Örebro

Hej! Har inte kunnat blogga på några dagar, mitt internet har krånglat. Men nu är iallafall David och jag i Örebro, vi ska åka hem om ca en timme.
Nya lägenheten är jättemysig, Davad hjälpte mamma att koppla in datorn, stereon och skruva ihop hennes säng, sen satte vi även upp gardiner och tavlor

Helgen har varit jättebra, i fredags kväll när jag kom så åt vi tacos och jag fick lite presenter, igår kom Anna, rani och Marie på besök och fikade lite och på kvällen kom pappa, Linn & Peter och farmor. Sen blev det pizza på kvällen när gästerna hade gått.

En lyckad helg helt enkelt!
Idag var på på Marieberg och shoppade lite och nu ska vi strax äta god lax, mums :)


Ha det bra! Kram


Förkyld =(

Hej!
Nu har jag dragit med en halvförkylning i ca en vecka, men den har inte inte riktigt brutit ut. Hemskt irriterande..nu är det i alla fall värre, ont som sjutton i halsen och hosta har jag =( Jaja...jag häller i mig te med honung och klär mig varmt så det ska nog gå över hoppas jag.

Fick fina presenter av älsklingen igår, en jättefin ljusstake som passar superbra på bordet, en mössa, en klänning,en ny jacka (grå superfin kappa), och nya jeans =))

Längtar jättemycket till helgen när jag ska till Örebro, ska bli så kul att träffa Rani,Anna, Marie, pappa, Linn, famor och familjen =) massa gott blir det att äta också ;)

Nej nu ska jag sova och vila ordentligt så jag orkar jobba imorrn

Kram

24 november 1985

Hej!
Jösses vad snö det är ute idag..det har snöat precis hela dagen, att gå ut med barnvagnen var ju inte ens att tänka på.
Så det blev en inne dag med film, lera, läsa böcker, busa m.m =)

Dom är otroligt gulliga, min familj som jag jobbar hos. Fick en presentförpacking med Hugo Boss, som innehöll parfymen Deep Red + body lotion och duschcreme, ett presentkort på 500 kr på Hm och ett par superfina örhängen! Ett paket från varje barn <3

Känns lite konstigt att inte vara hos familjen på sin födelsedag, men dom ringde och sjöng så fint iaf ;) ska ju dit i helgen, det blir mysigt.
Har verkligen blivit glad idag, trodde inte så många skulle höra av sig..har bytt telefonnummer hit och dit, tappat kontakten med många men jag har fått drösvis med sms och telefonsamtal =D Sånt gör mig så himla glad!

Jaja, nu ska jag inte sitta här längre, ska städa lite hemma, tända lite ljus och snart kommer David hem :) Vi skulle gått ut och ätit idag men båda är krassliga så vi tar det senare i veckan.

Kramar

En förmiddag på stan

Hej!
Känner mig ganska pigg idag, tittade på min Sex and the City film till 1 tiden inatt och sen slocknade jag, vaknade vid 10 och väckte David som skulle jobba (höhö).

Fixade lite hemma och sen åkte jag in till stan och la undan en jättefin grå jacka på Bik Bok som David ska ge mig i present =) Hittade ett par lite varmare stövlar också, dom hade utförsäljning på Wedis på Fältan, så dom kostade bara 329 kr istället för 599 :) Lägger in en bild sen.

Ska fortsätta tvätta nu, kram

      


Jag börjar bli gammal..

Folk ringer och vill ha med mig ut. Men nej..ta mig tusan, jag har ingen lust och ingen ork. Det är massor med snö ute, kallt om man ska stå i kö, kallt när man ska hem inatt från t-banan, och då blir det onödiga pengar på taxi..nej jag ser bara nackdelar. Att vara hemma däremot, med ett tjockt täcke, te, coca cola och en bra film..Det känns mycket mer lockande.

David vill ut men han får gå själv med sina kompisar,en kväll ensam är inte fel ibland heller :)


Imorrn är jag ledig, heela långa dagen..underbart skönt.. =)


Trevlig kväll, Puss och kram

Heeelg!

Vaknade upp idag med knappt nån röst alls, samma för David. Vi var som två slagna hjältar, rosslade och snöt oss varannan sekund. Men jag njöt iallafall av att jag fick sovmorgon till typ halv elva tiden, eller jag vaknade ju vid halv nio när han skulle till jobbet..tänkte precis somna om när jag bad han titta ut om det var snö.
 - Kom! sa han så jag gick till fönstret och det var heeelt vitt ute :D och snön bara vräker ner just nu. Så himla mysigt!

Igår blev det tacos och Idol, orkade inte gå ut nånstans så vi tog det bara lungt.

Nu ska jag snart jobba, till 5 tiden. Ska stanna kvar och äta middag där också, blir visst oxfilé, mums.

Nej, nu måste jag diska och sen ta en snabbdusch.

Ha en bra dag! Puss

  Min gård :)

Torsdag kväll

Sitter och tittar på Hells Kitchen. Fy sjutton alltså, skulle aldrig klara av att vara med där. Antingen skulle jag käfta emot eller så skulle jag bryta ihop och börja gråta.
Men det är ganska underhållade att titta på =)

Är jättetrött idag, har börjat tidigare än vanligt denna veckan och inte sovit bra heller. Så gissa pm det ska bli skönt med helg. UNDERBART!

På måndag ska jag och David äta middag på Patricia eftersom jag fyller år :) Fick ju presentkort där med posten. Sen nästa helg åker jag hem till Örebro och då ska familjen och släkten fira mig där, det blir mysigt. Har inte ens sett lägenheten sen mamma och dom flyttade in.

Nu ska jag ta en dusch och sen fixa nåt litet att äta.
Puss


                  

Lite bilder från Junibacken, jag och Anna var där i tisdags. Jag blev lika rädd för den där spindeln som henne :)


Jag är en stockholmare

Den här veckan har tre stycken främmande människor kommit fram till mig för att fråga om vägen. Och som en infödd 08-a har jag vant pekat ut vart dom ska gå. Jag måste alltså se ut som en Stockholmare och inte som en Örebroare =) Eller?
Jag blir så glad i hjärtat varje gång jag kan visa nån vart dom ska gå.
Hmm..tror jag behöver en hobby.

Nog om detta. Var på stan efter jobbet med David, det var så mysigt med julskyltningen plus att det snöade =D
På söndag kl 11.50 får man se Nk:s julskyltning för första gången och den brukar vara så grymt fin!

Nu ska jag ta en varm dusch, sen en kopp te och en bra film med älskling <3

Kramar!

Film :)

Hej! 
Usch idag har varit en sån där onyttig dag..igen. Efter jobbet så mötte jag upp älsklingen på Fältan och vi köpte med oss från Donken hem. Sen blev det en tur in på Sabis, där vi handlade godis,dricka och visserligen lite bröd och annat nyttigt också men..ja..men vad ska man göra?Det är så svårt. Tur att jag går ganska mycket under dagarna så jag går inte upp direkt i vikt, jag står mera still =)

Kvällen tillbringade vi framför Fotbollsgalan i Tv4, sen blev det lite tvspel. Inte bra att jag börjar tycka om sånt..det är inte "jag" liksom.

Nu ska vi titta på Narnia, så hej då :)

Puss                                     

Nån som är vaken?

jag kan inte sova...eller jag ä rätt trött men ni vet hur det är när man försöker i flera timmar men bara vrider och vänder sig, Tillslut blir man galen. Så jag gav upp =)

David tittar på något på tv och jag tänker sitta här tills jag blir trött och somnar med huvudet på tangentbordet!

Jaja, Hörs senare idag ;)

  Här får ni en bild på Sandra som låtsas laga mat när kameran kom fram

Det snöar <3

Vi vaknade vid 12 tiden idag, var så skönt att sova ut ordentligt. Såg till min stora lycka att det snöade ute =D Försökte ta kort (gick inte bra), filma (gick lite bättre). Så ovanligt är det med snö här.

Jobbade till 23 tiden igår, men det var riktigt mysigt. Jag är så glad att jag har ett jobb som jag verkligen tycker om. Skulle jobbat idag också men det blev inställt. Skönt ändå, blir en slapp dag i sängen med film och mat. Har inte bestämt mig om det blir sushi eller McDonalds. Kanske både och?

Imorrn förväntar jag mig att det är helt vitt ute när jag vaknar. Annars vill jag inte vara med.

Puss


Lördag

Hej! Sitter hemma och väntar på att David och Erik ska komma med mat till mig eftersom jag är helt utsvulten och alldeles för lat för att gå och handla själv. Men något ska man ju ha karlar till!

Igår efter jobbet mötte jag upp Sandra på centralen och vi åkte hem till henne, käkade chips, lekte med hunden, drack lite vin och lyssnade på musik =)

Ikväll och imorrn kväll ska jag jobba så det blir väl lungt, om jag inte ska möta David och Erik i stan efteråt ikväll, vi får se.

Nej nu måste jag ringa och höra hur det går med maten, Puss

 













Kaffe gör mig lugn

Hej!
Sitter och tittar på The Hills, äter en smörgås och dricker kaffe =) Har en tvättmaskin som rullar också..och disk som väntar..kommer bli en kul kväll ;)

Idag har det varit en bra dag..Jobbade som vanligt och hann med en sushi med Sandra också. Hon filmade mig när jag försökte äta med pinnar..hon hade knappt tid att äta själv för att jag var så himla faschinerande. Kul att man kan roa nån!Men denna gången åt jag upp all sushi med pinnar ( förra gången gav jag upp och bad om en gaffel:P)

Fredag imorrn då! Efter jobbet tar jag mitt pick och pack och åker till Sandra. Ska sova där och vi ska ha lite tjejkväll som bara vi kan..räkor, musik, vin m.m =)

Ha en bra kväll, Puss 

            Sandra provar våran magmaskin.


Höstmys...

Godkväll!
Sitter i sängen och tittar på "Bonde söker fru", det är för roligt det programmet! =)
Har bäddat rent i sängen, fixat en kopp te och är nyduschad.

David är på jobbmöte med Sony Ericsson, han kommer väl om en stund.

Idag jobbade jag till ca 19.30. Följde med Nils och hans kompis till tennisträningen efter skolan idag, på promenaden dit så lyssnade jag på deras samtal:

D - Ja, du vet sån där som kommenterar. Typ när det är fotboll "och jönsooon passar till larsson"..fattar du?
N - Jaha, är det din mamma som pratar på fotbollen?
D - Neej..hon gör samma sak men på tennis matcher.
N - Din mamma?coolt!
D - Nej, hennes tennistränare! Hon kommenterar matcher alltså.
N - Jahaaaa....(Nils lyser upp) Du menar en sån där praterska?
Jag - Kommentator kanske?

Sov gott, Puss Puss

Lunch!

Hej!
Sitter och tuggar i mig en kyckling ciabatta och dricker coca cola zero :) Yummi!
Ska hämta Nils och hans kompis vid 14 tiden och sen ska jag följa dom till deras tennisträning och sen efter det ska jag iväg och hämta Anna på dagis =)
Jobbar till 19 tiden ikväll.

Snart helg igen, denna helg blir en riktig tjejhelg, David ska hem till Dalarna.
Så på fredag ska jag hem till Sandra och dricka vin, äta räkor och ha det trevligt =)
Kanske sover kvar där, vi får se vad Sandra säger ;)

Förresten, om 12 dagar fyller jag år =D

Puss och kram                  

   


Tisdag

Det har blivit dålig med uppdateringar på sista tiden..jag har inte haft ork att skriva eller lägga in bilder eller nånting..men men nu är jag utvilad :)


Det är sviiinigt kallt i Sthlm. Usch..och igår hamnade jag och Anna i årets regnskur på vägen til gympan. Fy sjutton vad det öste ner..Det var för övrigt inte min dag igår, precis allt gick fel.
Men idag verkar det se bättre ut ;)

Ska snart hämta Anna och ta henne till frisören, hoppas det går bra.

Bilder kommer i kväll.

Puss och kram

Dags att vakna till!

Hej! Kom hem från Örebro sent igår kväll. Har aldrig varit så trött i heela mitt liv tror jag som jag var igår...Har hjälpt mamma att flytta helgen helgen, gått upp kl 7 både lördag och söndag =/ Men vi fick ganska mycket gjort, tycker  bara synd om mamma och dom andra som måste köra alla möbler idag och städa hela lägenheten. Usch. Hade jag varit ledig hade jag stannat och hjälpt till. 
David gjorde te och smörgåsar till mig när jag kom hem igår förresten, mysigt =)

Sitter och äter frukost nu, kaffe och grapefrukt. Mums!


Ikväll blir det lungt, kanske ska träffa Josefina, annars blir det en hemmakväll =)

Ha en bra dag, Puss

Vaken..

Eller ja, ungefär iallafall...mamma väckte mig kl 7(!!) för att vi ska packa och flytta hela dagen...vi var förresten där en sväng igår när hon hämtade mig, jättemysig lägenhet har dom fått. Den ser nästan exakt ut som mammas och min lägenhet vi hade när vi bodde där för massa år sedan =)


Igår blev det lungt, åt och tittade på film och rani kom över en stund =) vi tittade på gamla kort med mamma, herregud vad vi skrattade när vi fick syn på en gammal bild på mamma. Vi skrek av skratt haha..=D


Saknar David =( Men vi ses ju imorrn <3

Dags att äta frukost!
Kram

Örebro!

Sitter åter igen på tåget, denna gång är målet Örebro =)
Blir tråkigt att lämna David men han är ju hemma och väntar på söndag när jag kommer tillbaka <3

Är jättetrött (som alltid), somnade vid 2.30 eller nåt tror jag...vi fastnade framför nån film tror jag...

Ikväll blir det lungt, ska vara hemma och sen kommer Rani över en stund! Har inte träffat henne på nån månad så det ska bli mysigt.

Nej nu ska jag titta på film :)

See ya! Puss

Myskväll hos Sandii

Hej.
Ska strax gå och lägga mig, är jättetrött för jag kunde inte sova inatt alls, bara några timmar =/

Har haft en bra dag, jobbade och sen tog jag pendeln till Märsta där Sandra bor, vi tittade på Bonde söker fru, tycker det var mycket passande eftersom hennes karl bor i Norrland. Koppling: Norrland = Bonde (enligt mig),
Hade en fight med hennes hund också, men den vann jag ganska lätt eftersom Billy väger ca 50 gram eller nåt och är som en vit liten hårtuss =) David mötte mig på centralen för Sandra och jag hade tittat på Efterlyst så jag vågade inte åka hem ensam.

Jag gick osminkad till jobbet idag. Det gör jag inte om..varenda människa har kommenterat detta faktum. Men bäst var ändå Annas kommentar " Har du inga ögon idag"? Jag skrattade så jag grät..

Nu blir det sängen!
Puss


The Hills

                                         


                                Har precis tittat på några avsnitt av The Hills, säsong 4. Kan inte hjälpa det, jag älskar den serien :)



                               Ska hålla mig vaken ett tag till nu och följa valvakan! 
                               Kram

Back to school!

Puh, nu är jag proppmätt..tänker inte säga vad jag har ätit för då blir jag mobbad av alla . Okej då, makaroner och ketchup..men vaddå det är faktiskt gott ibland :)

David är hemma hos en kompis och tittar på fotboll så det blir en ensam kväll till 22- tiden. Men det kan vara skönt ibland det också.


Fick hem massa papper och information om skolan i januari, ska läsa upp lite betyg så jag har fixat det till hösten när jag ska börja läsa på Lärarlinjen. Längtar att sätta mig vid skolbänken igen faktiskt =))


Nu ska jag ta en varm dusch och göra mig en god kopp te sedan.
Ha en bra kväll!


Kram


Idag ska bli en bra dag!

Känner mig inte på topp idag..vet inte varför men känner mig på lite halvdåligt humör. Vill bara ligga kvar i sängen och sova hela dagen..men men det blir nog bättre när jag sätter igång och jobba.

N är sjuk idag så då får jag lite sällskap iaf :)
Ikväll ska jag fika med Maria, det blir ju trevligt ialla fall.

Ska göra mig iordning nu, Kramar

Jag är kär!

Ja, jag är kär i den här underbara lilla varelsen. Ge mig NU <3



Nu ska jag sova :) Puss


Tv kväll

Yes, kl är snart 22 och då börjar det massa bra saker på tvn :)
Har duschat, sminkat av mig och tagit på mig myskläder så det blir att gosa ner sig med täcke och kudde strax.

Lägger upp lite fler bilder från lördagen, enjoy =)


          

Ny vecka

Måndag ocn en ny vecka börjar.
Känns bra, jag var utvilad  när jag vaknade, somnade vid 23 tiden igår.

Hoppas veckan gå fort, längtar till örebro på fredag! Ska bli mysigt att träffa Rani igen och sen också att packa ihop lägenheten i Rosta. Lämna alla dåliga minnen och börja om. Tror det blir roligt för Victoria och William att få nya rum, få möblera dom och göra fint.

Nej dags att äta lite lunch :)
Puss och kram

            
Sandra blev lite          Snö!!                                       Jag i fredags
psykopatisk på
Haloween..

En tripp till Dalarna

Hej!

Sitter på tåget på¨väg hem från Dalarna just nu, vi åkte dit imorse och har varit där hela dagen och firat Davids syster Julia som fyllde myndig idag :)
Det var jättetrevligt och vi fick jättegod mat :) Och det bästa av allt..det var SNÖ där =D Det var helt vitt, så himla mysigt..och sen bor hans föräldrar i ett stort rött hus så man fick faktiskt julkänslor där..

Tänkte lägga upp lite bilder från festen igår sen när jag kommer hem, det var superroligt. En del var utklädda..jag blev tex ihjälskrämd av en kille med vit mask som var jätteläskig..sen gick han mot Sandra med en kniv haha, stackarn höll på att dö. Två killar var utklädda till Dracula, en annan till sjuksköterska och en snubbe var ett grotekskt monster :)

Imorrn blir det jobb som vanligt, så det blir en tidig kväll idag. Vi ska väl käka lite när vi kommer hem och sen slå på någon film. Har precis sett Mamma Mia (tredje ggn) och David tittar på nån blodig film på sin dator. Vi är väldigt sociala när vi åker tåg ;)

Puss och kram


Lördag kväll

Har precis gjort mig iordning och jag och David ska snart möta Sandra och Lukas i stan.. Sen ska vi iväg till Stina på lite fest, hoppas det blir kul =)

Idag har det blivit en riktig slapp dag, vi låg och tittade på film till 16 tiden, sen gick vi ut och käkade.

Nej, dags att fixa håret!

Bye bye

1 november!

Hej! Blev lite sent idag, vi vaknade vi 11-tiden och satte på senaste dvdn med Johan Glans. Jäklar vad den killen är rolig!! Jag skrattade så jag nästan ramlade ur sängen =D
En bra början på dagen att se något roligt :)

Igår kväll blev det ingen skräckfilm (david vågade inte), utan vi tittade först på Get smart, riktigt rolig och sen på Shan Atchis nya dvd " Blattefierad". Riktigt rolig den också..dock inte riiiktigt lika bra som Svenska 2. Men nästan.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi är ju bjudna på fest ikväll men Davids syster fyller ju år imorrn så vi kanske ska dit istället idag. Vi får se..

Nästa helg ska jag till Örebro, där blir det inte något lugn och ro, för mamma och barnen flyttar ju till en ny lägenhet. Jag har inte ens sett den så det ska bli spännande!

Nu ska vi fixa lite frukost :)

Kram



RSS 2.0