Stan :)

Igår gick jag, mamma, Victoria och William på stan i gamla hederliga Örebro =D
Det var köpmangatan, Krämaren, Träffpunkt, Oscars C, Våghustorget och alla andra välbekanta platser man har varit på tusen gånger. Men det är härligt att gå där när man inte har varit här på länge ;)

På kvällen kom Karwan och hämtade mig, sen åkte vi och köpte varsin kaffe och satt och snackade en stund, och sen tog vi en sväng till Kumla också. Honom saknar jag, han har kommit att bli en riktigt bra vän faktiskt. Men han ska ju antagligen börja jobba på sitt förra jobb i Stockholm så då får man ju träffa han lite mer weei :)

Idag var jag på mitt gamla jobb och hälsade på när jag skulle hämta syskonen från fritids =) Riktigt mysigt att träffa alla igen, saknar både barnen och personalen där. Underbara människor som jobbar där!
Blev en liten sväng på stan idag med, Rani och jag tog en sen frukost på Supreme, helt sjukt att vi inte har gått på stan tillsamans sedan slutet av juli! Vi som bodde tillsammans förut, åt tillsamans och gjorde det mesta tillsamans. Det var roliga tider, saknar det ibland. Kvällarna i våran lägenhet framför tvn med pasta och stuvade ärtor och majs, haha det var grejer det :P
Och fredagkvällarna innan krogen, alltid kul också :)

Nej nu ska jag sluta innan jag blir för nostalgisk haha..
Ska kolla på Closer på 3an nu, sen sova..Ska fika med Tina imorrn, var jättelängesen jag träffa henne också så det ska bli riktigt roligt!

Ha det toppen, Puss <3

Längesen..

Ja, då var man hemma i Örebro igen då. Tiden flyger iväg, det är ju snart november, helt galet.
Eftersom det är höstlov för barnen i Stockholm så fick jag vara ledig en vecka jag också, så då passade jag på att åka hit :)
 
Jag mådde inget vidare i fredags när jag kom med tåget men jag hade ialafall trevligt med Rani och Sebbe på Klaras på kvällen =D Men vi blev inte sena, jag orkade bara vara där ett tag, hade feber och huvudvärk. =/ Men det kommer ju fler gånger.
Igår blev det Marieberg med hela familjen, riktigt trevligt, och på kvällen hade vi mysigt med hemgjord pizza och annat gott, plus två bra filmer =)
Så hittils har allting varit toppen ;)
Förutom min hals som inte vill bli bra =/

På tisdag ska jag till mitt gamla jobb och hälsa på alla barnen :))

Kan inte fatta att det är jul om 2 månader! Och jag fyller 22 år om ca 3 veckor :) Det är redan julskyltning i affärena, man får ju ett nervöst sammanbrott snart, dags att börja tänka på julklappar närsomhelst ju. Men det blir mysigt att gå och julhandla i Stockholm iår :)

Christoffer har fått sin lägenhet nu i Stockholm, så han flyttar in den 29 november =)

Nu ska jag dricka lite te och gosa ner mig i soffan, är helt ensam i några timmar. Resten av familjen skulle bort på middag men jag var inte riktigt i form för det. Bättre att vara hemma och vila så jag orkar med resten av veckan.

Ha det bra!Kram

Helgen :)

Ja, så var även denna helg slut. Men rolig har den varit!
Mötte mamma på centralen i fredags kväll, då var vi båda ganska trötta, så vi åkte och käkade och sen låg vi och tittade på Idol och pratade, men det var jättemysigt. Hon har inte varir här sen i augusti, så det var kul att hon kom. Och utan mina syskon dessutom haha :P

Lördagen tillbringade vi i stan, gick i alla affärer som fanns, sen blev det lunch på Kinaresturang, mums :)
På kvällen var det ju fotboll på tv, så vi gick till Sabis och bunkrade med potatissallad, kyckling, tsatsiki och dricka, sen blev det Tvkväll för hela slanten.

På söndagen gick vi också på stan, åt lunch, gick lite till på stan, och sen var det dags att följa mamma till centralen. Tråkigt, men jag kommer ju hem om 2 veckor :)

Men det var en toppenhelg =D

Idag var Anna sjuk, så jag är hemma med henne. Hon sover just nu, så jag passar på att sitta här då.
Jobbar till ca 18.00 ikväll, så jag ska fixa mat till barnen ikväll.


Ha det göttans, Pusss


Freedag

Idag kommer Mamma =D

Värm mig.

Hej hej :)

Ruggig kallt var det ute idag. Brr. Vantar, mössa och hela köret på :)
Har tilloch med mina benvärmare på mig haha ;)

Imorrn kommer min kära vän Sebbe och hälsar på mig =D
Ska bli riktigt kul, sen ska vi ut på kvällen efter Gwen Stefani Konserten, och sätta oss på nån resturang. Hans syster följer med också, alltid trevligt :)

Jag längtar som en galning till fredag, när jag ska möta mamma på centralen :)) Blir nog en rolig helg, får se vad vi hittar på för skojj!

Nej nu måste jag nog sätta på mig en tjocktröjja och ta nåt varmt att dricka. Fryser ihjäl ju =/

jaja, ha det gött!Pusss

Torsdag.

Hejsan.  Idag är det så himla fint ute, cyklade längs Strandvägen till jobbet imorse, och det var så vackert vid hamnen med alla träd med gula löv, och alla båtar som låg och guppade i vattnet. Jag älskar hösten.
Sen fyller man 22 nästa månad också, det är en annan rolig sak med hösten ;) Får se vad man hittar på då..

Idag jobbar jag ganska länge, till ca 19.00. Mamman och pappan hade några grejer med jobbet så dom blir lite sena. Sen blir det hem och umgås med Marie :) Hon stannar till söndag =)) Igår hade hon med sig 7 smörgåsar hem från jobbet =D Och dom va inte små! Stora, med massa fyllningar i. Bra att ha en kompis som jobbar på café, som får ta med sig hur mycket hon vill hem :P
Vi ska nog titta på Titanic ikväll, hon tjatar så hehe :P

Igår sa jag hej då till Christoffer också, det va inge kul alls. Men men, han trodde han skulle komma tillbaka på söndag eller nästa vecka så jag hoppas det. Tur att det finns telefon ;)

Nästa helg kommer mamma hit =D Det ska bli toppen. Tillbringa en helg med henne, ensam. Inte ofta det händer minsann.

Dags att fortsätta jobba. Goodbye.


Burr!

Ja, Idag var det ingen värme ute precis. Tog på mig min gosmosiga halsduk idag, den värmde skönt :)
Jobbade på advokatfirman imorse, har inte varit där på 2- 3 veckor typ, pga av att först var jag tvungen att vara hemma med Anna som var sjuk, sen blev jag sjuk, sen Anna igen och sen jag igen :P
Jag jobbade ju hos familjen fast jag var sjuk, men dom tyckte jag skulle vila på förmiddagarna tills jag blev frisk.

Trodde knappt mina ögon när jag ställde mig på vågen idag. 6,5 kilo har jag gått ner sen jag flyttade hit. DET är faktiskt duktigt. Och sen jag var hemma senast har jag faktiskt inte varit så nyttig, ätit mcdonalds när både Marie och Stoffe var här och annat också..men har ju varit ute och gått, tur det!
Sen tror jag det har gjort mycket att jag slutat äta bröd och smör, och dricka cola.
Men ska faktiskt köpa mig en cola ikväll, tycker jag kan unna mig det nu haha ;p

Marie är ju här nu som sagt,hon började jobba idag :)) Får man sällskap igen i nåra dagar. =)

Christoffer ville att jag skulle komma på släktmiddag i helgen hemma hos hans föräldrar men jag jobbar ju tyvärr i helgen =//
Men jag ska ialafall dit när han fyller år, det ska bli trevligt. Har inte varit där sen i augusti. Det är så mysigt där, skönt och komma ut lite på landet också. Sen har dom ett grymt hus också :P

Nu ska jag sätta mig och läsa tidningen och bli lite allmänbildad.

Puss och Kram!


Lyssna :)

Måste bara tipsa om några fler  till grymma låtar :P

Baby Love -  Nicole Scherzinger. Riktigt bra, tyckte inte om den först, den krävde några lyssningar men nu älskar jag den =)
En annan favorit är Christina Agulieras nya - Oh Mother. Riktigt fin. Tycker om såna låtar som betyder något, precis som hennes andra låt, Hurt.

Jaa nu vet ni. ;)

Christoffers och min låt är Om vi inte - med Rastegar feat. Patricia. <3 Speciella minnen till den =)

Goodbye!

Underbar helg <3

Ja, ÄNTLIGEN fick jag träffa min underbara pojkvän igen, efter fyra låååånga veckor. Och dom har varit långa ska jag tala om. Fy sjutton.
Så gissa min glädje när jag skulle möta han i t-banan igår och han kom gåendes där med ett stort leende. Undebart att få hålla om honom igen.
Vi hade en toppen dag, verkligen!
Låg och gosade i nåra timmar, sen blev vi hungriga och gick iväg och åt, gick in på Sabis också och handlade lite gott till kvällen. Sen blev det två filmer och mys <3
Han skulle iväg o träffa nån kusin under dagen och lite annat, men snart får jag träffa han igen <3
Är så himla glad att jag har honom, det går inte att beskriva. Min lilla modell ;)
Om ca 4 veckor flyttar han hit =D

Vad gjorde jag mer i helgen då..? Just ja, i fredags var jag faktiskt på krogen :P Med Rikky (från örebro, men bor också i Sthlm nu). Det var nån rockklubb så jag blev inte så långvarig, men det va kul att träffa folk och komma ut iaf :)

Nu ska jag kolla biljetter till Gwen Stefani konserten den 10 Okt. Sebbe och hans syrra ska ju på den och sen ska dom sova här och vi ska gå ut efter det, men dom ville att jag skulle hänga med på konserten också, och det fanns tydligen biljetter kvar. Så vi får se hur mkt dom kostar :)

Nu ska jag forstätta stryka kläder ;)

Längtar efter Örebro massor faktiskt. Är inne i en sån period nu, där jag verkligen saknar allt och alla därhemma haha :P Så det är tur att jag har fullt upp med jobb och folk som kommer hit och hälsar på. Marie kommer imorrn :) Har planerat att åka hem om 2-3 veckor iaf :)

Ha det bra allihopaaaaa! Pusss



RSS 2.0