Sista maj

Hej!

Jag har inte orkat blogga på hela helgen, var helt slut efter att ha hjälpt mamma att flytta i Örebro. Men nu är jag tillbaka i Sthlm igen :)

Hursomhelst, SATC filmen var superbra!! Hörde att den drog in över 100 miljoner första veckan i Usa så jag är nog inte ensam om att tycka det. Jag och Elin hade det jättetrevligt innan, vi tog några glas innan vi åkte in mot stan, taggade till tusen haha!



Nutrilett fick man på premiären ;)


I fredags så var planen att jag skulle ta tåget till Örebro och hjälpa mamma att flytta hela helgen som sagt men underbara Elin kom hit och bjöd mig på lunch och efter att vi ätit och snackat lite så bestämdes det att hon skulle följa med till Örebro, så vi åkte och lämnade vovvsingarna hos David på jobbet och sen åkte vi iväg mot Öret med hennes bil.
Resten av helgen slet vi, packade och städade vi mammas lägenhet, på lördagskvällen blev vi belönade med pizza :) Vi slapp iaf bära, det gjrode dom stora, starka männen!

Igår åkte vi hem mot Sthlm igen framåt eftermiddagen, och vi bestämde att jag skulle sova över hos Elin och andas llite lantluft :) Så det blev chips, cola, vin och lite melon framför en bra film. Toppenkväll!




SATC 2!!

Hej!

Ännu en solig dag, det är lite bättre i mina ögon idag, men istället har jag superont i halsen och nyser hela tiden :P Men hellre det!
Nu har jag precis varit ute med hundarna så dom fick leka av sig lite, nu dricker jag min tredje kopp te för idag (tur att jag har slutat med socker!)

Runt 18 kommer Elin och då blir det att ta några glas vin och champagne och sen kl 21.20 smäller det! Som jag har längtat efter denna film :D

Blir antagligen några bilder på mig och Elin sen ikväll ;)
Kram

Hatar pollen

Hej!

Sitter och väntar på David som är på väg hem med mat. Orkade inte laga mat idag pga av att min pollenallergi verkligen är hemsk idag...kan inte ha mina linser på mig så jag är typ blind, plus att ögonen är röda, rinner och kliar som sjutton. Det är därför jag inte har lagt upp några bilder på mig på ett tag, har inte haft smink på mig på typ en vecka, går runt som ett lik haha...nyser hela tiden gör jag också.
Det jobbiga är att jag inte bara är allergisk mot björk som blommar nu utan även gräs och gråbo så enligt läkaren så kommer jag att ha besvär typ till augusti. Bara för att allt slog ut på samma gång i naturen istället för lite i taget. Suck.

Hursomhelst, i går var jag på stan med Silvana och kollade lite i affärer och idag har jag varit hemma hos Jossan och hälsat på :)

Och IMORRN är det dagen D!! Jag och Elin fick två biljetter av David till Sex and the City 2  som har premiär imorn!!!!!!! :D:D:D
Vi ska korka upp champagne imorrn hemma hos oss och sen åker vi in till bion framåt kvällen. Längtar!!


Silvanas goda muffins från i måndags :)


Jameson och Dolce


Fler bilder kommer ikväll, nu ska jag äta!

Hungrig

Måndag igen..

Har fått mkt gjort idag dock, jobbat, varit iväg med viktiga papper, städat lägenheten, tvättat och nu är Silvana och Jameson på väg hit och ska fika lite. Blir mysigt, Nellie och Dolce blir väl helt galna hehe :)

Är sviinhungrig, har bara druckit en kaffe från donken idag men Silvana skulle ha med sig hembakta muffins, muums!

Nej, nu ska vi gå och möta dom, bilder kommer ikväll :)
Kram

Ps. Solen är tillbaka!

Solen försvann

Hej!

Har haft en riktigt härligt dag, trots att det ÖSTE NER när vi vaknade imrose! Det var vi inte beredda på med tanke på sommaren vi har haft i typ två veckor nu. Typiskt att det skulle regna just idag när vi skulle på chihuahuaträff!
Men hängivna hundägare som vi är så åkte vi dit ändå, Silvana och Jameson var också där så Nellie blev glad (Dolce fick vara hemma och vila för hon löper).

Efteråt så mötte vi upp Jesper och gick och fikade allihopa i Västermalmsgallerian :)


Kvällen har blivit slapp, tittade på hockeyn såklart, riktigt roligt med brons till Sverige :D
Och nu slöar vi i soffan.

Kram

Lördag

Tjena!

Ännu en sommardag, åh vad underbart! När vi vaknade imorse så tittade vi på termometern, 38 grader haha :P
Men den sitter ju mitt i solen, högt upp så inte så konstigt. Nu står den på 25, det räcker det också ;)

Har precis varit ute med vovvarna, dom älskar också solen men Nellie som är svart och långhårig blir snabbt väldigt törstig så det gäller att ha med vatten till henne eller inte gå så långt mitt på dagen.

David tatuerar sig idag så jag åkte in till stan och kollade läget förut, det såg ut att göra ganska ont men han klarar det nog :)
Jag svek honom för semifinalmatchen mellan Sverige- Tjeckien, den får man ju INTE missa!

Ikväll blir det grillning, David är nog på väg hem snart och jag försöker få tag i Elin.

Hörs sen! puss


I like gifts ;)


Det mesta av detta fick David på konferensen, tex. Avatar i Blue ray (sjukt vilken skillnad det är), Iphone skal, tre värdecheckar (3 fria kryssningar alltså, nån som ska med??;D ), massa godis och mobiltillbehör m.m. Drickan köpte han. Yummie :)


Sol sol soool

Hej!

Mår bättre än igår och har haft en superhärlig dag i solen tillsammans med Silvana och våra vovvar!
Vi åkte till Långholmen där man kan bada med hundar och ha dom lösa, det vara bara vi där så det var skönt.
Nellie doppade sig men fjanten Dolce doppade tassarna och sen rusade hon upp haha..


Nelli hämtar en pinne i vattnet


Fjanten Dolce vågade knappt doppa tassarna :P


Nellie tyckte det var skönt att svalka sig denna varma dag


Fint va :)


Paus i skugggan

Efter det så åkte jag och lämnade hundarna och åkte iväg på en jobbintervju, den gick väldigt bra tror jag :) Får se efter helgen!

Nu har David kommit hem från kryssningen/konferensen med MASSOR av saker. Me liiiiike ;)

Crappy day!

Hej.

Idag mår jag inte bra, usch jag är ledsen och har ingen ork till nåt. Känns inte kul att jobbet har kommit igång, inte att det är sommar ute..absolut INGENTING är roligt idag :((

Och som att det inte var nog så åkte David på konferens idag så jag e ensam hela dagen, kvällen och hela dagen imorrn. Eller han åkte nyss men ändå...Tänkte åka till Örebro men vet inte om jag kan pga jobbet m.m...ÅHH hatar att ha såna här dåliga dagar!!
Nu vill jag att min mamma ska bo HÄR och inte 20 mil bort :((

Får försöka rycka upp mig, David kommer ju hem imorrn eftermiddag, Elin kanske kommer hit ikväll, om jag får tag i henne. Ska gå ut med hundarna nu och leka lite i solen, sen ska jag städa hela lägenheten, laga god mat och sen får vi se hur kvällen blir.

puss puss

Onsdag

Nu har vi precis kommit hem från bion, eller för en timme sen kanske.
Vi var på premiären av Prince of Persia, GRYM film! Så himla mäktig!
Innan det så var vi och åt på Kungshallen, med oss var även Jesper, Calle,Angelica och Joakim.
Jag hade jätteont i magen, så det bev ingen mat för mig dock men popcorn under bion fick jag ner iaf ;)

Riktigt trevlig kväll :)

Är ganska trött nu, jobbade till 18 men det var riktigt kul på jobbet så det gick fort iallafall :)


Jag ser ut som en mupp (inte riktigt säker på vad Jesper gör heller)..

Work

Godmorgon!

Nu har jag varit ute med hundarna (eller det var jag rätt tidigt imorse) duschat och ätit frukost.
Ska snart åka till jobbet och sen blir det bio ikväll med David :) Hinner vara hemma med hundarna några timmar emellan också såklat.

Även igår var det sommar, blir så himla glad av detta väder!
Ganska slapp dag, gick och handlade, tvättade m.m hemma och gick ut långprommisar med hundarna. Vi satte oss på en stor gräsmatta och dom låg och lekte med varsin pinne i solen och hade det superskönt... Dom njuter också av sommaren!
Sen tittade jag och David på hockey på kvällen såklart, 5-0 wihooo!

Nej, nu ska jag göra mig iordning och gå ut med hundarna igen innan jag åker till jobbet.

Puss


Kväller

Hej!

Hade en jättehärlig eftermiddag ute i Åkeshov med Silvana och lilla Jameson, vi släppte hundarna så dom fick springa och leka i gräset. Det är ju grönområden så lång ögat når så det är perfekt att släppa dom där.
Silvana hade bakat kladdmuffins, supergoda och vädret var helt underbart!

Nu sitter jag i soffan med David och hans kompis Micke, dom tittar på hockey och dricker öl för Micke fyller år :)

Jag ska nog dra mig in i sovrummet och slå på en film, orka se Tjeckien- Lettland liksom?

Kram


Sommar!

Puh, galet varmt ute.

Nu drar jag och hundarna ut snart, vi ska möta Silvana och Jameson och åka till Åkeshov så hundarna får springa lösa och leka :)

!
Jag förra våren

Monstret

Tänkte bara visa hur lilla söta Dolce ser ut när man ska klippa klorna på henne. Hon gillar´t INTE!



17 maj

Godmorgon!

Måndag och strålande sol, Härligt!

Söndagen blev lugn, låg hemma hela dagen och kollade på tv, tvättade och slappade.

När David kom från jobbet så följde Daniel med hem till oss, vi käkade lite mat och sen blev det hockey resten av kvällen.
Riktigt trevlig kväll :)

Nu ska jag ringa jobbet.
Puss


Så här hittade jag mina sötnosar igår kväll


Härlig helg!

Jösses, klockan är snart 5 och jag har inte gjort nåt vettigt alls idag.

Igår däremot hade jag en riktigt härlig och rolig dag, skulle ha träffat Vickan som sagt men hon lämnade återbud i sista sekunden...lite tråkigt men då åkte jag ut till Elin på Värmdö, vi köpte med oss mat och satt på stranden och åt- Helt underbart!
Sen åkte vi hem till oss och satt ute med hundarna i solen en stund till, riktigt mysigt :)









Härlig lördag

Godmorgon!

Nu har jag varit ute med hundarna och ätit frukost, sjukt fint väder ute!
Blir en fika i solen med Vickan sen som kommer från Uppsala och hälsar på lilla mig, sen ev en prommis med Jossan + våra hundar.
Och sen ikväll kommer Elin över, vi ska ha en riktigt vin kväll och kul ska det blir :)

Har ju inte bloggat på två dagar, men igår så var jag hemma hos Jossan på eftermiddagen och fikade (hon hade bakat cookies för min skull <3 ) Supergott och kul att sitta och snacka lite!

Sen framåt kvällen så kom Elin förbi, vi käkade Ben&Jerrys och kollade på hockeyn, sen lite film och när David och Jesper kom hem så körde vi Buzz. Superkul kväll :)

Men nu ska jag duscha innan jag gör nånting annat.


På Jossans balkong :)


Grymt goda kakor hade hon bakat!


David försökte lära Elin att spela Guitar Hero :)

Blev inte så mycket bilder från kvällen, fler blir det idag :)



Torsdag!

Godmorgon!

Kom hem från Örebro igår, skönt att komma tillbaka till Sthlm igen :)

Mötte upp Elin när hon hade slutat och tog en liten fika på Sandys, sen åkte jag hem och slappade med David, båda hade ont i halsen och allmänt krassliga och jag fick även sjukt ont i magen framåt kvällen så jag la mig i sängen med massa Vänner avsnitt, te och halstabletter och somnade rätt tidigt.

Ikväll ska jag förmodligen träffa Jossan och ta en prommis.


Dålig bild men har ny hårfärg iaf, blev supernöjd.


XL latte +  stor cookie = 35 spänn. I Sthlm! ;)


Ser ni kön? Det är kön IN till systemet!

Lördag

Har haft en dag som har bestått av att äta,äta och sen äta lite mer :)
Orkar inte skriva allt om denna helg så här kommer en bildbomb!
Fika hos pappa


Hans hundar är lite större än mina...


Deras söta kattungar!


Sen myste vi hemma hos Rani!


Yummie! Rani gjorde även supergod milkshake till oss sen :)


Ikaros :)


Födelsedagsfest för mamma på kvällen


David kom från Dalarna också :)


Där det finns tårta finns även Rani ;)

Godnatt!

Hej!

Nu ska jag strax sova, har haft en jättebra dag :)
Var ute hos pappa mitt på dagen och fikade och träffade hundarna + nya kattungarna, SÅ söta!

Sen så promenerade jag, Dolce och Nellie iväg till Rani vid 18 tiden, vi gick till Willys och köpte grejer till tacos, sen åt vi och tittade på film, och till efterätt blev det milkshake + Ranis kanelbullar. Mums!

Bilder från kvällen och dagen kommer imorrn, är för trött nu.

Puss Puss

Min valborg

Hej!

Sitter och kollar på Desperate Housewives, gud vad jag har missat mycket..Vem är den där Sam, och var kom han ifrån liksom? och den där svenska tjejen som spelar den ryska tjejen, helt plötsligt ska hon gifta sig med Lynettes son?
Jaja, det reder sig väl.. :)

Iallafall, Valborg och resten av helgen var toppen bra iallafall, i fredags så var jag först på jobbet och sen på kvällen kom Elin hem till oss, vi satt och pratade, hade trevligt och drack vin och runt 21 tiden åkte vi hem till Jesper och hade jättetrevligt, musik och lite annat folk (typ alla där var föredetta Örebroare hehe).
Meningen var att vi skulle ut senare men som vanligt kom vi aldrig så långt :P

Lika bra var väl det för vi gick upp kl 8 på lördagsmorgonen och tåg tåget till Davids familj i Hedemora.
Vi åt pannkakstårta när vi kom fram, eftersom det var Davids födelsedag :)
Resten av helgen blev det presentöppning, god mat och vi hann även med ett besök hos Davids barndomskompis Jonas och hans sambo Veronica. Blev en mysig fika hemma hos dom och jag åkte även fyrhjuling för första gången i mitt liv :) SUPERKUL var det!!


Hemma hos oss i början av kvällen


Hmm?



Nu blev det en massa text, men men. Bilder från Dalarna kommer senare eller imorrn.




I´m back for now..

Hej.

Har inte velat blogga på ca en vecka, men nu börjar lusten komma tillbaka så smått..

Lägger upp lite bilder ikväll, från Valborg och resten av helgen som vi tillbringade i Dalarna.
David är på ett event med jobbet så jag och vovvarna är hemma ensamma ikväll.

Puss



RSS 2.0