Time to party!

Jag vet att jag tjatar om att veckorna går fort, men dom gör ju verkligen det. Nu är det helg IGEN! =)
Ikväll kl 18 bär det av till örebro =D Ska verkligen bli kul, saknar alla så mycket.


Ska hämta Anna som vanligt 12.15, sen ska hon sova en timme., sen hämta Nils kl 15 och sen slutar jag vid 16.30.
Usch jag läste sjukaste grejen i aftonbladet imorse, dom har hittat ett jättespindelnät i Usa, alla experter är helt förundrare och dom vet inte vad för sorts spindel som har vävt det. Jag visste det, nu är det dags. Nu invarderas världen av jättespindlar, det är det här jag alltid har fruktat. Jag H A T A R spindlar.

För övrigt måste jag säga att jag är grymt nöjd med min nya frisyr.

Trevlig helg :)

Godmorgon!

Heej.

Jag har ooont. Brände nyss handen på strykjärnet, och herregud vad ont det gör. Har haft kallvatten på och is men det går inte över. Tur att jag har Anna som kan stötta mig i mitt lidande. Hon tittade på mig, rynkade pannan, pekade på min hand och sa med bekymrad röst " AJ AJ!" hon är för gullig den ungen =) Ska köpa present till henne idag som jag ska ge imorn, hon fyller 2 år på lördag men då är jag ju inte här.

Jag kom precis att tänka på Barcelona, vet inte varför. Sista kvällen Marie, vem kan glömma ;) Italienarna, Zacke, Jesse och gänget, sötisen..ja alla..haha ja herregud vilka minnen. Nattklubben Shoko vid stranden, den galna taxifärden med Samir, Mickes, Omar och Jesses skrattattack på Burger King..föör kul =D

Aja, jag ska strax gå och handla med Anna. Jag lovar, det är inte så himla lätt att handla med barnvagn, men jag börjar vänja mig ;)

Marie, jag HOPPAS det går bra på tisdag!!Håller tummarna =)

Puss på er

C <3 B


Höst på väg

Hej :)

Nu ligger Anna och sover middag så då kan jag sitta här nån timme, skönt =) Killarna var friska så dom är i skolan idag men Anna var forftarande lite förkyld och hostig så hon fick bli hemma idag också.

3dje veckan i storstaden nu då:) Fattar inte hur fort tiden går..saknar faktiskt Örebro, tro det eller ej :P och alla vänner såklart! Khalat ringde mig idag, det var en trevlig överaskning :)
Ska bli riktigt kul att hälsa på i helgen =)

Saknar min Christoffer massor också =( Men om  2 veckor träffas vi, hoppas tiden går i raketfart ;)

Igår när jag gick hem från jobbet så gick jag igenom min park hemma, då var det massa killar ute och spelade fotboll. Och det ska jag säga, här var det inga invandrargrabbar inte, nej nej, blondiner med backslick och rosa lacostetröjor var det som gällde. Kul att se skillnaden haha :P

Imorrn blir det nog att åka iväg till advokatbyrån och jobba lite, har inte kunnat det dom här dagarna när barnen har varit sjuka.

Ha det bra <3


Tisdag

Skrev ett långt inlägg iår om helgen men det försvann, skit: också :(

Jag hade iaf en toppen helg, med mamma, syskonen och Christoffer =D Vi var på stan i lördags, sen Grönan på kvällen, där dom även spelade in Sommarkysset, så det var vi och tittade på. Peter jöback var en av artisterna och han sjöng som vanligt sagolikt vackert :))

Jag, Wiliam, Victoria och Stoffe åkte massa olika saker, grymt kul hade vi! En riktigt bra kväll, kommer minnas den länge.

Vi tog en runda till på stan på söndagen, en glass i solskenet i gamla stan hann vi med också :)
Sen var det dags att säga hej då till familjen =/ Som tur är var det inte så jobbigt eftersom jag kommer hem fredag-söndag =) FRIMIS på fredag!!! =D

Sen hade christoffer och jag myskväll, vi gick och handlade lite gott eftersom det var sista kvällen tillamans på ca  veckor. men det går ju fort när man jobbar.
Men det var jobbigt att säga hej då till honom igår morse.=/

Har det iallafall fortfarande jättebra här!

Igår och idag är alla barnen hemma och är förkylda, så det bli ganska softa dagar ,bara ta det lungt. Jag och Anna ska strax gå och handla, killarna sitter och gör läxor, eller den ena gör det, den andra leker med lego. Jätteguliga och roliga barn,kommer bra överens med dom =D

Ska gå och äta frukost nu, Ha det bra! Pusss


Helg =D

Ja nu är det helg, lovely. Kl 20 ikväll kommer mamma, Victoria och William och jag och Christoffer ska möta dom på stationen :) Har saknat dom såå!

Igår när jag kom från jobbet sa stoffe till mig att en överasskning väntade på mig på sängen, jag gick dit och tittade och där låg en jättefin stor röd ros, ett kort och en ask från guldfynd. I den låg två kedjor med varsitt halvt brythjärta, så himla fint var det! så nu har vi vartsitt halv hjärta runt halsen =D Ett jättefint kort hade han skrivit också <3
Vi orkade iinte fixa nån mat på kvällen så vi sprang bort till Seven Eleven och köpte varsinn grekisk sallad, men det funkade det också ;)

 Kl 12 ska jag hämta Anna idag, sen ska hon sova så jag tar väl en promenad runt Djurgården, vid vattnet så hon får sova nån timme =)
Sen blir det stan med älsklingen direkt när jag slutar, det blir mysigt =)

Nu ska jag till tvättstugan, Ha det fint =))

Saknar er därhemma i örebro, alla mina vänner <3 Jag kanske kommer hem nästa helg ,inte bestämt mig 'än men mamma tyckte det så vi får se =)

Trevig helg!! Pussss

Tjaaa :)

Redan torsdag igen. herregud veckorna går för fort! Snart är det jul :P

Jag och stoffe har så himla mysigt, går tittade vi på Titanic och åt grillad kyckling + potatissallad :D Vi gick runt i affärerna i Köpcentrumet där jag bor efter jag hade slutat också, Fältöversten heter det. Det finnas massa roliga affärer där =D

Imorse jobbade på advokatbrån, sen åkte jag hit till familjens lägenhet och strök lite kläder, ska strax gå och handla också. Får inte gå hem för christoffer håller på med nån överasskning, han skulle till stan snabbt och sen hem, jag har ingen aning om vad han pysslar med men men :)
Imorrn är det lön så då ska vi gå på stan han och jag, vi har inte hunnit me det än.
Och sen kommer ju mamma och syskonen imorrn =D det ska bli så roligt att träffa dom, det blir Gröna lund på lördag, sen såklart stan och (marie döda mig inte nu), det är nån stor musikfest i Kungsträdgården på lördag, igen, och denna gången med P3. Peter Jöback, Ola, Måns, September,Ison och Fille och masssssa andra artister ska uppträda =D Weeei, det måste ses! gratis och allt, haha ;)

jaja, nu ska jag sticka iväg till Sabis och handla mat. Förresten, det är strålande sol och blå himmel här, hoppas ni har det i Örebro med :) Puss!


<3

JAG ÄLSKAR DIG CHRISTOFFER <3

you make all my dreams come true.


Tisdag

Nu är det bara typ 3 timmar tills stoffe kommer :D Vi ska ut och äta ikväll, det blir nice :)

Började förresten jobba igår på Cederqvist Advokatbyrå, ska vara där dom dagar jag inte tar hand om barnen på förmiddagarna, det ska nog gå bra, alla är hur snälla och trevliga som helst där :) Kom precis därifrån och jag är sviiinhungrig.

Nu ska jag ta mig nåt att äta, familjen är så snäll, jag får äta vad jag vill hemma hos dom och jag får köpa mat till mig själv när jag handlar åt dom. Än så länge så äter jag bara nån macka eller liknande hemma hos dom, men om några veckor sitter jag väl här och vräker i mig som vanligt haha ;)

Kl 14.30 ca ska jag möta älsklingen vid tunnelbanan i närheten av där jag bor, sen tar han mina nycklar och går hem till mig, jag slutar runt 16.30 idag och trust me, jag kommer SPRINGA hem :D
Så jag och lilltjejen tar en promenad när jag har hämtat henne, och möter honom.

Pratade med en kompis igår från örebro, som berättade lite saker och det stör mig att folk fortfarande snackar skit, till och med när man är borta och inte ens kan svara för sig. " bella kommer nog hem från sthlm snart, hon kommer inte klara av det bla.bla. Bara för att jag gör nåt av mitt liv, tar lite chanser och inte bara sitter på mitt arsle i Örebro och gnäller på allt och alla.
Så. Det var det ändå som störde mig lite, men nu när jag har fått skriva av mig så är allt bra igen ;) Jag har det superbra här, så varför lägga energi på att störa mig på folk i örebro, verkar ju dumt liksom.

Ha det toppen nu iallafall, det tänker jag ha!! Puss


Kan man vara lyckligare?

Jag är så himla glad just nu. Har ett bra jobb som jag verkligen gillar, supermysig lägenhet på östermalm, den bästa pojkvännen man kan ha..ja, allt känns så bra!

Har haft en toppenhelg! Marie och jag gick på stan i lördags, shoppade och käkade, sen drog vi oss hemåt för at göra oss i ordning för The Voice Konserten i Kungsträdgården.
Rktigt grymt var det, Petter, Fronda,Million Stylez, Frida, Dede, Bounce, Rastegard, och flera andra. Så kul var det, ca 40 000 pers i publiken hörde jag.

Igår tog vi en sväng till på stan, sen på kvällen tog vi en fika med Zacke, en av dom svenska killarna vi träffade och hängde med en del i Barcelona :)

Nu ska jag gå och handla, sen hämta Anna :)

Imorrn kommer min älskling :D Ska bli helt underbart att ha han här en vecka <3<3

Bye!


Solig fredag :)

Ännu en strålande, solig dag här i Stockholm :) Håller på och tvättar just nu, sen ska jag hämta Anna kl 12. Ska gå en promenad med henne runt djurgården och förbi skansen, och försöka få henne att sova en stund. Det är så himla fint att gå där vid vattnet =D

Längtar som en tok till onsdag,när Stoffe kommer <3 Då ska vi göra en rolig,mysig och romantisk sak =D<3

Ikväll kommer som sagt Marie, ska möta henne på stationen :)

Nu är det bäst att jag fortsätter tvätta, Vi hörs

Puss

Jag älskar dig christoffer <3


Helloo =)

Hej hej!
Nu har jag bott i Stockholm sen i söndags och jag trivs jättebra! Min lägenhet är jättemysig och familjen är jättesnäll. Ska strax gå och handla lite åt dom, sen hämta lilla tjejen på dagis kl 14. Hon är jättesöt, fyller 2 år om ca 3 veckor =)

Imorrn kommer Marie, det ska bli såå roligt! Vi ska gå på stan, gå på The Voice show i Kungsträdgården på lördag kväll och sen får vi se vad som händer mer =)
Sen kommer min älskling på onsdag och stannar till måndag :D:D Hur underbart som helst!
Dom flesta av mina vänner vet att jag och Omar gjorde slut för ett tag sen, men jag har inte velat skriva det här. men iallafall så har jag varit tillsamans med underbara Christoffer i ca 3 veckor.  Jag är verkligen lycklig nu,det här är rätt.
Han är The One. <3

Nej nu ska jag ta lite lunch innan jag sticker iväg till affären.

Ha det bäst!Kramar

Sista kvällen =/

Sitter hemma hos mamma nu, sista kvällen i örebro. Har packat hela veckan och och städat, bara det sista kvar nu.
Ska bli riktigt kul, men älskar faktiskt Örebro så det kommer kännas lite. Men men, bra blir det!:)

Lite sorgligt på jobbet igår, fick present och sen åt vi tacos och käkade glass, Mums :) Sa hej då till barnen med och personalen, det va lite jobbigt.
På kvällen gick jag och Sebbe till Frimis, det av helt okej men jag kände inte för att stanna där så länge, så vi drog och käka , sen åkte jag hem och kolla på filmen "Anaconda" med Khalat. Grooose film :P
Har varit med Omar hela dagen idag :)

Ikväll blir det att käka lite på O´learys med Fia och Sebbe :D Ser jag fram emot!

Blir inget bloggande på ett tag, ska få en bärbar dator av Omar, han hade en extra, men det blir inte förrän om ett par veckor. Kanske får tag i nån anna, vi får se:)


Ska bli kul att flytta in i lägenheten imorrn, inreda och grejer :D Mamma, willam och richard följer med och kör mig imorrn :)

Nu blire mat! Pusss ta hand om er tills vi hörs!


08 snart

Ska strax gå och lägga mig, har precis städat i köket, skurat skåpen och gjort rent kylen.

Idag slutade jag jobbet kl 17, sen åkte pappa och jag till Stadsparke och tog en fika. Det är verkligen fint där, ska ta med älsklingen dit på lördag om vi hinner. Mysigt att promenera där, hand i hand :)

Imorrn är det sista dagen på jobbet =/ Ett av barnen va så gulligt idag, en liten 4 årig tjej " Nej, du får inte flytta! sen vände hon sig till ett annat barn och sa " Visst får hon inte flytta?" :) Gulliga är dom, kommer verkligen sakna dom!
 Vi ska äta tacos och glass och massa gott imorrn, det blir nice :)

Nej nu måste jag sova,tjattras alldeles för länge med Marie nu :P

Onsdag.

Så fort jag tittar ut över lägenheten och inser hur mkt jag ska plocka med och städa och packa så bara orkar jag inte ta tag i det. Men jag måste.
Imorrn jobbar jag till 5, sen ska jag eventuellt fika med pappa, och sen kommer Carro på kvällen runt 21, och helgen är heelt fullbokad.
Tacos hos Sebbe på fredag,sen blir man väl kvar där o har kul med folk. Ska även träffa Karwan på fredag, han har fyllt år och han ville komma över innan jag flyttar. Khalat ville träffas innan jag åker också. Pojken ska komma på lördag...
Hade velat gå till Frimis en gång till också men men...kanske kan klämma in det också :P

Nej nu får jag lyfta på rumpan innan den växer fast. William är här nu, men han sitter såklart och spelar playstation :) Suck. Kläder överallt..skivor,böcker  som ska packas ner....OJ nu skrev några till mig på msn. Kan vara livsviktigt, bäst jag sitter kvar en stund.




Allting förändras..

Fick reda på igår att jag ska flytta redan på söndag, och inte om ca 2 veckor som jag trodde. Blev både glad och ledsen, självklart ska det bli superkul, att få installera sig i lägenheten, göra den till "min egen", gå utpå stan o checka läget och sådär.
Men ändå vemodigt att lämna allt det här, även fast jag bara är två timmar bort så kommer jag ju inte på samma sätt bara kunna gå till Frimis, fika med kompisar när jag har lust, träffa sebbe varannan kväll, träffa Rani, eller vara hemma hos mamma.
Men det kommer bli jättebra och jag kan ju faktiskt åka hem på helgerna. Även fast mamma och massa annat folk redan har bokat upp att dom ska komma typ varje helg fram till jul känns det som :P

Har massor att göra nu, igår rensade jag i klädkammaren. Ska börja packa ner alla kläder jag int använder så mycket just nu, ikväll. Nu ska jag forstätta plocka i badrummet, jisses vad mycket prylar jag hade i badrumskåpet!

Ska upp på stan innan jobbet, måste till banken o fixa grejer och sen till Öbo. Sen jobba,hem och städa, sen besök av Sebbe.

Lördag den 18 Aug är det The Voice show, i Kungsträdgården. Jag och Marie är givna besökare! :)

Puss på er!

Älskling, saknar dig..Hoppas du blir frisk snart!<3

JAAA =D

Ursäkta att jag skryter lite nu, men jag är så sjukt bra!
Seent på fredag eftermiddag kom samtalet jag hade väntat på, från Stockholm.
Och det var goda nyheter! Dom ville ha mig, ingen annan :D Dom hade ringt runt och hört med andra tjejers referenser och pratat med olika personer, men jag hade både bäst ansökan och bäst referenser =)

Så gissa om jag var glad efter det samtalet! Så om två veckor bor jag i en fin lägenhet på Östermalm, jag får en egen möblerad lägenhet som dom betalar hyra och alla andra kostnader på.
Ska bli riktigt kul, längtar verkligen.
Tur att jag har Marie med mig också, vi kommer ha så kuuul!

Har precis kommit hem nu, varit hos pojken i helgen. Har haft den bästa helgen på länge, helt underbar! <3

Nu ska jag städa lite, sen kommer Rani ikväll weeei =D

Ha det gött;Puss



RSS 2.0