Midsommar!

Puh, har solat hela dagen plus typ alla dagar innan så nu sitter jag och smörjer in mig med after sun, kallt och skönt!

Packar lite och dricker iste, vid 19 tiden blir jag upphämtad och sen bär det av till Örebro. Kommer bli en toppenhelg :) Hundarna följer med såklart!
Dom är rena och fina med nyklippta klor, kan det bli bättre haha :)

Detta är första gången jag är i Stockholm på midsommar faktiskt och typ första gången jag inte firar med familjen hehe. Men träffar ju dom senare!
Kramar <3


Matte älskar er!





Bröllop, utgång och chihuahuaträff!

Hej.

Helgen har varit händelserik, i lördags vankades det ju bröllop i Sthlm och såklart var jag inne i stan och tittade. Gud vad mycket folk, helt galet och poliser och avspärrningar överallt.
Det blev en lunch i Gamla Stan först och sen gick vi och tittade på alla båtar som låg längs hela vattnet, bla Haakons och Mette- Marits båt:




Sen tittade vi på vigseln en bit från slottet på en storbildstv, tilsammans med tusentals andra, det var faktiskt ganska häftigt :)


Fick ingen bra bild på kortegen för dom åkte skitsnabbt, däremot har 
jag på film när dom åker förbi :)

På kvällen så blev det utgång med Silvana! Först kikade vi förbi Högbergs och tog en cider, men det var halvkul där så efter en stund gick vi vidare till Patricia, och där var det grymt kul! Vi dansade till allt från Robyns nya till Carola på de olika dansgolven. Superkul kväll!! Vid 4 tiden så drog vi till donken och sen åkte vi hemåt.

Igår var det chihuahua träff som vanligt, där även Silvana och Jameson var. Hundarna blev jätteglada och hade en härlig förmiddag.

Fler bilder från bröllopet kommer senare :)

Puss




Det blev fint väder idag trots allt!

Nu drar vi in till stan, blir lunch och sen ska vi såklaaaaart vinka till Kronprinsessparet när dom åker genom stan, tänkte stå vid Strandvägen eller Kungsgatan. Ja, jag är en liten nörd :D Men tycker detta e jättekul!

Bilder kommer sen :) Puss


Dom är så fina!





Victoria verkar vara så OTROLIGT lycklig, hon strålar på varenda bild man ser henne, och jag sitter och tittar på en direktsänd konsert nu och hon bara lyser med hela ansiktet. Blir nog ett väldigt fint bröllop imorrn :)
ÅÅh herregud nu sjunger två barn för paret, jag gråter nästan. Vad är det med mig haha??

Det är ju helt kaos i Sthlm just nu, vägar och gator är avstängda och det e SÅ mycket folk och ståhej men detta händer ju inte så ofta så mig gör det inget ;)


Pics


Jag och Elin lekte turister i måndags


Sen åkte vi båt och såg när dom övade inför bröllopet :)


Sen blev vi döva när båten (Ostindie nånting) Götheborg (stavning?) åkte förbi och sköt.
Så himla häftigt skepp! Det var på det skeppet som kungafamiljen åt middag igår.


Sommaren är underbar

Torsdag idag och strålande sommarväder :)

Elin kommer strax hit en sväng, sen kl 14 ska jag möta Malin på stan och fika lite och känna på hennes bebis mage hihi :)

Igår var en bra dag, jag tillbringade 4 timmar på Kungholmen, tänker inte säga vad jag gjorde eller vad det var men jag är väldigt stolt över mig själv ( pratade tex inför en stor grupp människor, utan att vara nervös..jag bara körde på) m.m. HOPPAS och håller tummarna för detta, att det blir bra.

Sen blev det mys på kvällen <3

Nu ska jag hänga upp tvätten och sen gå och möta Elin.

Puss




Söndag

Nej, såhär kan vi inte ha det!

Nu måste jag sätta igång med att blogga ordentligt.

Senaste veckan har varit bra, på nationaldagen förra söndagen så låg jag och David ute och solade med hundarna på förmiddagen och på eftermiddagen kom Elin, Jesper och Calle över och vi grillade lite. Supergott och härligt väder var det :)


Jesper gosar med Nellie


Grillmästaren David


Calle och Jesper


Eluun :)

På måndagen åkte jag till Örebro, hade bara tänkt stanna nån/några dagar men mamma behövde hjälp med att passa valparna eftersom dom inte fick sommarlov och ledig förrän i torsdags, så jag blev kvar ända till fredagen.
Veckan i Örebro bestod av shopping med mamma, Marieberg med syskonen, fika med farmor och massa mys hemma hos mamma :)

Men det var väldigt skönt att komma hem igen, det tyckte nog vovvarna också (dolce var liiite trött på valparna på slutet).
Igår åkte jag hem till Elin för David jobbade hela dagen, vi käkade och satt och pratade lite och sen åkte vi hem till mig och gjorde oss iordning för Jespers och Calles inflyttningsfest senare på kvällen :)
Blev en del fina bilder där som jag lägger upp sen, hade en annan kamera igår så jag måste hitta sladden.

Nu har jag tagit en långprommis med hundarna och ska snart börja fixa mat, spagetti och köttfärsås. SÅ gott!

puss



RSS 2.0