola ;)

Hörs senare :)

Puss

Mår inge vidare...

Hej!

Världens segaste dag, men är inte på topp heller så..ont i huvudet och magen.
Har iaf varit på middag med nya chefen, ska träffa han imorrn också. Kommer bli bra detta :)

Helgen är ganska oplanerad..vill se melodifestivalen men David vill inte så ska försöka hitta nån annan som vill ägna e helkväll åt det :D

Annars är en fika med Malin planerad imorrn och sen som sagt möta A.

Nu ska jag och David snart gå och lägga oss, han har ett viktigt möte imorrn och jag är som sagt inte världens piggaste.
Puss :)


Ååh, sommar <3


God natt :)


Hundar som sällskap är inte fy skam..

Hej :)

Nu sitter jag i soffan med mina små bebisar, som ligger och sover på varsin sida om mig och dricker te, tittar på Family Guy och har pratat en stund med A som jag ska träffa imorrn. Känns spännande och som att en sten har lyfts från mina axlar. Äntligen löser sig allt :D

Lägenheten är städad och David är på gång hem..sen kl 22 är det ju Paradise Hotel och det får man INTE missa. tragiskt nog är både jag och David helt fast..hehe...

Hörs senare!

Puss

Tisdag

Hej!

Fasen vad det ska vara svårt med inspirationen just nu..jag vill blogga men sen när jag sätter mig så känner jag bara nääe...

Men men, skit i det! nåt kul ska jag väl kunna skriva idag iaf..Hade en jättebra helg, åkte till Örebro eftersom jag inte fick besök som var planerat..så Rani och jag hade en TOPPEN kväll i fredags, det var så himla kul allså..Men  har ju alltid kul med Rani :)
Lördagen tillbringades med William, pizza och tvspel (dom andra var på bröllop, men vi ville inte följa med hehe) och i söndags åkte jag hem. Skitjobbig resa..fick vänta en timme i Örebro för tåget var försenat..sen fick jag ingen sittplats först, så fick stå med två hundar och packning..puh..men som tur var fick jag sittplats redan efter 20 min så :) Och sen blev jag mött hemma av David hade köpt mat från kolgrillen :)<3

Har en superkass mobil för tillfället (saknar min jet buhu), så jag kan inte ta kort för kameran är sönder..=( Sjukt irriterande för alla som känner mig vet att jag tar kort på typ allt...
Så det blir gamla bilder i bloggen ett tag..

Imorrn ska jag träffa killen jag ska börja jobba för, ska bli så spännande framöver :)längtar!

Puss


Från i somras tror jag..



RSS 2.0