The Happening

Söndag morgon...Ingen sovmorgon fick man idag, sover i syrrans rum och hennes och Williams kompisar kom vid 9.30 och då var friden slut kan man säga.
Meen det är ju snart semester =D

Igår var jag hos Sebbe och käkade smörgåstårta, så himla gott..han fyllde 20 år i tisdags så vi firade han lite i efterskott. Det var jag, Rani, Dennis, Simon, Pirre, Sebbe och Anna och det var jättetrevligt.
Sen skulle jag på bio så jag mötte Affe på stan vid 21 tiden och vi gick och köpte godis och dricka innan bion började. Vi såg "The happening", ganska läskig men på ett annorlunda sätt. Den handlade om ett konstigt naturfenomen, ett "gift" som spreds genom vinden  fick folk att vilja ta livet av sig. Ungefär. en del scary scener, usch haha :P


Idag ska jag hem till Sthlm, saknar faktiskt stan =) Rani följer med några dagar, så vi tar bussen 19.20 och sen hämtar Torun oss på Cityterminalen ikväll. Snällis <3


Grillning och party.

Usch jag börjar bli van med att göra ingenting på dagarna, det är inte bra..känns som att jag är arbetslös haha, men det är så skönt att soova..men ska ju jobba några dagar nästa vecka SEN börjar den riktiga semestern :)
Rani följer med mig hem till Stockholm på söndag, weei riktigt kul!

Nu ska jag strax knalla iväg till bussen, ska till mitt gamla jobb på förskolan och hälsa på alla vilda barn som jag har saknat <3 Sen ska mamma, ungarna och jag grilla med en annan familj.

Jag och Rani ska på fest hos Khalat ikväll, så det blir väl att gå till henne och fixa sig senare ikväll.


Är hungrig nu, men vet inte på vad...Jaja, ha det bra!


Kramis


Så sant.

Svik inte dig själv för det är dig du sårar
Svik inte ditt hjärta för då faller tårar
Tro på din magkänsla i alla lägen
Även om det känns som du kommer dö på vägen
Krossa inte din egen själ för någon annans skull
För det är då du kommer ramla omkull
Var varsam med det lilla du har i ditt inre djup
Akta dig för branta kanter och stup
Tro på den du är och var inte blind för kärlekens fara
Gör det du vill och kan klara,
Dig själv kommer du bevara

Läste den här dikten förut på internet, så himla träffande och bra. Tänk om man kunde leva efter det där...

Torsdag

Nu är veckan snart slut, men mycket har jag hunnit med.
Igår var jag och Rani i vivalla och hälsade på en gammal "bekant", som vi inte har träffat på ungefär 5 år. Vi var lite nervösa innan men det gick superbra och det var så roligt att träffa henne, vi kollade på gamla kort från när jag var liten och fikade :)

Sen blev det att åka snabbt hem och göra iordning oss, för Sandra ville att vi skulle komma på fest hos hennes kompis i stan, så vi stack dit och hade jättetrevligt. Sen ville alla dansa så vi gick iväg till Frimis men det var helt dött, så vi provade Björnstugan, där var det ordentligt drag =D Så vi fick dansa tillslut!


Nu ska jag snart upp på stan och fika med Marcus mamma :) Och sen ikväll ska jag träffa stefan en sväng.


Puss och kram


Shopping!

Nu ska jag strax in till stan och möta Sandii <3 Vi ska göra våran dagliga shoppingtur, sen avsluta med Burger King (som alltid). Vi är som ett gammalt par, gör alltid samma sak  =P

Sitter och lyssnar på Jason Mraz, äter isglass och tycker att livet känns ganska bra :)


Kramar

Blablabla

Det känns som om alla jobbar utom jag..och Rani =) Men det är rätt skönt att vara ledig och hemma ensam hos mamma några dagar =P

Vad gjorde jag igår då? Just ja, träffade Stefan på kvällen och pratade lite, det var trevligt :) Sen var planen att jag skulle hem till Rani och kolla på film men jag kom inte hem förrän vid 22.30 så vi tar det idag istället.


Hon och jag ska åka iväg till Vivalla också och hälsa på en gammal "vän". Är faktiskt nervös, vet inte riktigt hur det är med henne..och det var flera år sedan vi sågs. Men det går nog bra. Sen som sagt blir det tjejkväll hos Rani, ska sova där. Eller tjejkväll, råttorna och Samson är ju män, haha.

Nu ska jag ta en stor kopp te och lägga mig i mammas stora säng och titta på Oprah ;)

Puss


Partytime!

Nu har jag sjungit Singstar i ca 4 timmar, min hals är officiellt borta. Men kul var det, och jag ÄGDE! =D

Rani och jag sitter för fullt och sminkar oss och väljer kläder, vi ska till Björnstugan ikväll och röjja :) Har inte varit där sedan jag fyllde å så det blir kul hoppas jag!


Trevlig söndag kväll. Puss

Filmkväll <3

Jag, Rani och mamma har precis tittat på Gilbert Grape, jättebra film faktiskt :)
Vi hade en riktig svullkväll med popcorn, godis och bullar =D

Är i Örebro ca 10 dagar nu, lite försemester innan den riktiga börjar.
Tillbringade gårdagen först med familjen hemma, och sedan med Elin, vi käkade hemma hos mig och sen åkte vi iväg på fest :)

Nu ska mamma och jag fortsätta att proppa i oss, hörde visst att hon plockade fram brieosten ;)

Saknar älskling, imorrn kommer du äntligen hem från Öland <3

Sussa gott!

Sommar och sol

Godmorgon! Sitter och funderar på om jag ska packa lite tills jag åker hem till Stockholm ikväll..Jag hatar verkligen att packa, det är ångestframkallande. vet inte varför men det är så himla tråkigt och jobbigt..Men det måste ju göras. Sen får jag belöna mig med att gå ut och lägga mig i solen :)


Den här helgen har varit den bästa helgen på riktigt länge...har umgåtts med Rani varje dag, vi gick och handlade i fredags och bunkrade upp med godis,kakor,chips, vattenmelon och coca cola och hade en skön dag i solen. På kvällen knallade vi iväg till min lägenhet i Varberga och satt och lyssnade på musik och snackade tillsamans med Adde, Haben, Sebbe,Sourie och Dejvid. Vi hade planerat att åka till krogen men sen ringde min Mahyar och vi bestämde att träffas och prata lite och reda ut allt. Det gick bra faktiskt, kändes skönt att prata i lugn och ro för en gångs skull :)

Men efter att han hade åkt hem så insåg vi att vi hade missat sista bussen, så vi ringde till Khalat och han kom och hämtade oss och vi åkte hem till han och käkade hamburgare och chokladkakor haha ;D

Igår var jag, mamma och Rani på bio och såg "Brudens bäste man". Helt okej film, men jag är inte riktigt lika kär som mamma och Rani som satt och dreglade över McDreamy...


                                                                                              

                                                                              

Trevlig söndag!Puss




RSS 2.0