Jag tror att våren är här nu..

Godmorgon!

Satt uppe till 2 inatt och pluggade matte..älsklingen hjälpte mig, vi satt och klurade ut ekvationer tillsammans hihi :)
Blir inte mycket sömn nu närmaste dagarna, måste råplugga tills provet suck...så jag är lite halvdöd nu men det brukar fixa sig med lite kaffe.

Köpte nya stövlar igår förresten, riktigt fina, så himla nöjd :) Visar dom ikväll.
Behövde nåt vårfräscht nu när vintern (förhoppningsvis) är slut.

Ha en bra dag! Puss

 
 GÄSP

Love

Cause without you
How did I get through?
All of my days without you?
Now living with you, see everything's true
My baby, it's you
My baby, my baby, my baby











Det går bara inte!

Hej.
Är frustrerad. Det går inte som jag vill med matten...det gick ju så bra förra veckan..suck..kan inte koncentrera mig lika bra. Jaja..är väl bara att kämpa på...


Idag blev det en lunch med Vickan på stan, hon är i Sthlm idag och imorrn pga av sitt jobb. Hade inte så mycket att göra på förmiddagen på jobbet så då passade jag på att träffa henne. :)







Nej nu måste jag ha nåt i magen och sen måste jag försöka plugga lite till. =/

Kraaam

Godmorgon världen

Godmorgon!

Är supertrött, vet inte varför, somnade vid halv ett inatt, sent kanske men inte så sent för att vara oss hehe..och jag sov ända till 8.30.
Men sitter och försöker pigga på mig med lite kaffe iaf :)

Ska plugga om jag hinner på jobbet, sen drar jag till biblioteket och sitter där ett tag. Vill inte men jag måste verkligen =/

Ha en bra dag! Puss

Godnatt

Okej, jag vet inte vad som hände i inlägget nedan. Bilderna hamnade lite huller om buller, inte alls snyggt =( Men men struntsamma.

Nu jag har och David ätit äggmacka med kaviar och tjuvstartat påsken med lite påskmust. Mums!
Dags att sova, är supertrött och behöver vara utvilad och pigg eftersom det är måndag och jobb imorrn.

Sov gott

 Bilden på Maries underbara katt (igen). Ge mig!!

Helgen!

Så var det söndag igen. Har varit en bra helg, förutom att jag mådde rätt dåligt igår. Men det gick över som tur var, har bara vilat och tagit det lungt idag.

Annars har helgen bestått av jag och Sandra på Patricias dansgolv (riktigt bra nattklubb), plugg, äventyrsbad och slapp framför tvn.

                                             
 

 Patricia vid Slussen. Älskling hade såklart fixat VIP så vi slapp den långa kön ;)


Torsdag

Hej! Nu ska jag snart till jobbet, Anna är på dagis så jag är ensam på jobbet fram till 14 tiden, så jag ska passa på att räkna lite matte i fleeera timmar. Woopiii.

David hade med en kompis hem igår från jobbmiddagen så det e lite småtrångt här hehe..men jag ska lämna grabbarna med sitt tvspel och gå iväg snart.

Ha en bra dag! Puss

  Det är våår!


HAPPY

Heej :)

Nu sitter jag i sängen och luktar suupergott, nyduschad och insmord med underbar body lotion.
Myser i min pyamas, tog en pluggfri kväll, tyckte faktiskt att jag förtjänade det eftersom jag satt på stadsbiblioteket igår kväll i två timmar och även idag på jobbet när jag inte lekte med Anna.
Det går riktigt bra, tro det eller ej. Trodde aldrig att jag skulle säga detta men..matte är ju kul!

Efter jobbet idag så mötte jag upp Maria på stan och vi gick till vårat favoritcafé, (som för övrigt ligger vägg i vägg med kändis-Bobbys salong haha ;) Satt och snackade i några timmar, dom har världens godaste latte där och idag testade jag även deras dajmkladdkaka. Himmelskt.

Nu ska jag titta klart på Hairspray och sen sova.

Puss




Pluggpaus

Hej!

Har suttit och pluggat lite matte plus att jag har gjort lite mattetester på nätet för att kunna bättra mig...måste ta en paus nu, har lite ont i huvudet..

Skrev ju i ett annat inlägg att jag är så trött hela tiden, men nu hoppas jag att det ska vara slut med det. Var inne i en hälsokostaffär idag och köpte Chisan som tydligen ska vara väldigt bra och uppiggande..sen köpte jag även ett te som expediten rekommenderade, "Bedtime" heter det, det ska tydligen göra en lite lugn och avstressad på kvällen, och det gör även att man sover djupare,somnar lättare och sen var det bra för magen också :) Vi får väl se om det funkar!


Dags att fortsätta, kram



            
 Hur coola är inte mjölkpaketen nu då? ;)

Bråka inte med mig idag

Godmorgon. Sitter på Davids jobb med en latte i handen och är halvdöd. Är på pissdåligt humör för att jag typ har sovit 5 timmar denna helgen...Ska försöka att inte låta det gå ut över honom men det känns som att alla människor jag ser vill jag slå ner =P

Blir nog bättre sen, ska hem nu och kanske sova någon timme, iallafall vila framför tvn innan jag ska jobba.
Blir nog en halvsen kväll, jobbar nog till runt 22-23 tiden.

Ha en bra dag, la upp bilder igår kväll men dom har såklart inte kommit upp. =/

Pusss

Only me..

  Så här gott tycker jag att det är med kaffe på morgonen :D

 Jag idag på Davids jobb, The Phone house. Snyggve ;)

 Har visat denna innan, men gillar den så mycket haha..

Sådär, lite egopics på mig. Nu kan ni sova gott!
Puss

Clueless

Hej.

Ligger och dricker cola och tittar på filmen Clueless. Älskade den filmen när jag gick i högstadiet och nu gick den på tv400 ikväll :D Nostalgi!

David är med några kompisar så jag får roa mig själv..skulle ju som sagt ha gått ut med Elina men jag orkade faktiskt inte. Var så himla trött och opepp så jag stannade hemma. Det var ändå massa andra som skulle med henne ut så det var lungt. Haft ont i magen också ikväll så jag ville bara vila.


Imorrn blir det lungt på dagen, ska bara slöa framför tvn tills jag ska jobba vid 16.30.

God natt! Puss


Våren är på ingång!

Jag fattar ingenting. Har skrivit flera inlägg igår och förrgår men dom kommer inte upp på bloggen. Trött jag blir!

Iallafall, igår efter jobbet så kom Elina hit och vi kollade på tv, lyssnade på musik, drack lite vin och pratade :)
David kom hem vid 21.30 tiden, vi tittade lite på slutet av Let´s Dance, på min begäran,sen tog Elina och jag en prommis till 7eleven och köpte lite mer förnödenheter som chips och choklad :) Eftersom Elina fyller år idag så skålade vi för henne på tolvslaget och bestämde oss för att dra till Village allihopa, där Davids kompis jobbar som vakt.
Vi kom hem vid 4 tiden inatt och vaknade 8.30 imorse helt döda eftersom David skulle upp och jobba. Lovely ;)

Nu har jag städat och håller på att tvätta, sen ikväll ska vi antagligen möta upp Elina och några fler av hennes kompisar och sen blir det utgång igen eftersom hon som sagt fyller år :)

Imorrn blir det jobb!
Puss och kraam

Äntligen helg!

Hej :)

Är på bra humör, dagen har varit riktigt bra och nu är det helg :)
Dagen började mysigt med en frukost på stan med älsklingen innan jobbet. Sen rusade dagen iväg och nu är jag hemma och tänkte fixa iordning något att äta, Elina är på väg hit, vi ska kolla på lite film och käka chips typ :) En soft kväll, känns ganska skönt. David ska träffa nån kompis, får se när han kommer hem.

Imorrn fm ska jag förmodligen jobba, men bara några timmar, och även på söndag kväll.

Nej nu ska jag plocka undan lite!
Puss

Torsdag

Hej!
Äntligen torsdag, vilket betyder att det snart är helg!

Det blev en riktigt bra dag igår, när jag hade hämtat Anna på dagis gick vi till Tessinparken, eftersom vädret var superhärligt. Märkte att jag börjar bli gammal för jag mådde lite illa när jag gungade haha ;)

Efter att jag hade slutat jobba snabbade jag mig till tunnelbanan och åkte till Söder där skolan ligger. Var lite orolig att jag inte skulle hitta men dels hittade jag på en gång och jag var även 15 min för tidig. Effektivt! Pratade lite med två tjejer, det var bara vi där då. Supertrevliga :) Sen kom läraren och vi fick massa information och vi fick även veta att vi kommer ha fullt upp. Prov om 3 veckor, puh. Så jag måste sätta igång idag att gå igenom boken.
Mötte upp David efteråt och vi gick till Olearys här på Östermalm och käkade och tittade på hockey. Mys!

Idag efter jobbet ska jag till frisören och färga håret ännu ljusare, satt ju där 5 timmar i fredags, men ska tillbaka idag för att som sagt göra det ännu ljusare. Om det går. Sen vill jag ha ännu mera uppklippt så det ska vi fixa hoppas jag. Josefina ska hänga med och sen blir det en fika efteråt.


Nu har jag bråttom, puss


Back to school!

Godmorgon!

Idag är det verkligen vår ute :) Blev först lite ljusskygg när David drog upp alla persienner, men man måste ju ta vara på när solen är framme.

Jag vet inte varför jag är så himla trött hela tiden..det är skitjobbigt..kan somna mitt på dagen på jobbet om jag sitter i en fotölj, är jättetrött på kvällarna hemma. Förut kunde jag sitta uppe till tolv - ett och sen sova ca 5-6 timmar och vara pigg. Nu är jag supertrött vid 22 tiden..dom två senaste nätterna har jag sovit nästan 9 timmar varje natt och är ändå jättetrött
Kanske blir bättre nu när det är lite ljusare ute och går mot vår och sommar.

Hoppas jag inte somnar ikväll iaf, för då börjar jag min mattekurs :) Kl 18 ska jag vara i Skanstull, blir spännande.

Nu ska jag göra lite kaffe.

Kram

090317

Godmorgon!

Jag ligger och tittar på Animal Planet, dom har precis åkt hem till en tant som hade över 80(!) katter hemma, alla var sjuka och hade infektioner och var riktigt uttorkade. varför gör man så?? Och hon verkade inte bry sig speciellt mycket heller..tur att det finns såna djurpoliser som rycker ut och hjälper djur.

Nu över till något annat, hade en mysig morgon med älskling,åt frukost tillsammans och tittade på tv.
Ska gå till jobbet om ca en halvtimme så det är bäst att jag gör mig iordning nu.

ha en bra dag! puss

Bra start på veckan.

Hej!
Slutade typ en halvtimme tidigare idag, det var skönt. Nu är det ju ljust när man går hem också, härligt :)
Satte igång och städade direkt när jag kom in, det behövdes, och nu ska jag strex fixa lite mat till mig och David.
Vet inte om jag nämnde det, men förra söndagen när jag kom hem sent på källen från Örebro så hade han städat hela lägenheten, diskat, dammsugit, plockat undan och gjort jättemysigt. Blev så himla glad, speciellt eftersom jag inte ens hade bett honom :) det var superfint hemma! <3

Vad händer i veckan då? Jobba som vanligt, börja  en mattekurs på onsdag,och fika med Elina på fredag.
Sen får vi se vad som händer mer.

Lägger in lite bilder från förra helgen i Örebro, det är lite bilder på Maries kattunge som är så SJUKT söt, lite bilder från pappas mysiga hus och en av mina vovvar där och sen lite annat :)

     

   

  Lillebror gör sig redo för match



Måndag

Hej! Nu ska jag gå till jobbet om en stund, ska bara dricka upp mitt te och göra mig iordning lite. Har klippt mig förresten..håller på att vänja mig vid kortare hår..;)

Vet att jag har sagt jättelänge att jag ska lägga in bilder, men ikväll SKA jag göra det!

Puss och kram

Bloggtorka!

Hej!
Gud vad jag känner mig dålig, har inte loggat sen i söndags. Men det är liksom inte kul när man har noll inspiration..men men. Skärpning för mig!

Igår kväll var David och på stan för att titta på fotollsmatchen mellan Manchester United  - Inter men det var ganska fullt överallt så efter att ha sett första halvlek i en överfull bar så köpte vi mat på donken och åkte hem istället.

Idag ska jag till frisören HOPPAS jag, om jag hinner.

Nu ska jag iaf till jobbet :)

Puss

Söndag

Hej.

Hinner inte skriva så mycket nu, får bli ikväll.
Igår var jag iaf hemma hos min underbara vän Marie och kollade in hennes nya lägenhet, samt hennes SJUKT söta kattungar. Jag dog nästan..försökte sno med mig en men Marie kom på mig i sista stund :) Vi hade iaf mysigt, satt och pratade och drack te några timmar :)
Sen hämtade pappa mig där och vi åkte hem till honom på landet, fick äntligen träffa mina hundar Gaia och Kita <3.
Vi fikade och pratade i flera timmar..det behövdes...jag hoppas allting blir bra nu, vad som än händer.
Vi kollade lite på Andra chansen sen och efter det skjutsade han hem mig.

i förmiddags åkte mamma, ungarna och jag hem till Rani och tittade på valpen dom har köpt..då dog jag nästan igen :) Galet söt.

Nu blir det kalas om en stund för Victoria! Kram

Lördag

Hej!
Har varit superdålig att uppdatera bloggen på sista tiden..har inte haft varken lust eller ork.
Ska skriva ett ordentligt inlägg imorrn!

Är i örebro nu, ska strax sova, ska bara ringa älsklingen och säga god natt :)

Kraam

Tankar

Hej!

Nu sitter jag hemma med ett glas cola zero o nya Veckorevyn som kom idag :)
Myspys <3

Har haft ont i huvudet idag också, plus ont i magen. suck...sov inte bra inatt, drömde massa jobbigt och vaknade flera gånger. Sen gick jag och tänkte på drömmarna hela dagen hehe...

Jag vill bara skriva av mig lite..
Det känns som att många av mina vänner inte är några riktiga vänner...alltså jag pratar om bästa vänner, som alltid finns där, no matter what. Som man kan ringa mitt i natten eller som kommer på en gång om mår skit och behöver en. Som inte bara ringer när det är fest eller alkohol med i bilden.
Såklart att jag har några stycken som finns där, som jag har känt i åratal och som man kan lita på.
Men folk som man TRODDE skulle finnas där..dom har huggit en i ryggen. Jag tycker det är otroligt falskt att sitta i flera månader och snacka skit och säga saker om folk, för att sedan bli "bäästa vänner" med dom. Det finns tjejer i Örebro som jag inte står ut med..Men jag menar, jag har gått vidare och skiter väl i dom..men dom ska gå runt och prata och prata..varför? Det är så typiskt tjejer. Jag orkar inte med tjejer snart alltså.
Men jag har lärt känna tjejer här i Sthlm som är SÅ mycket bättre än folket i Örebro. :)

En annan sak som jag också är otroligt trött på är otrohet..man ser det i alla tvprogram, alla filmer..överallt. Som att det inte finns nog av det i verkliga livet. Är trött på kompisar som är otrogna mot sina killar eller tjejer som är världens bästa..hur kan man?
HUR kan man? Jag har varit med om det och vill ALDRIG vara med om det igen..folk kan säga att dom älskar sin pojkvän eller flickvän, det bara råkade hända bla bla..men faktum är att om man är med nån annan samtidigt som man har tjej eller kille.. Nej, man älskar inte den personen då..inte av hela sitt hjärta. Hur kan man gå och lägga sig brevid nån på kvällen om man ringer till andra, smsar med andra, skriver gulliga saker och träffar andra i smyg? Och det där skitsnacket om att "det man inte vet har man inte ont av". Glöm det. Har man ett hjärta och ett samvete så håller man sig till en i taget!Jag tycker mest att det är omoget..klarar man inte ens att hålla sig till en person liksom?

Förlåt för mitt deprimerande inlägg haha..men jag går runt och bär på massa tankar och nånstans måste jag lufta dom ;)

Nu ska jag ringa David och se var han är, sen försöka boka en lunch med Sandra som jag inte träffat på flera veckor nu :(

Puss

3 Mars

Idag fyller min lilla syster 12 år. GRATTIS :)

 <3


Nu ska jag strax gå till jobbet för ett av barnen hade 39,5 i feber så jag ska dit och ta hand om honom.
Blev inga bilder igår, hade huvudvärk från att jag vaknade tills jag somnade =( Men ikväll så :)

Ha en bra dag!Puss


Måndag

Hej!
Nu är jag hemma i Sthlm igen, eller jag kom igår fm. Hade en superbra helg, i lördags blev det mys hemma med melodifestivalen och massa gott, senare på kvällen åkte jag in till stan och träffade Fia som jag inte träffat sen jag flyttade tror jag. så det var superkul. Många skratt och mycket prat :)                                                                                              Var ute på lite galej igår och sen på eftermiddagen var jag hemma med David och myste. Vi började titta på Heartbreak Kid men var så trötta så vi somnade båda två.
Fixade till underbara hamburgare senare på kvällen, med champinjoner, bacon, paprika, tomat, gurka ost, lök m.m. En riktig Olearýs burgare :)

Kom från jobbet för en stund sen, sittar och tittar på Jerry Springer igen. Jag vet, det är ett stört program..men det är kul :P

Ska ta en macka nu i pausen, hörs sen. Då kommer även bilder från helgen

Puss



RSS 2.0